ardacumhur
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende geçenlerde android fanı bi arkadaşıma gösterdim lumia 920 mi hayran kaldı artık telefona hevesim kalmamıştı ama senin telefona heveslendim dedi android sıkıcı olmaya başlamıştı değişiklik herzaman iyidir dedi haklıda
söyleyecek söz kalmamış abitabi ki bu haberle Nokia eski günlerine dönmüş olmuyor. Ama Nokia dan yana yarası olanlar da kuyruk acılarını her ortamda belirtirken bu haberler daha da artıyor. Öyle olsaydı veya böyle olsaydı demek sadece biz Türkler'e ait bir hastalık. Biz hep geçmişi düşünürüz. Bu yüzden teknolojik olarak tüketim toplumu olduk. Ama bugun ve yarını düşünerek hareket eden milletler (örnek finlandiya) ürettikleriyle adından bahsettirir. Mali sıkıntıda olduğu için lumia920'nin stoklarını kısıtlı tutmasına rağmen uzun zaman sonra bir çeyrekte 600 milyon dolara yakın kar açıkladı. Hem de stok sıkıntısı nedeniyle dünyanın en büyük pazarlarına ya geç girdi ya da daha girmedi. Nokia'nın hisse değeri son bir yılda 3 katından fazla değer kazandı. Heralde meego ve symbianı geliştirmeye devam etseydi şu anda Nokia diye bir firma kalmamıştı. Ama kulaktan dolma bilgilerle Nokia'yı wp'ye geçti diye acımasızca ve koşulsuz eleştirenler sadece hislerine yenik düştüklerinin farkında değiller ki bunu anlarım ya da bu eleştirileri kasıtlı yapıyorlar ki bu karalamaya girer bunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Nokia Microsoft ile ortaklığa girerek hayatını kurtarmıştır. Bazıları buna kölesi oldu der bazıları Microsoft nokiayı satın alacak der ama gerçek şu ki Nokia wp ile her geçen gün piyasada daha çok güçleniyor ve satışlarını arttırıyor.
Tesrkkurler kardesim. Lumia lar gercekten guzel
haber için teşekkürler
eyvallah kardeşim sağol
ben indirmeye gerek görmedim zaten hepsine erişim var program olmadan ama facebook un ingilizce olduğunu biliyorum diğerlerinden haberim yok
[ENGİN];5738503' Alıntı:Sadece Finlandiya'da geçmek yetmiyor her horoz kendi çöplügünde ötüyör ,amerikada apple uzak doguda samsung böyle düşünürsek nokia birinci o zaman?
Nasıl yani facebook u uygulaması olmadan kullanmak mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?