Fiyat konusunda biraz sıkıntılı olduğum için ve nokianın sağlamlığını sevdiğim için lumia bakıcam (galiba).
Lumia yı önerir misiniz? Nokialarda olan sorun (yavaşlama,kasma,rest atma gibi) hâlâ varmı? Kullanımı nasıl ?
Fiyat konusunda biraz sıkıntılı olduğum için ve nokianın sağlamlığını sevdiğim için lumia bakıcam (galiba).
Lumia yı önerir misiniz? Nokialarda olan sorun (yavaşlama,kasma,rest atma gibi) hâlâ varmı? Kullanımı nasıl ?
Windows Phone 8'den bahsediyoruz değil mi?
iyiyidiWp alacaksan kasma donma gibi sorunları unut, android değil buSistem çok iyi, bazı eksiklikler var, güncellemelerle giderilecek. Tek sorun güncelleme için çok bekliyoruz. Tavsiye ederim ben sana
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

şarja takma bir gün tripleniyorTavsiye ederiz tabi neden etmeyelim hemen gidip bir tane al![]()

L925'in eli kulağında Cem![]()
![]()
sence kaç para olarak piyasaya sürülür, maximum 1500 Tl yi geçer mi acaba?
Bence 1400-1700 arasında birşey en çokta 1550 yada 1600 olma ihtimali veriyorum daha yüksek olmaz bence cem abi
5 gün önce Bacanağıma L720 aldırttım,bende dün L920 aldım harika bir cihaz ve harika bir sistem bence.hiçbir şikayetimiz yok.kesinlikle lumia cihaz almanı tavsiye ederim.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim kardeşim,gerçekten çok farklı ve güzel bir sistem olmuş.
Abicim hayırlı olsun dün kaçırdım konuyu bu akşam buradan söyleyeyim dedim
Güzel haberler al, iyi günlerde kullanın inşallah![]()