Tavsiye Nokia Lumia 925 Flash Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 925 Flash Yardım
arkadaşlar telefonu mu türkçe yapmak istiyorum bir kaç yerden araştırdım gerekli dosyaların hepsini indirdim navifirm den türkçe variantı indirdim nokia care suite ye girdiğim zaman usb bağlantısın da problem var deyip uyarı veriyor ve products un içine attığım rm-892 yi görmüyor yardım edermisiniz.

bilgisayar 64 bit

respection123

Üye
Konu yeri yazılım destek :oke:

alical33

alical33

Üye
ncs yi ve nokia driverları kaldır yeniden yükle bi dene bakalım

beats

beats

Üye
ncs en yeni sürüm olanı yada giriş sormayan sürümü kullan eğer en yeni sürümü kullanacaksan cfg dosyasını kullan "C:Program Data/Nokia/Nokia Care Suite/ Product Support Tool for Store" içine at, tabi direkt de kullanabilirsin sonuçta offline işlem olacak

Son düzenleme:
serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim olmuyor sürekli telefon la bağlantı problemi var diyor zaten en son sürümü kullanıyorum

beats

beats

Üye
nsu yu kurdun mu eksik dosya varsa o kurulumda yüklüyor onu kur telefonu bağla pcye nsu telefonu görürse ncs de görecektir

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim kusura bak ma ama ncs nedir ?

beats

beats

Üye
tamam kardeşim kusura bak ma ama ncs nedir ?
ncs yani nokia care suite, nokia software updater for retail oluyor ikisi aynı işi görüyor ama ncs manuel kullanımı olan program o yüzden dil değişimini bununla yapmak zorundasın

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam kaedeşim senide uğraştırdım kusura bakma

beats

beats

Üye
yok mühim değil sonuçta forumdayız her türlü eksik fazla paylaşacağız tartışacağız nihayetinde bir noktada birleşeceğiz haci ;)

alical33

alical33

Üye
pc deki işletim sisteminiz nedir ? birde pcdeki dil bölge ayarını amerika yapıp deneyin böyle çözenler olmuştu bir ara

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
windows7 bölge Rusya olabilir dün atil2a kardeşimin dediklerini yaptım yine olmadı

alical33

alical33

Üye
ben Windows 7 64 bitte 920 yi tanıtamamıştım win8 64bit veya win7 32 bit pcde deneme şansın varmı

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99
beats

beats

Üye
pc deki işletim sisteminiz nedir ? birde pcdeki dil bölge ayarını amerika yapıp deneyin böyle çözenler olmuştu bir ara
zaten ncs için bölgeyi amerika dili ingilizce yapması gerekiyor recovery işlemi için, sonra nsu cihazı tanıdı mı ? tanımadı ise windows update i otomatik yap, tüm usbleri dene @serecans
windows 7-8-8.1 den olacağını sanmam 64 bit te böyle sorunlar oluyor ben pek yaşamadım bu arada windows phone uygulaması yüklü değilse yükle faydası olacaktır

Son düzenleme:

skynet

Üye
Ben win7 ultimate 64bit kullanıyorum ve flaş işleminde hiç bir sorunla karşılaşmadım

alical33

alical33

Üye
bende gotmemişti

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
şirket bilgisayarları hepside 64bit yarın birde win8 de deneyeceğim

serecans

serecans

Üye