Nokia Lumia 920’yi Beklemek İçin 7 Sebep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Trükiye fiyatı ne kadar olur tahminen bilen varmı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1700 tl

DaNq3rB0y2

Üye
boyutları çok büyük be cebe sığmaz

zappinger

Üye
İphone 5 cok saglam. Yenilik yok ama islemci cok saglam

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Hangi telefon varda sende bildirim cubugu ve multitasking bir telefonun en onemli ozellikleri

bende x3 var. Eğer 820 ucuz olursa onu getirtirim olmazsa 701 getirtirim. Öğrenciyim ve eldeki imkanlarla symbian beni götürür. Ha x3 te multitask yok ( müzik çalarken oyun oynamak sayılmazsa ). Pek eksikliğini de hissetmiyorum

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

61semih

61semih

Üye
bu 7 maddeye bakinca htc nin wp lu modellerinden eksigi var fazlasi yok gibi duruyor. belki kablosuz sarj ve kamerasi ile bir adim onde olabilir. htc dede renk beast destegi yazilimsal ve donanimsal olarak mevcut. kamera lenside f2 0 hem on hem arka kamerada genis acili lensleri var. sanirim tek kablosuz sarj uok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu 7 maddeye bakinca htc nin wp lu modellerinden eksigi var fazlasi yok gibi duruyor. belki kablosuz sarj ve kamerasi ile bir adim onde olabilir. htc dede renk beast destegi yazilimsal ve donanimsal olarak mevcut. kamera lenside f2 0 hem on hem arka kamerada genis acili lensleri var. sanirim tek kablosuz sarj uok

puremotion hd+ ekranı da yok,ultra hassan dokunmatiği de yok,nokia music de yok ayrıca uygulama ve oyunların çoğu ilk olarak Lumia cihazlara özel olarak çıkıyor.

61semih

61semih

Üye

puremotion hd+ ekranı da yok,ultra hassan dokunmatiği de yok,nokia music de yok ayrıca uygulama ve oyunların çoğu ilk olarak Lumia cihazlara özel olarak çıkıyor.

htc 8x 920 ye göre oldukça hafif 920 8x in yanında tuğla kadar ağır kalır.

8x 130 gr vs 920 185.0 g
8x te beat in anfisi ve yazılım desteği nokia müzik ten daha iyi olduğuna eminim.

ultra dokunmatik hassaslığı nasıl ölçeriz bilmiyorum ama bu konuda eşit olduklarını varsayıyorum

pil konusunda 920 2000 kapasitesi ile önde(ki en önemli ayrıntıardan birisi)

kamera konusunda 920
26.0 mm lense sahipken 8x f2.0 ve 28mm lik lense sahip

uygulama konusunda eşit olacaktırlar geliştiriciler henüz yaygınlaşmamış bir sistem için sadece bir markaya yönelik uygulama çıkarmazlar.
920 ye var 8x e daha sonra olacağını sanmıyorum.
microsoft buna izin vermez tahminimce.sırf nokia yol alsın siye htc yi 2.plana atacağını sanmıyorum

son mesajına bakıp bu işlere uzak olanlar okusa 8x in uygulama sıkıntısı 920 ye göre daha kötü,dokunmatik hassasiyeti iyi değil,ses kalitesi 920 nin daha iyi vs olarak değerlendirir.

Placebo-

Placebo-

Üye
htc 8x 920 ye göre oldukça hafif 920 8x in yanında tuğla kadar ağır kalır.

8x 130 gr vs 920 185.0 g
8x te beat in anfisi ve yazılım desteği nokia müzik ten daha iyi olduğuna eminim.

ultra dokunmatik hassaslığı nasıl ölçeriz bilmiyorum ama bu konuda eşit olduklarını varsayıyorum

pil konusunda 920 2000 kapasitesi ile önde(ki en önemli ayrıntıardan birisi)

kamera konusunda 920
26.0 mm lense sahipken 8x f2.0 ve 28mm lik lense sahip

uygulama konusunda eşit olacaktırlar geliştiriciler henüz yaygınlaşmamış bir sistem için sadece bir markaya yönelik uygulama çıkarmazlar.
920 ye var 8x e daha sonra olacağını sanmıyorum.
microsoft buna izin vermez tahminimce.sırf nokia yol alsın siye htc yi 2.plana atacağını sanmıyorum

son mesajına bakıp bu işlere uzak olanlar okusa 8x in uygulama sıkıntısı 920 ye göre daha kötü,dokunmatik hassasiyeti iyi değil,ses kalitesi 920 nin daha iyi vs olarak değerlendirir.

Sende yakın sayılmazsın. L920'nin ekranı ultra hassas dokunmatikekran. Eline 6 kat eldiven geçirsen bile algılıyor. Çatal, bıçak, muz sapı herşey ile çalışıyor.

Beats audio sandığın kadar iyi değil ben kullandığım için söylüyorum. Rap dinlersen nasıl bilemem ama rock ve metal'de performans iç açıcı değil. Nokia dolby'nin bassları daha iyi verdiğini düşünüyorum.

Uygulama konusu, l920'ye özel uygulama çıkıyor. Diğer firmalsrın adına üzgünüz. :)

Ağırlık bir karşılaştırma değildir. Ultra hassas ellerin yoksz 30gr'mın lafı olmaz. Tuğla muğla hikaye..

Kamerası ise purewiev ile muhteşem görüntüler var ve daha iyi. Iphone 5'ten, one x'ten, ve s3'ten.. Kamera karşılaştırmaları var bakabilirsin.

Türe

Türe

Üye
Kablosuz ve nokia muzik harici bana uygun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt