İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Gündüz seninle konuştuğumuz konu işte. Bende Ali Kemal de 1520 kullanıcısı olarak teste gülüp geçiyoruz. Bazı kaynaklar o kadar boş ki takip etmek bile zaman kaybı.

Gündüz sdkart konuştuk hatta sana dm attım ::)) baktınmı ? Bende pek inanmadım aslında online ı takip etmiyorum ama denk geldi bakmak lazım dedim

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yeni aldım mesajını :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
An itibariyle baba oldum arkadaşlar :) Allah hepinize nasip etsin inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke, dakamon, suyunsesi ve 11 diğerleri
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar :)

PureFood

PureFood

Üye
Ya senin işin gücün yok mu makro denemesi yapıyorsun L920 ile ama bu nedir aga

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve 4MaGuS
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Allah razı olsun :)

PureFood

PureFood

Üye
E tabi ki 1020 :)

cemil baba

cemil baba

Üye
sonunda 720 tl ye 720 alarak bende aranıza katıldım :oley. İnşaALLAH memnun kalırım. :evet:

beats

beats

Üye
Daniel Rubino'nun haberine göre İsrailli StoreDot firması yeni nesil batarya geliştirmiş ve videoyla yalan olmadığını söylemiş, 30 saniyede Galaxy S4 şarjından bahsediliyor. Üretimin 2016 da geleceğini de eklemiş. StoreDot biyolojik yarı iletkenler geliştirmektedir, doğal olarak peptitler denilen organik bileşikler ya da amino asitlerin kısa zincirlerinin, proteinlerin yapı blokları meydana getirmesiyle yapıldı. Şirket diyor ki, şarj sürelerini hızlandırmada başka şeylerin yanı sıra bu teknoloji kullanılabilir.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood

ErenMSC

Üye
sonunda 720 tl ye 720 alarak bende aranıza katıldım :oley. İnşaALLAH memnun kalırım. :evet:
Hayırlısı olsun :) 1 hafta ince Developer prewiew ile Wp 8.1 güncellemesi gelecek üstüne kondun güncellemenin :ehe

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
cemil baba

cemil baba

Üye

Hayırlısı olsun :) 1 hafta ince Developer prewiew ile Wp 8.1 güncellemesi gelecek üstüne kondun güncellemenin :ehe
teşekkür ederim sağolun. onu yükler miyim yoksa son kullanıcı için olanı mı beklerim bilmiyorum. hele bi kullanılım da bakarız :)
An itibariyle baba oldum arkadaşlar :) Allah hepinize nasip etsin inşallah :)
ALLAH size bağışlasın çocuğu. çok güzel bir duygudur bilirim :)

• Beğen
Tepkiler: TurboCall

Üst Alt