Nokia Lumia 928'den Sızıntılar Devam Ediyor !

Konu Sahibi
Nokia Lumia 928'den Sızıntılar Devam Ediyor !
Nokia Lumia 928'den Parçalar !

Şşşşt! Nokia'ya söylemeyin ama Nokia Lumia 928 aslında tamamen gizli değil.Nokia'nın üst uç modeli Lumia 928 Amerikada Verizon'da yakalandı.Bu parçalar muhtemelen 928'e ait.Eğer kendiniz bir takım şeyler yapmayı planlıyorsanız bu cihazı biraz beklemenizde fayda var.

Bu parçalar bu hafta içinde sızıntılarını gördüğümüz cihaza tamamen benziyor.Ekranın sağ üst köşesindeki yazıya dikkat edin.

Ve işte kaynağımızdan gelen son resimler:

Verizon'un yeni gözdesi bu olabilir.Şu andaki Nokia Lumia 920'den farkı ise Xenon flaşı ve daha ince gövdesi gibi duruyor.

Tepkiler: OttomaN TigeR ve ardacumhur
Teşekkürler

Ayrıca bu parçalar satışa bile sunulmuş

Tepkiler: Web Designer
    Konu Sahibi
Rica ederim Ben teşekkür ederim eksikliği tamamladığın için

Konu için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler. Ayrıca ekran zarar görse demek 400TL

Lumia ya çokk hoşşş
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

ekran 400 tl ise telefonun fiatı 2000 tl den aşağı olmaz galiba

alical33

Üye
teşekkürler

ekran 400 tl ise telefonun fiatı 2000 tl den aşağı olmaz galiba
Yanlış hatırlamıyorsam Amerika'da kontratsız satış fiyatı 450$ olan Lumia920 bize 1.649,00 TL'den satışa sunulmuştu. Şimdi 550$ ile satışa sunulacağı tahmin edilen bu cihazı Türkiye'ye getirirlerse, dediğiniz gibi o fiyatı çok rahat buluyor.

man20

Üye
haber için teşekkürler dilek

papakudioflu

Emekli Yönetici
haber için teşekkürler.

Parcalari lumia920 ile kiyaslama şansim henuz olmadi. Muhtemelen OLED ekran ve hem batarya tasarrufu hem de kilit ekraninda daha kolay ozelleştirmeler demek.

Fiyat konusuna fazla takilmayin. Nasıl olsa Lumia928 ulkemize gelmeyecek

Ama belki bir veya iki tane gelebilir

Lumia928,muadili veya daha ust modeli EOS ise ulkemize ne zaman gelir belli degil ama fiyatının 1800TL'yi gecmeyecegini tahmin ediyorum (umuyorum)

man20

Üye
içimdeki ses EOS'un 1849 tl olacak dio

saynesim

Üye
Bencede çok güzel gözüküyor hadi hayırlısı

Valla ben lumianın 900 ve 920 tasarımını çok beğendim. Iphone benzeri bir tasarıma giderse, o cihazı beğenmeyeceğim yüzde yüz