nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
:oha: özelliklere bak. Gerçekten bu cihazın yanında daha iyi bi performans veren android telefon çıkamaz :) teşekkürler konu için

2 çekirdekli bir telefonun 4 çekirdekli Androidlerle yarışabileceğini söylerken 4 çekirdekli bir Wp ile anca 8 çekirdekli bir Android yarışır herhalde.Cidden beklediğimden iyi.Elim ayağım birbirine dolaştı eğer böyle bir telefon çıkarsa kendi kendime verdiğim sözü tutmayıp ocak-şubatı beklemeden çıkar çıkmaz alacağım sanırsam :(

- - - Eklendi - - -

Wp bölümü bir anda canlandı :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Gerçekten bende bu kadar çıkaracağını sanmıyordum nokianin. Bu kadar stabil işletim sisteminde bu özellikler yeter artar da tekrar artar ama kamerası biraz düşük geldi.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Gerçekten bende bu kadar çıkaracağını sanmıyordum nokianin. Bu kadar stabil işletim sisteminde bu özellikler yeter artar da tekrar artar ama kamerası biraz düşük geldi.

Bende öyle görmüştüm ama 8 MP Pureview diyor.808'de pureview modda 8 MP çekiyor.Üstüne nokia en kalitelisini 5 MP + Pureview modda çekileceğini söylüyor.Tabi lensinden dolayı bir 808 gibi olmaz ama piyasadaki diğer bütün kameralarıda alt eder.Eğer düşündüğüm gibiyse yeterliymiş :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Bende öyle görmüştüm ama 8 MP Pureview diyor.808'de pureview modda 8 MP çekiyor.Üstüne nokia en kalitelisini 5 MP + Pureview modda çekileceğini söylüyor.Tabi lensinden dolayı bir 808 gibi olmaz ama piyasadaki diğer bütün kameralarıda alt eder.Eğer düşündüğüm gibiyse yeterliymiş :hmmm

evet doğru söylüyorsun arada sadece çözünürlük farkı olacak ve bana kalırsa nokia daha yüksek bi pureview li cihaz çıkarmaz ise 808 den sonraki en iyi kameralı telefon olabilir. N8den bile iyi olur :)

• Beğen
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Harmattan ne gider di buna be pehh

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

evet doğru söylüyorsun arada sadece çözünürlük farkı olacak ve bana kalırsa nokia daha yüksek bi pureview li cihaz çıkarmaz ise 808 den sonraki en iyi kameralı telefon olabilir. N8den bile iyi olur :)

Bencede N8'den bile iyi olacaktır.Bence Nokia'nın bu yaptığı çok doğru.Symbian için yaptığı yılların çalışması bir ürünün yakın performanslısını ya da daha iyisini hemen sonradan Wp'ye çıkarıp 808 alanlarla dalga geçmedi.Hemde Symbian'da iyi bir jübile yaptı.Tabi bir yandan bu telefon çıksa bile 808 hala alınası bir telefon olarak kaldı.1 hareket ile ne çok şey yapmış arkadaş :kıskıs: İnşallah böyle bir telefon görürüz ama ekranın çözünürlüğü falan güzel olsun :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bu özelige hd bi ekran şart açıkçası. Birde bence nokia pureview teknolojisini deneme amaçlı symbianda kullandı sonuçta devamı gelmeyecek bi sisteme her ne kadar fiyatını falan haketse de o kamerayı çıkarmak mantıklı olmasa gerek.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu özelige hd bi ekran şart açıkçası. Birde bence nokia pureview teknolojisini deneme amaçlı symbianda kullandı sonuçta devamı gelmeyecek bi sisteme her ne kadar fiyatını falan haketse de o kamerayı çıkarmak mantıklı olmasa gerek.

Olabilir.Konuda HD ClearBlack Amoled diyor inşallah buda doğrudur.İnşallah bu konudakinin aynısı veya daha iyisi bir makine ile karşılaşırız.Daha işin zaten fazla seçenek yok anca kamerayı daha iyi yapıp ram'ini arttırabilirler :kıskıs:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
He ondan sonra telefon hızdan uçsun :ehe benim merak ettiğim şey bu tür bi telefonda aşırı nadir olsa da takılma falan olurmu

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
He ondan sonra telefon hızdan uçsun :ehe benim merak ettiğim şey bu tür bi telefonda aşırı nadir olsa da takılma falan olurmu

Wp'de sanmam.Ali abi demişti Lumia 900'ünde bile bugüne kadar hiç takılma veya performans düşüşü olmamış.Takılma neysede bu kadar süre kullanıpta performans düşüşü olmaması cidden çok iyi.Uçsun tabi işi ne :D Birde IE10'la birleşince aman yarabbi :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bildigim bir gercek var o da nokia uzun yillardir bu kadar iddiali aciklamalar yapmamişti ve daha şubat ayindaki 808in tanitiminin son anina kadar hic bir bilgi sizmamişti. Nokia strateji degiştirdi. Bunu elop aciklamişti zaten agresif fiyat politikasi uygulayacaklarini da soylemişti. Nokia piyasaya cok sert donuyor ve reklamlardaki slogana uygun hereket ediyorlar.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
batarya konusuna gelince samsung bile s3'de 2100 mah kullanıyor bu telefon s3'den ufak haliyle batarya odasıda ufak olacak ama yeni nesil bir batarya denmiş e6'da 1500 mah kullandığını varsayarsak bunda da en az 2000 kullanır sanırım wp android kadar ram kullanmaz yani Nokia batarya sorununu önlemiş olacak.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bildigim bir gercek var o da nokia uzun yillardir bu kadar iddiali aciklamalar yapmamişti ve daha şubat ayindaki 808in tanitiminin son anina kadar hic bir bilgi sizmamişti. Nokia strateji degiştirdi. Bunu elop aciklamişti zaten agresif fiyat politikasi uygulayacaklarini da soylemişti. Nokia piyasaya cok sert donuyor ve reklamlardaki slogana uygun hereket ediyorlar.

Hocam böyle bir cihaza ne kadar bir fiyat ister sizce ? 2 gün sonra göreceğiz ama cidden şu son zamanlar çekilmez oldu iyice :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
batarya konusuna gelince samsung bile s3'de 2100 mah kullanıyor bu telefon s3'den ufak haliyle batarya odasıda ufak olacak ama yeni nesil bir batarya denmiş e6'da 1500 mah kullandığını varsayarsak bunda da en az 2000 kullanır sanırım wp android kadar ram kullanmaz yani Nokia batarya sorununu önlemiş olacak.

lumia900 de s3den baya bir kucuk ama 1830mah batarya var. Bu cihaz lumia900den 0.5" yani 12.7mm daha buyuk ve arkasinda bir kavis var. Bence 2100mah civarinda bir bataryasi olacaktir ki bu da 2gun rahatca şarz kullanimi demek olur.

• Beğen
Tepkiler: n000k, Cihanî Sultan ve kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

lumia900 de s3den baya bir kucuk ama 1830mah batarya var. Bu cihaz lumia900den 0.5" yani 12.7mm daha buyuk ve arkasinda bir kavis var. Bence 2100mah civarinda bir bataryasi olacaktir ki bu da 2gun rahatca şarz kullanimi demek olur.

2 gün mü :aha:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
eğer Bu cihazda MeeGo Harmattan olsaydı Anında N9'umu elden çıkarıp bunu beklerdim :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Hocam böyle bir cihaza ne kadar bir fiyat ister sizce ? 2 gün sonra göreceğiz ama cidden şu son zamanlar çekilmez oldu iyice :kıskıs:

fiyat olarak net bir tahmin yurutmek gercekten cok zor. Burada cihazin ederi piyasa degerinin hicbir onemi yok. Onemli olan operatorlerle yapilan anlaşmalar. Fakat bu cihazin ulkemize operatorlerle girmesi biraz zor. Olsa bile yurtdişindaki kontratli aliş avantajlari gecerli olmaz. Cunku ulkemizde buyuk olcekli sozleşme yapabilecek operator yok malesef. Ama icimden bir ses beni kandirmiyorsa 600€ civari bir fiyatla avrupada satişa cikar.

• Beğen
Tepkiler: n000k
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

fiyat olarak net bir tahmin yurutmek gercekten cok zor. Burada cihazin ederi piyasa degerinin hicbir onemi yok. Onemli olan operatorlerle yapilan anlaşmalar. Fakat bu cihazin ulkemize operatorlerle girmesi biraz zor. Olsa bile yurtdişindaki kontratli aliş avantajlari gecerli olmaz. Cunku ulkemizde buyuk olcekli sozleşme yapabilecek operator yok malesef. Ama icimden bir ses beni kandirmiyorsa 600€ civari bir fiyatla avrupada satişa cikar.

600€ yaklaşık 900-1000 dolardan Amerika'ya 3000-3500 liradan türkiye'ye girer öyle bir fiyat olursa.Cihaz güzelde o fiyata satabilir mi sizce :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Nokia 808 ile kamerada nasıl bi devrim yaptıysa bu cihazda da inanılmaz bi hız devrimi yapacak. Hâlâ nokia batıyor diyenler varsa vay onların haline :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

600€ yaklaşık 900-1000 dolardan Amerika'ya 3000-3500 liradan türkiye'ye girer öyle bir fiyat olursa.Cihaz güzelde o fiyata satabilir mi sizce :hmmm

maşallah katlayarak gidiyorsun devlete senin gibi bir maliye bakani lazim. Nokia808 avrupada 600€dan satiliyordu Turkiye'ye 1500tl'den girdi. Polyannaci olmak istemem ama 2000tl altinda bir fiyatlandirmasi olucaktir.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve kullanıcıadları

Üst Alt