Nokia Lumia 920’yi Beklemek İçin 7 Sebep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920’yi Beklemek İçin 7 Sebep
PureView kamera teknolojisi

Mobil fotografçılıkta devrim yaratan PureView teknolojisi, Nokia Lumia 920 akıllı telefonlarına da taşındı. Nokia Lumia 920, yüksek performanslı Carl Zeiss mercek ve güçlü görüntü işleme algoritmaları gibi temel özelliklere sahip. Video görüntü sabitleyicinin yanı sıra düşük aydınlatmalı ortamlardaki performansı bu yeni kameranın başlıca özelliklerinden.

PureMotion HD+ ekran

ClearBlack teknolojisi Nokia Lumia 920’de PureMotion HD+ ile bir sonraki aşamaya taşınıyor. PureMotion HD+ ekran, güneş ışığında parlamaya karşı kendini otomatik olarak ayarlıyor. Olağanüstü derin siyah seviyelerine sahip olan telefon diğer telefonlardan 2,5 kat daha hızlı piksel dönüşüm hızıyla sayfalar arasında süper hızlı geçiş yapmaya olanak tanıyor. Tırnağınızla, parmak ucunuzla, hatta eldivenle bile dokunuşunuzu algılıyor.

Nokia Haritalar
Nokia Lumia 920’deki Nokia Haritalar uygulaması, fonksiyonel çevrimdışı haritaları ve gelişmiş GPS navigasyon özellikleriyle ön plana çıkıyor. Nokia Lumia 920 ücretsiz navigasyonlu çevrimdışı harita desteği, günlük yolculuk ve yerel trafik raporları ile artırılmış gerçekliği keşfetmek için Nokia Bilen Göz gibi özelliklerle birlikte geliyor.

Kablosuz şarj imkanı

Nokia kullanıcılarını kablosuz şarj özelliği ve bu özellikle kullanılabilen aksesuarlarla da tanıştırıyor. Retro tarzda, yüksek kalite sese ve kablosuz şarj istasyonuna sahip JBL PowerUp hoparlörle birlikte Fatboy Şarj Minderi de şarj sürecini eğlenceli hale getiriyor.

Tasarım ve Renk seçenekleri

Nokia Lumia 920’nin renk seçenekleri arasında sarı, kırmızı, gri, beyaz ve siyah bulunuyor. Nokia cesur renkler kullanarak herkesin zevkine uygun bir telefon seçmesine olanak tanıyarak daha fazla kişiselleştirmeye olanak tanımayı hedefliyor.

Nokia Müzik

Nokia Müzik’te her hafta yenileri eklenen milyonlarca şarkı, yeni albüm ve eski klasiklerin yeniden keşfi, bilgisayarınıza veya kablosuz olarak cep telefonunuza indirme imkanı, ünlü sanatçıların ve Nokia Müzik editörlerinin şarkı listeleri ve önerilenler gibi pek çok özellik kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

Windows Phone 8

Yenilikçi bir işletim sistemi olan Windows Phone 8 ile çalışan Nokia Lumia 920, gerek sunduğu kullanıcı deneyimi, gerek multi platform desteği ve hızla büyüyen uygulama sayılarıyla dikkat çekiyor.

Alinti:

acuxx

acuxx

Üye
:tşk: merakla bekliyoruz lumi yi :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler.

saruman_me

saruman_me

Üye
:tşk:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
degişik ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Benim niye hoşuma gitmedi bu seri anlamadım :bilmm

Mufche

Mufche

Üye
İnşallah teşekkür alabilirimde alırım şu telefonu , birde arkadaş beni ayar etti ace 2 dengi ancak olur deyince kayışlar iyice koptu o yüzden almam lazım :angry:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Gerçekten Nokia'dan, çoğu isteklerimizi fazlasıyla karşılayacak bir cihaz geldi, ama halen bazı eksikleri var bildiğim kadarıyla yukarıdan inen bildirim çubuğu gibi, ama eleştirmeye gerek yok gerçekten hoş ve göz alıcı bir cihaz bekleyelim bakalım ama 4 çekirdekli WP8 nasıl olacak acaba :)

alaStar

alaStar

Üye
Param olsa 5 dk bile düşünmeden alacağım ilk telefon s3 ü bile bi düşünürüm iphone 5 i bile düşünürüm ama bu telefon resmen daha ne bekliyosun gel beni al diyo :ehe

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
seneye inşallah :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
insallah.senden boyle bir konu...sasirdim...helal vallahi:yuru

Placebo-

Placebo-

Üye
Çıksında alalım hemen. :eller:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
o sebeplere gurban :ehe

.Murat.

.Murat.

Üye
teşekkürler o kadar çok övüldüki alacağım sanırım bu telefonu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gerçekten Nokia'dan, çoğu isteklerimizi fazlasıyla karşılayacak bir cihaz geldi, ama halen bazı eksikleri var bildiğim kadarıyla yukarıdan inen bildirim çubuğu gibi, ama eleştirmeye gerek yok gerçekten hoş ve göz alıcı bir cihaz bekleyelim bakalım ama 4 çekirdekli WP8 nasıl olacak acaba :)

bildirim cubugunu teorikde eksik olarak gormuyorum. Zira bu sistem alişkin oldugumuz butun sistemlerden tamamen farkli. Bu yuzden o sistemlerde olmayan şeyler sistemin eksigi gibi algilaniyor fakat bu sisteminde kendi yapisina uygun bir bildirim sistemi var. Tabi bahsettigin şekilde olmasa da bir bildirim merkezi konusunda da calişmalar oldugunu biliyoruz. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yazi Icin Tesekkurler ..

Ama Daha Sayilacak Sebepler Vardir Sanki .. =]

zappinger

Üye
bildirim çubuğu nasıl olmaz ya telefonun en önemli yeri

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Başlat menüsü var ya. Yetmedi mi?? Benim telefonda bildirim çubuğu olmadığı için o kadar önemli değil bana göre

zappinger

Üye
Hangi telefon varda sende bildirim cubugu ve multitasking bir telefonun en onemli ozellikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt