nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

E sonuç olarak giriş seviyesi ne bekliyodun ki :kıskıs:

Birde çift çekirdekli olacakmış. Yok yani vurgu yaptığım nokta şuan için Lumia 900 amiral gemisi ama birkaç ay içinde giriş seviyesine düşecek. Fiyat kırma vs. de yok. Ya giriş seviyesi WP8'ler Lumia 900 fiyatıyla gelecek ki pek ihtimal vermiyorum ya da WP7.x Lumia alanlar Nokia'ya sövecek :ehe:

lordufuk

lordufuk

Üye
Birde çift çekirdekli olacakmış. Yok yani vurgu yaptığım nokta şuan için Lumia 900 amiral gemisi ama birkaç ay içinde giriş seviyesine düşecek. Fiyat kırma vs. de yok. Ya giriş seviyesi WP8'ler Lumia 900 fiyatıyla gelecek ki pek ihtimal vermiyorum ya da WP7.x Lumia alanlar Nokia'ya sövecek :ehe:
Eee kardeş bu teknolojiyi takip etmek çokzor :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

fiyat kırma bir çok ülkede yapıldı lumia serisinde wp 8 ler ekimde satışa çıkacak çıkınca yeni bir fiyat kırma olacak

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia900 cikali bu cihazlar gelince 7 ay olacak. Hicbir cihaz teknolojinin hizi karşisinda ayakta duramaz. Fiyat olarak 50dolarlik bir indirim yapildi gecen ay iki aya kadar daha da duşecektir fiyatlari.

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:evet:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

fiyat kırma bir çok ülkede yapıldı lumia serisinde wp 8 ler ekimde satışa çıkacak çıkınca yeni bir fiyat kırma olacak

Önceden satın almış kullanıcıların cihazları büyük deer kaybedecek. Nokia'nın kendini affettirmesi gerek bence. WP8 giriş seviyesi Lumia 610 fiyatından 250-350$'dan satılacak ve fiyatı şuan 600$ ile 800$ arasında değişen Lumia 900'e denk veya daha güçlü ve daha stabil olacak. Açıkçası bana koyardı bu durum.

lordufuk

lordufuk

Üye
Lumia 900lar 512mb ram tek çekirdek bence yetersiz iyiki almamışım pişman olurdum 920 çıkınca inşallah alıcaz artık:good:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Önceden satın almış kullanıcıların cihazları büyük deer kaybedecek. Nokia'nın kendini affettirmesi gerek bence. WP8 giriş seviyesi Lumia 610 fiyatından 250-350$'dan satılacak ve fiyatı şuan 600$ ile 800$ arasında değişen Lumia 900'e denk veya daha güçlü ve daha stabil olacak. Açıkçası bana koyardı bu durum.

e şimdi 1800 tl ye 4s alan adama 2000 tl lik iphone 5 de koyacak bu iş böyle sektör böyle yapıcak bişey yok

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Tam olarak açıklamam gerekirse :) Galaxy S3 çıktığında S2 yine üst seviye bir cihazdı. Hadi üst olmasında orta ile üstün arasında olsun. S3 almayan, S2 veya Note alıyordu veya çeşitlilik vardı Xperia Arc S, Sensation vs. alıyordu ki onlarda orta seviyenin üstünde cihazlar. Birden giriş seviyesi ve hatta altında kalması iyi olmaz. Firmaya değer ve müşteri kaybettirir.

e şimdi 1800 tl ye 4s alan adama 2000 tl lik iphone 5 de koyacak bu iş böyle sektör böyle yapıcak bişey yok

Fark şurda iPhone 5 çıkınca 4s'den ayrı bir dünya olmuyor. Burada ki fark iPhone 5 ile 4 arasındaki değişim. Yalnız iPhone tek segment(Üst) olduğu için onu örnek göstermek doğru olmaz. Şöyle olsun Galaxy S3 ile Galaxy S farkı diyelim. Galaxy S zamanında amiral idi yalnız S2 çıktığında yine güçlüydü. S3 çıktı ve yine giriş seviyesinde değil. Giriş-Orta arasında ve ortaya yakın.

Büyük sıçrama oldu kısaca.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dediğin doğru ama şimdi de aman Lumia900 ü ezmeyelim derse de günümüzün gerisinde kalır ve Ali abinin dediği gibi bu cihazlar çıktığında lumia 900 7 aylık falan olacak normal bence.. Ali abi de bir lumia 900 sahibi soralım ona dokunuyor mu acaba ne diyosun Ali abi bu işe :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dediğin doğru ama şimdi de aman Lumia900 ü ezmeyelim derse de günümüzün gerisinde kalır ve Ali abinin dediği gibi bu cihazlar çıktığında lumia 900 7 aylık falan olacak normal bence.. Ali abi de bir lumia 900 sahibi soralım ona dokunuyor mu acaba ne diyosun Ali abi bu işe :D
Ali abi bağlanamadı Can tekrar sendeyiz... :ehe Moderatör gibisin...;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920'ye "2 Saat 16 dakika" kaldı :eller:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Evet farkındayım yapacak pek bir şey yok. Yalnız WP7.x Lumia kullanıcılarına mesela gel Wp8 al 200$ indirim yapayım sana gibi şeyler beklerdim ben açıkcası ya da aksesuar hediyeleri gibi.

Birde üst segment boyutu var. Şimdi indirim yapsalarda Wp8'li üst Lumaialar çıktığında Lumia 900'ün en kötü 450$ olacağını tahmin ediyorum. 920, 700-800 olursa, 820 de 550-700 gibi birşey olur.(Bence daha da az olacak.) Lumia 900 elinde patlayacak adamın :)

Hiç yoktan Wp8 güncellemesi alsaydı Lumia 900 daha iyi olurdu. Birde zaten Nokia yumuşak geçmeye çalışıyor. 820 ve 920 donanımları benzer olacak. En azından 4 çekirdekli model gelmeyecek. Eğer koysaydı Lumia 900'e ve kullanıcılarına vurulan darbe daha şiddetli olurdu :) Neyse çok yazdım. Akşam 5'i bekliyoruz :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi bağlanamadı Can tekrar sendeyiz... :ehe Moderatör gibisin...;)

Eyvallah abi elimizden geldiğinca yardımcı olmaya çaışıyoruz :) Ali abi bağlansa da ona koymaz abi 100 dolar a aldı zaten başımın gözümün sadakası olsun der yani en kötü :d:

- - - Eklendi - - -

Evet farkındayım yapacak pek bir şey yok. Yalnız WP7.x Lumia kullanıcılarına mesela gel Wp8 al 200$ indirim yapayım sana gibi şeyler beklerdim ben açıkcası ya da aksesuar hediyeleri gibi.

Birde üst segment boyutu var. Şimdi indirim yapsalarda Wp8'li üst Lumaialar çıktığında Lumia 900'ün en kötü 450$ olacağını tahmin ediyorum. 920, 700-800 olursa, 820 de 550-700 gibi birşey olur.(Bence daha da az olacak.) Lumia 900 elinde patlayacak adamın :)

Hiç yoktan Wp8 güncellemesi alsaydı Lumia 900 daha iyi olurdu. Birde zaten Nokia yumuşak geçmeye çalışıyor. 820 ve 920 donanımları benzer olacak. En azından 4 çekirdekli model gelmeyecek. Eğer koysaydı Lumia 900'e ve kullanıcılarına vurulan darbe daha şiddetli olurdu :) Neyse çok yazdım. Akşam 5'i bekliyoruz :)

katılıyorum yeni cihaz alacaklara bi kolaylık yapılmalı,dört çekirdek şimdilik yok da değil var da değil belli değil bekleyip göreceğiz ama 2013 de kesin bir 4 çekirdek gelecek hatta tegra lı bir cihaz bile görmemiz mümkün

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Eyvallah abi elimizden geldiğinca yardımcı olmaya çaışıyoruz :) Ali abi bağlansa da ona koymaz abi 100 dolar a aldı zaten başımın gözümün sadakası olsun der yani en kötü :d:
Aynen katılıyorum dokunmaz... :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar oncelikle lumia900 wp8 cihazlar ciktiginda alt segment kalmaz. Ama amiral gemi kalmayacagi da acik. Şu anda wp7x li lumia900 kadar stabil,hizli ve sorunsuz kullanim zevki veren bir cihaz yok. Ayrica amerikada lumia900 kullanicilarina 100dolarlik hediye ceki dagitildi. Faturasini gosteren herkes nokiashoplardan veya at&t shoplardan bu cekleri alabildi. Market aksesuar ve yeni cihaz aliminda kullanilabiliyor. Ayrica ben zaten alirken bu cihaza 6ay omur bicmiştim. Verdigim paranin karşiligini aldim yani. Deger kaybetmesi konusunda ise bu olay zaten ulkemizde gecerli amerikada ikinci el lumia900 200$a bile satiliyor:D

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bakıyorum esprileri hiç unutmuyorsun. :alkis

Gülelim eğlenelim abi :) Hiç unutmam şu forumdaki her güzel şey aklımda :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar oncelikle lumia900 wp8 cihazlar ciktiginda alt segment kalmaz. Ama amiral gemi kalmayacagi da acik. Şu anda wp7x li lumia900 kadar stabil,hizli ve sorunsuz kullanim zevki veren bir cihaz yok. Ayrica amerikada lumia900 kullanicilarina 100dolarlik hediye ceki dagitildi. Faturasini gosteren herkes nokiashoplardan veya at&t shoplardan bu cekleri alabildi. Market aksesuar ve yeni cihaz aliminda kullanilabiliyor. Ayrica ben zaten alirken bu cihaza 6ay omur bicmiştim. Verdigim paranin karşiligini aldim yani. Deger kaybetmesi konusunda ise bu olay zaten ulkemizde gecerli amerikada ikinci el lumia900 200$a bile satiliyor:D

Evet geç de olsa Ali abiye bağlandık,Maxicep muhabiri Ali Kemal beylikdüzü sanayi den bildirdi teşekkürler Ali abi :kop2: :D

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
şu telefonu 500 tlden satsalar olmazmı ya :zzz:
türkiyeye geldiğinde eminim 1500 altı olmaz :hmmm

Üst Alt