Nokia Lumia nasıl tavsiye eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia nasıl tavsiye eder misiniz?
Fiyat konusunda biraz sıkıntılı olduğum için ve nokianın sağlamlığını sevdiğim için lumia bakıcam (galiba).
Lumia yı önerir misiniz? Nokialarda olan sorun (yavaşlama,kasma,rest atma gibi) hâlâ varmı? Kullanımı nasıl ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Fiyat konusunda biraz sıkıntılı olduğum için ve nokianın sağlamlığını sevdiğim için lumia bakıcam (galiba).
Lumia yı önerir misiniz? Nokialarda olan sorun (yavaşlama,kasma,rest atma gibi) hâlâ varmı? Kullanımı nasıl ?

Windows Phone 8'den bahsediyoruz değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Wp alacaksan kasma donma gibi sorunları unut, android değil bu :) Sistem çok iyi, bazı eksiklikler var, güncellemelerle giderilecek. Tek sorun güncelleme için çok bekliyoruz. Tavsiye ederim ben sana

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Wp alacaksan kasma donma gibi sorunları unut, android değil bu :) Sistem çok iyi, bazı eksiklikler var, güncellemelerle giderilecek. Tek sorun güncelleme için çok bekliyoruz. Tavsiye ederim ben sana

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Güncelleme konusu da ben cihazı alalı 4-5 ay oldu olmadı sürüm numaraları: 1242, 1249, 1308 oldu, ve şu an da AMBER geliyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Tavsiye ederiz tabi neden etmeyelim hemen gidip bir tane al :D:D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Sağlamlık diyorsan tam markasına bakıyorsun.Ben kılıfsız ve jelatinsiz kullanıyorum ve sakar biri olmama rağmen telefona birşey olmadı(düşürdüğüm yerlerden başka markalar olsa camı,kasası kırılabilir yada çatlayabilirdi.Nokıa da ise sadece köşeleri ezildi oda çok değil)
Onun dışında wp8 gerçekten harika işletim sistemi ama dedikleri gibi eksikleri çok ve bu eksiklerde kendisini hissettiren eksikler.Ama güncellemelerle hallolur hele ki wpblue güncellemesi ile wp8 tamamen uçuşa hazır olacak.Donma,kasmaya dair hiç birşey raslamadım.Sadece bir kere telefon takıldı oda eskiden whatsap sorunluydu tam kodlanmadığı için telefonda takılmaya sebep oluyordu.Onuda hallettiler şimdi çattur çuttur çalışıyor mübarek :)

Lumia820

Lumia820

Üye

arada bir bana rest çekiyor :( şarja takma bir gün tripleniyor

marazruno123

Üye
Düşünmeden git al 520 veya 720 al bence lumialar çok iyi.Wp8 uygulama manyağı oldu zaten hergun androidi geçmeye yaklaşıyor.600-900 tl sıkıntı yaparmı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence imkanın varsa 820 ya da 920 al. :oke:

acoustic

acoustic

Üye
Türkiye de 925 satışa çıktımı? Ben Htc kıllanıyorum vede memnunum tek sıkıntı hafıza ona göre cihaz seçmelisin.

ÖEY

ÖEY

Üye
L925'in eli kulağında Cem ;) :islik

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
sence kaç para olarak piyasaya sürülür, maximum 1500 Tl yi geçer mi acaba?

Bence 1400-1700 arasında birşey en çokta 1550 yada 1600 olma ihtimali veriyorum daha yüksek olmaz bence cem abi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
5 gün önce Bacanağıma L720 aldırttım,bende dün L920 aldım harika bir cihaz ve harika bir sistem bence.hiçbir şikayetimiz yok.kesinlikle lumia cihaz almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, bulutsuzgece ve ardacumhur
ardacumhur

ardacumhur

Üye
5 gün önce Bacanağıma L720 aldırttım,bende dün L920 aldım harika bir cihaz ve harika bir sistem bence.hiçbir şikayetimiz yok.kesinlikle lumia cihaz almanı tavsiye ederim.

Abicim hayırlı olsun dün kaçırdım konuyu bu akşam buradan söyleyeyim dedim :)

Güzel haberler al, iyi günlerde kullanın inşallah :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Abicim hayırlı olsun dün kaçırdım konuyu bu akşam buradan söyleyeyim dedim :)

Güzel haberler al, iyi günlerde kullanın inşallah :tebessüm:
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kardeşim,gerçekten çok farklı ve güzel bir sistem olmuş.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Daha da güzelleşecek inşallah birazcık zamana ve sabıra ihtiyacımız var hepsi bu :)

Üst Alt