Nokia Lumia 920 - Türkiye'de Toptan Satışta???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

komando04

komando04

Üye
öyle demeyin abi şimdi vazgeçecek

m542tf

m542tf

Üye
son durum ne kara görùndü mü Ali kaptan :ehe

- - - Eklendi - - -

son durum ne kara görùndü mü Ali kaptan :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
numara sahte mail attim bakalim cevap gelicek mi? Olmadi adresi şirket ismini falan da izmir ticaret odasindan sorgulatiriz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi firmanın detaylarına iniyor :D

esokmen

esokmen

Üye
Toptan abi sana boyle verir mi adam ya. Anlasmalidir onlar biz telefoncuyuz bizim telpadan genpadan kvkdan aldigimiz telefonu sana ayni paraya satacak degiliz. O zaman herkes telpadan falan alsin orasi toptanci kardesim sana yollamaz oyle

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Toptan abi sana boyle verir mi adam ya. Anlasmalidir onlar biz telefoncuyuz bizim telpadan genpadan kvkdan aldigimiz telefonu sana ayni paraya satacak degiliz. O zaman herkes telpadan falan alsin orasi toptanci kardesim sana yollamaz oyle

ne alakasi var. Bir kere bu şahsin bu cihazlari Turkiye'ye toptan sokma yetkisi bile yok. Adam distributor degil. Distributor olsa haklisin bayileri dişinda kimseye satamaz zaten bayilik şartlari geregi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Zaten ilandaki telefonun KVK ve Genpa ile bağlantısı yok.
Muhtemelen doğrudan yurtdışı kaynaklı.
Toptan satışta o fiyata verebilir.
(Çünkü yurtdışındaki fiyatın TL uyarlamasına göre o fiyatta bile telefon başına 50-100 TL kar ediyor)
Tabi Ali Kemal'in de dediği gibi ülkeye nasıl toptan getirecek o ayrı bir konu?
Toptan getirse bile kayıt işlemleri nasıl yapılacak o ayrı bir sorun?
Dil ve güncelleme meselelerini saymıyorum bile...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm bi çapanoğlu çıkar bunun altından.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Son durum nedir?

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Bahsedildi mi bilmiyorum ama İstanbulbilişim de Lumia 920 ilanını eklemiş, fakat bir fiyat belirtmemişler.

Tabi şahsen benim istanbulbilişim vb. satış yapanlarla işim olmaz da..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bahsedildi mi bilmiyorum ama İstanbulbilişim de Lumia 920 ilanını eklemiş, fakat bir fiyat belirtmemişler.

Tabi şahsen benim istanbulbilişim vb. satış yapanlarla işim olmaz da..

istanbulbilişm de gittigidiyor olma yolunda ilerliyor. Şimdilik öntalep topluyorlardir. Cihazlar ciktiginda ilk sahip olmak isteyenler icin. Ayrica fiyat belirtilmemiş olmasi bile yaptiklari duzgun ticaret anlayişini gosterir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

istanbulbilişm de gittigidiyor olma yolunda ilerliyor. Şimdilik öntalep topluyorlardir. Cihazlar ciktiginda ilk sahip olmak isteyenler icin. Ayrica fiyat belirtilmemiş olmasi bile yaptiklari duzgun ticaret anlayişini gosterir.

Evet "İstanbulbilişim" benim de bildiğim kadarıyla eski ve düzgün bir alışveriş sitesi.
Fiyatları da uygun oluyor çoğu zaman.
İstanbulbilişimden hiç alışveriş yapmadım ama internetten çok telefon aldım bugüne kadar.
Ancak bu sefer aşkımı (Lumia 920 oluyor kendileri :kıskıs:) gidip mağazada görüp direk raftan almak istiyorum :kop2:

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Kardeş site tasarımından belli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt