Nokia Lumia Catwalk 14Mayis'ta duyurulacak

PureFood

Üye
Tepkiler: nanotex

ÖEY

Üye
Yarınki Nokia sunumu Türkiye saatiyle kaçta bilen var mı? Bir de canlı takip edebileceğimiz bir platform var mı?

nanotex

Üye
Arkadaşlar bir rüya gördüm, uyandığımda telefonda 26 tane güncelleme vardı. Sanırsam çoğu sistem uygulaması güncellemesi filandı diğer uygulamalar da güncellenmiş acayip bir rüyaydı (Bende fazla uygulama yok o yüzden benim için yüksek bir sayı)

Tepkiler: PureFood

Amin inşallah gerçekleşir Allah sonumuzu hayra eylesin

bende L920 ile 2 Yıl deviririm gibi daha erken başka bir telefon almam % 20 yani bakalım

Ben en az 5 yıl kullanıyorum bundan önce N97 ondan da önce 6670 im vardı . 7 yıl 6670, 5 yıl n97 kullandım. Belki L920'mi 3 yılda yer bitiririm bilemiyorum.

PureFood

Üye
Bende iki sene olsun tık değiştiririm hemen aynı tempoda 5320 ve 5800 kullandım. Aralık 2014te benim yeni telefon inşallah

Bu donanım artık sıradan oldu ki.

Herkesin bakış açısı başkadır.Zaman geçse bile NL920 i keşfettikçe eskisinden daha da çok aşık olabiliyorsun
Vahh vahhh! Sana biten aşklar denk gelmiş demek ki Herşeye heves etmek yanlıştır bence
Emin ol Arda ' yı çok iyi tanıyorum NL920 aşkından vazgeçmez onun için en iyisi en güzeli NL920 zaten

Tepkiler: ardacumhur ve bulutsuzgece

Kesinlikle.NL920'yi o kadar çok bekledim ki şimdiki yeni yetmeler bununla aşık atamazlar

Efsane bir yorum olmuş çok teşekkür ederim

Tepkiler: Web Designer

man20

Üye

aynen ya biten aşklar hep denk geldi bana :/ bu arada n8 benim ilk telefonum. Yani herşeye heves eden kız konumuna gelmedim daha ama arda için düşündüklerim halen geçerli

aynen ya biten aşklar hep denk geldi bana :/ bu arada n8 benim ilk telefonum. Yani herşeye heves eden kız konumuna gelmedim daha ama arda için düşündüklerim halen geçerli

Benim de Arda için düşündüklerim hala geçerli çünkü ben tanıyorum onu seninkisi sadece bi sezgi
Neyse konuyu dağıtmasak iyi olur

Tepkiler: bulutsuzgece
"Biri sizi gözetliyor"

Tepkiler: Web Designer
O değilde biz bu etkinliği takip edebilecek miyiz abi? Bi kanal yada Bi web sitesi var mı canlı olarak izleyebileceğimiz