nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Diyelimki Bir Caddedesiniz .. O Caddede Hangi Yer Varsa Nokia'niz Onu Size Soyle Gosteriyor ..

Gelistirilmis Harita Ozeliigi ..

Suanda Wireless Sarj Olma Ozelliginden Bahsediliyor ..

furkitare

furkitare

Üye
İlk görüşte aşık oldum <3

enterneoll

enterneoll

Üye
beklediğim gibi olmadı 2 çekirdek 1.5 ghz snapdragon :( en üst modeli buysa artık bu arada ekran amoled ekran mı artık oda yoksa hani çöp olmuş

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
beklediğim gibi olmadı 2 çekirdek 1.5 ghz snapdragon :( en üst modeli buysa artık bu arada ekran amoled ekran mı artık oda yoksa hani çöp olmuş

Fandroidci Arkadas Burada Ne Isin Var Mademm .? :)

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Türe
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Bi an o kadar abartıldı ki wp ve nokia bende bişey yapcaklar sandım o yüzden ama beklentilerimi karşılamadı :(

o saydığı özellikler düşük olsa da s3 gibi bi telefonun altından girer üstünden çıkar bu telefon.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Türe

Türe

Üye

Bi an o kadar abartıldı ki wp ve nokia bende bişey yapcaklar sandım o yüzden ama beklentilerimi karşılamadı :(

yahu kimse anlamak istemiyor mu ? Wp'da iOS gibi fazla donanıma ihtiyaç duymadan çok güzel ve senkronize çalışıyor. Hatta şu an Lumia 920'deki donanım Wp8 için fazla bile.

- - - Eklendi - - -

o saydığı özellikler düşük olsa da s3 gibi bi telefonun altından girer üstünden çıkar bu telefon.

:ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer ve Türe
Türe

Türe

Üye
Overclock makinesi :ehe

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
enterneoll

enterneoll

Üye

Kullanıcak app olmadıktan sonra :D Bu arada karşılaştırmalara bakarız unutma hala 4.0.4 de flash player var 4.1'de resmi olmadan yüklenebilecek ama html5 e kadar idare eder haha ben şimdiden söyliyim nokia'nın Bir sonraki telefonu galba lumia 1000 olur tasarım yine aynı olur :D Gerçekten berbat !!!

• Beğen
Tepkiler: Mein-teil
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Kullanıcak app olmadıktan sonra :D Bu arada karşılaştırmalara bakarız unutma hala 4.0.4 de flash player var 4.1'de resmi olmadan yüklenebilecek ama html5 e kadar idare eder haha ben şimdiden söyliyim nokia'nın Bir sonraki telefonu galba lumia 1000 olur tasarım yine aynı olur :D Gerçekten berbat !!!

merak etme uygulama ve oyun konusunda 1.5-2 seneye iOS'u bile geçebilir. Bütün geliştiriciler şu an wp8 için çalışıyor :ok2:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
kamerası hariç harika :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

biliyorum fakat iOS u geçebilmesi için en az bir 3-4 yıl :ehe

e tabi iOs'u geçebilir mi? Orası tartışılır ama geçecek olursa 3-4 yıl sürmez yahu :hmmm oyun uygulama cikartiyorlar sonuçta adamlar kısıtlı kişiler ile iş yapmıyor.

- - - Eklendi - - -

kamerası hariç harika :D

sen kamera özelliklerini görmedin galiba :hmmm
sanırsam fotoğraftan istemediğin kişinin resmini silebiliyorsun ve de cektigin fotoğraflara hareket ekleyebiliyorsun bunun yanında puremotion hd diye yeni bi video çekme teknolojisi ile sarsıntı yapmıyor:)

mesut1979

Üye
valla sunuda herkes bilsin eger iphone 5 gecen seneki gibi beklentilerin altinda olacak olursa hali kötü.

Üst Alt