Nokia Lumia nasıl tavsiye eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kardeşim,gerçekten çok farklı ve güzel bir sistem olmuş.

Güle güle kullanın.
Önümüzdeki haftaiçi de güncelleme gelirse sizin iş Temel fıkrasına dönecek.
"Daha ilk günden de güncellemeyle başlanmaz ki :kıskıs:

faruk12

Üye
Ne yazık ki önermiyorum. Güncellemeyle gelecek denen eksiklikler 3 yıldır gelmedi. Microsoftun taktığı yok. Ses seviyeleri bile hala ayrı değil şaka gibi. Bu arada mağazaya girdiğimde kendimi kötü hissediyorum. 1 oyun gelse "mağaza iyileşiyor" yorumları geliyor aylardır. Hala iyileşmedi nedense. Microsoftun çabaladığı da yok bu konuda. İyi düşünmeni tavsiye ederim.
NOT: bendeki cihaz biraz sorunlu ondan sinirliyim biraz da. Ama neye göre kullanacağına göre değişir. Uygulamalarla aran yoksa alabilirsin. Ama bir sürü eksiklik olduğunu bilerek al.

giray38

giray38

Üye
3 yıldır gelmedi derken ? Bu cihazlar daha kaç günlük yahu bir yıl oldu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Çıkalı daha 1 sene olmayan işletim sistemi ve telefonu 3 yıldır kullanan arkadaşım neyin kafasını yaşıyor acaba??
Güncelleme gelmedi ise bu sene içinde gelen Gdr1 + ve bir kaç gün önce yayınlanan Gdr2+Amber ve yıl sonuna doğru çıkacak olan Gdr3 güncellemelerini uzaylıların yazma ihtimali konusunda çok büyük derin şüphelerim var.
Wp Blue mevzusuna hiç karışmayacağım ve kısaca"HE YAVVVVVVVVV HEEE"diyeceğim.

iOSait

iOSait

Üye
Lumia filan hikaye bence ona verecegin paraya (1000tl ustu lumialara) daha iyi bir android alabilirsin pek cok alternatif var bana kalirsa daha cok gelistirilmesi lazim android sanirim 2007de kuruldu o zamandan beri bayagi gelisti ama wp8 cikali en fazla 1,5 sene olmustur yani demek istedigim akilli telefonda tercihin androidden yana olsun her zaman

ÖEY

ÖEY

Üye
Daha wp8'in ne zaman çıktığını bile bilmeden buraya gelip yorum yazmanız düşündürücü:hmmm Yazık ayrıca:hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Donma kasma sıkıntısı elinden düşerse verdiği o kırılma hissi , her yeni sürümde hayvan gibi donanım isteme huyu (16 gb dahili hafızadan 8gb kullanıcıya kalması gibi) dandik el feneri programının giydiğin dona kadar erişim bilgisini istemesi gibi kriterleri göz önüne alırsak android bir telefon tabii ki alınabilir!!!

Arkadaş anlamıyorum android bölümü değil burası Windows Phone bölümü eksiği gediği neyse belirtiyoruz sistemin. Karşılaştırma istese cep telefonu genel bölümünde olurdu bu konu. Müslüman mahallesinde salyangoz satmayın artık. Yeminle aldığım uyarılar aya merdiven olacak eleştirilerim yüzünden. Herkes kendi bölümünde kalsın çok mu zor ya!
Her yerde Wp8 düşmanlığı, Nokia düşmanlığı görmekten sıkıldım,bıktım. Siteye girmek gelmiyor içimden.
(Lafım ve sitemim sana değildir üzerine alınma)

skynet

Üye
Dandroidciler hadi kendi çöplüğünüze :dry:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben mayıs ayında s3 aldım ama kesinlikle memnun olmadım.berbat bir ram yönetimi var ve sistem şişmeye çok müsait bir hafta kullandım ve sonra eşime verdim lumia 920 s3 e göre çok daha iyi bir sisteme ve kaliteye sahip.ama bu farkı ancak bilinçli kullanıcılar anlayabilir.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
iOSait

iOSait

Üye
Ben mayıs ayında s3 aldım ama kesinlikle memnun olmadım.berbat bir ram yönetimi var ve sistem şişmeye çok müsait bir hafta kullandım ve sonra eşime verdim lumia 920 s3 e göre çok daha iyi bir sisteme ve kaliteye sahip.ama bu farkı ancak bilinçli kullanıcılar anlayabilir.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Wp kullanmadigim icin bilemeyecegim bilmeden konusmak da istemiyorum gecen hafta bi darty magazaya gittim elime bi lumia820 aldim migdem bulandi bi telefonun arayuzu bu kadar mi igrenc olur dedim bu arda s3 un cok ram yemesi sorunu son guncellemeyle cozulmus normal kullanimda bosta 300mb civari ram var gayet yeterli bence

PureFood

PureFood

Üye
O telefon ne yapıyor da 700 mb ram kullanıyor hayret. Sırf bu yüzden android almam, alacğım tek cihaz nexus4 olur. Ayrıca her güncellemede uygulamaların iyice berbatlaşması da cabası.

eğer hızdan uçayım çatur çutur mesajlaşayım öyle deli uygulama oyun meraklısı değilim dersen ve eksikliklere bir süre göz yumarsan Windows Phone senin için biçilmiş kaftan arkadaşım hiç düşünme 820 ya da 920 al derim

Üst Alt