Nokia Lumia Akıllı Telefonları için Weather Flow v1.3'e Yükseltildi, WP8 Desteği Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence siz dua edin Ovi'de e duvar kağıtları bile parayla :ehe

mkryvz

mkryvz

Üye
Desenize Microsoft ve Nokia ortaklığı yeni bir Apple Store doğurmuş. Artık hacklenmiş yazılım ararız. Tabi bu arada da önce güvenlik sertifikası hatalarını/uyarılarını aşmamız gerekecek. Eeee? Ne anladım ben bu işten? Gidip cihaza bir avuç dolusu para vereceğim, yetmezmiş gibi bir de çoğu platformda ücretsiz olan uygulamaların benzerlerine para ile sahip olacağım... :(

n000k

n000k

Üye
ben aldım bu weather flow u .. live tile lar hiç böyle resimli olmuyor. sinirimden patlıyorum.. o kadar para verdim.. :off:

- - - Eklendi - - -

Ücretli değil mi bu Ali Kemal.
Telefondan baktım ücretli diyor? (2 TL)
bir ara ücretsizdi o weather + bende yüklemiştim ama bu weatherflow u görünce.. sildim weatherflow a takılı kaldım..

- - - Eklendi - - -

ben aldım bu weather flow u .. live tile lar hiç böyle resimli olmuyor. sinirimden patlıyorum.. o kadar para verdim.. :off:
çok pardon ben hala alışamadım bu tele sağa sola da yeni bölümler açıldığını hep unutuyorum.. meğersem settings içinde bi sol yapınca gerekli bütün ayarlamaları yapılabiliyormuş :ah .. gerçekten güzel bir hava programı.. kesinlikle %100 doğru gösteriyor..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Weather Flow'u satın aldım bugün.
Gerçekten güzel bir uygulama.
Türkçeye çevirmek lazım :hmmm
---
Yapımcıya mail attım. Dil dosyası gönderirse çeviri için kolları sıvarım.

• Beğen
Tepkiler: n000k, gdervisoglu ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Weather Flow'u satın aldım bugün.
Gerçekten güzel bir uygulama.
Türkçeye çevirmek lazım :hmmm
---
Yapımcıya mail attım. Dil dosyası gönderirse çeviri için kolları sıvarım.
Çok iyi olur, inşallah cevap verir...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence herşey bedava olmalı sadece telefona para vereceksin gerisi bedava müşteri memluniyeti olur o zmaan daha çok satar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt