İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
fazla sakınmamak lazım demekki :). kılıf kullanmıyor musunuz?

ben moshinin slim kapaklarını kullanıyorum onlarda sadece köşeleri ve yan tarafı koruyor işte diğer kapakları hiç kullanmadım kullanmam da hem telefonun görselliğini bozuyor hemde görmemiş gibi telefonun her yeri kapalı ne anladım o zaman telefon almaktan : )

cemil baba

cemil baba

Üye
ben moshinin slim kapaklarını kullanıyorum onlarda sadece köşeleri ve yan tarafı koruyor işte diğer kapakları hiç kullanmadım kullanmam da hem telefonun görselliğini bozuyor hemde görmemiş gibi telefonun her yeri kapalı ne anladım o zaman telefon almaktan : )
aslında kılıf kullanmayı kimse istemez ama bu tür olaylara karşı tedbir olarak kullanılıyor. ben de bu türden bir olay yaşamaktansa kılıf kullanmayı tercih ederim. telefonu alınca kapaklı kılıf almayı düşünüyorum.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
L920 için cyan renkte önerebileceğiniz kaliteli silikon kılıf var mı ? Orijinal de olabilir bulunmuyor sanki, o kadar baktım.

Samsung ile Apple ürünleri dışında bir şey bulmak çok zor :(

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
sinan430

sinan430

Üye
Jbl j22i kulaklığım varda bunun ses açma tuşu falan lumia 925 de neden çalışmıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Jbl j22i kulaklığım varda bunun ses açma tuşu falan lumia 925 de neden çalışmıyor

Uyumsuz olabilir.

Nokia Lumia 925 refocus, HTC M8 dual camera karşılaştırması.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Konu Güncellenirse çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
luckysleven

luckysleven

Üye

beyler bu ürünü kullanan var mı ? 925 için şarjlı kılıf diyor ???

_asabiii_

_asabiii_

Üye
L920 için cyan renkte önerebileceğiniz kaliteli silikon kılıf var mı ? Orijinal de olabilir bulunmuyor sanki, o kadar baktım.

Bulursun umarım.ben almıştım hiç tavsiye etmem..çok çabuk kirleniyor cyan-kahverengi arası garip bir renge bürünüyor....en iyisi siyah,kir leke belli etmiyor

• Beğen
Tepkiler: beats
sekajmer

sekajmer

Üye
WP central' da gördüm çok hoş bir şey. Türkiye'ye nasıl getirtebilirim ?

beats

beats

Üye
Nokiadan kronometre ugulaması fakat bizde şuan kullanılamıyor.

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
Eski bir symbian^3 kullanıcısı olarak forumunuzu 1 buçuk yıldır pasif olarak takip ediyorum .sizin sayenizde öğrenip sevdiğim windows phone platformuna 1 hafta önce aldığım beyaz Lumia 1520 ile katılmış bulunmaktayım :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, 4MaGuS, OnurYurdakul ve 1 kişi daha
sinan430

sinan430

Üye
Hayırlı olsun :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Eski bir symbian^3 kullanıcısı olarak forumunuzu 1 buçuk yıldır pasif olarak takip ediyorum .sizin sayenizde öğrenip sevdiğim windows phone platformuna 1 hafta önce aldığım beyaz Lumia 1520 ile katılmış bulunmaktayım :)

Hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Hayırlı Olsun İyi Bir Seçim Hoş Geldin :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Gelen güncelleme yok yanlış bilgi.

Üst Alt