Nokia Lumia 920 Sorunları - Sürü Psikolojisi

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye

Hakkında şikayet olmayan ürün gösteremem.Ama hakkında çok şikayet olan veya hakkında çok az şikayet olan ürün gösterebilirim.Buda onu üreten firmanın kalitesine bağlıdır.Benim Galaxy S3'ümde aldığımdan 2 gün sonra arıza verdi bende burada konu açıp sitemimi dile getirdim.Teknik servisde sorun yapıldı ama galaxy s3 alacak kullanıcılar bu konuları okuyup o cihazı tekrar düşünürler ne var ki bunda?
arkadaşın demek istediği bazı kişiler sorunlarını bir konu açarak değilde bir sürü konu açarak dile getirip forumu kirletmesi. ayrıca her konunun altına şikayetlerini yazmaları.. tamam anlıyoruz bir sorun yaşamışlar ama aynı şahsın gidip 7-8 aynı konu açması sence çokmu mantıklı?? @ bulutsuzgece arkadaşımızın demek istediği bu..

- - - Eklendi - - -

dogru 1 haftaya kadar lumia 920 tek hatasiz telefon olarak gosteriliyordu ama artik bazi hatalari oldugu ortaya cikmis durumda
1 haftaya kadar kim hataszı demiş?? ben alalı 1 ay oldu ve ben almadan daha srunları olanlar yazmaya başladı.. yani kimse burda hiç hatası yok demedi.. evet sen alalı 1 hafta oldu.. belki sen hatasız düşünmüşsündür..

enterneoll

enterneoll

Üye
birileri aşırı stabil hatasız bir wp diyordu sankşi nerede ben göremiyorum hayır yazılımsal hataları geçtim donanımsal hatalarda var ve bu gerçek kabul etmeyen ağır WP fanıdır.

dedereis123

dedereis123

Üye
arkadaşın demek istediği bazı kişiler sorunlarını bir konu açarak değilde bir sürü konu açarak dile getirip forumu kirletmesi. ayrıca her konunun altına şikayetlerini yazmaları.. tamam anlıyoruz bir sorun yaşamışlar ama aynı şahsın gidip 7-8 aynı konu açması sence çokmu mantıklı?? @ bulutsuzgece arkadaşımızın demek istediği bu..

- - - Eklendi - - -

1 haftaya kadar kim hataszı demiş?? ben alalı 1 ay oldu ve ben almadan daha srunları olanlar yazmaya başladı.. yani kimse burda hiç hatası yok demedi.. evet sen alalı 1 hafta oldu.. belki sen hatasız düşünmüşsündür..

1 haftaya kadar sizde soyluyorsunuz bu kadar sikayet sorun yoktu diye benim dememe gerek yok

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Merhaba,

Kusura bakmayın ama hocam,ben 2006 dan beri bu forumu takip ederim,ilk defa böyle tutarsız bir söylem ile karşılaşıyorum.Diğer kategorilere bir gözatın isterseniz benzer içerikte yüzlerce konu göreceksiniz,aynı tutum neden o kategoriler de gösterilmemiş?

Hem burada kimse sizin şahsınıza,yardım etmiyor gibi bir sav ortaya atmadı.Ben sizin ne kadar yardımsever olduğunuzu bizzat müşahade eden biriyim,bu mevzu için de ayrıca teşekkür ederim.

Fakat insanlar bu bölüm de tahayyül üzere konu açmıyordur eminim.Takdir edersiniz ki,kişiler çözüm bulmamış ve üreticinin sırt çevirdiği kunuları,burada bir refans olması hasebi ile üyeler ile paylaşıyor.Bence bu gayet normal.

Çendan belki bir nebze empati yapmış olsak,bu tür durumlar karşısın da,aynı tepkiyi verebileceğimizi idrak etmemiz uzun sürmezdi...

Bu hususta tutarsız bir söylem yok.
Sadece WP bölümü için değil tüm bölümler için geçerli söylediklerim.
İnsanların sorunlarına duyarsızlık yada empati kurmama durumu değil bu.
Yapılabilecek bir şey varsa, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz zaten.
Dediğim gibi bu benim kendi düşüncem.
Sonuçta forum ortamı "ilgili yerlerde olmak ve oranın kurallarına uymak koşuluyla" herkes istediğini söylemekte ve istediği kadar konu açmakta özgür.
Ben sadece bu tip arıza-şikayet konularının, forumun asıl konu ve amacının üstüne çıkmasından rahatsızım. Özellikle son bir haftadır iyice rahatsızlık vermeye başladı gerçekten.

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Ben onun demek istediğini zaten anladım sadece burası şikayet forumu değil cümlesini düzelttim.Wp bölümünü pek takip etmediğim için dediğin konularda haklı veya haksızsınız birşey demedim sadece şikayet kısmını değerlendirdim.

dedereis123

dedereis123

Üye
rahatsizliginizi yoneticilere bildirseniz daha yararli ve mantikli olur , her uye kafasina gore birbirini elestirirse sorun kapanmaz bunu genel olarak soluyorum , sikayet et secenegi bosa koymamislar ve gayet iyi calisiyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Bu hususta tutarsız bir söylem yok.
Sadece WP bölümü için değil tüm bölümler için geçerli söylediklerim.
İnsanların sorunlarına duyarsızlık yada empati kurmama durumu değil bu.
Yapılabilecek bir şey varsa, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz zaten.
Dediğim gibi bu benim kendi düşüncem.
Sonuçta forum ortamı "ilgili yerlerde olmak ve oranın kurallarına uymak koşuluyla" herkes istediğini söylemekte ve istediği kadar konu açmakta özgür.
Ben sadece bu tip arıza-şikayet konularının, forumun asıl konu ve amacının üstüne çıkmasından rahatsızım. Özellikle son bir haftadır iyice rahatsızlık vermeye başladı gerçekten.
Bu konudaki şikayeti butonlar veya özel mesaj ile yöneticilere bildirirseniz gerekli önlemleri alacaklardır diye düşünüyorum.

n000k

n000k

Üye
1 haftaya kadar sizde soyluyorsunuz bu kadar sikayet sorun yoktu diye benim dememe gerek yok
pardon ben nerde demişim acaba?? bul benim yorumumu!!! ben öyle bişey demedim benim sana dediğim.. benim telimde hiç bir sorun yok.. sadece bunu demişimdir.. heralde nokia nın bütün telleri BENİM değil ya!!! lafı nsıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun.. nokia ya bir sürü laf söyledin bende sana dedimki nokia nın suçu ne.. türk servislerini şikayet et dedim.. sonra kalkmışsın kıvırıyorsun..ayrıca farkettinmi bilmem.. şikayetin hakkında 3 konu açtın..sence gereklimi 3 konu??

dedereis123

dedereis123

Üye
pardon ben nerde demişim acaba?? bul benim yorumumu!!! ben öyle bişey demedim benim sana dediğim.. benim telimde hiç bir sorun yok.. sadece bunu demişimdir.. heralde nokia nın bütün telleri BENİM değil ya!!! lafı nsıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun.. nokia ya bir sürü laf söyledin bende sana dedimki nokia nın suçu ne.. türk servislerini şikayet et dedim.. sonra kalkmışsın kıvırıyorsun..ayrıca farkettinmi bilmem.. şikayetin hakkında 3 konu açtın..sence gereklimi 3 konu??

ya cocuk sikayet kapattir konulari senin kapasiten mi almiyor sikayet et butonuna bas fe konu kapatilsin ben zaten konularin silinmesi icin yoneticiye mesaj attim

- - - Eklendi - - -

en son actigim konuyu okumadigin belli git once okumayi sonra uslubunu ogren

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tamam herkes söyleyeceğini, şikayetini ve cevabını dile getirdiyse bu konu görevini yerine getirmiştir.
Eleştiren, katılan, cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Çok fazla uzayıp tartışmaya dönmesin.

:locked:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Forumda ilgili bölümde olmak şartıyla tüm üyelerimiz konu acıp yardım alabilir,bilgi verebilir,şikayet ve isteklerini iletebilir. Tabi bu durumu abartarak konu ve mesaj kirliligine sebep olmak hoş karşılanmaz. Yaşadıgınız sorunu genelmiş gibi algılayıp aksettirmek dogru olmadıgı gibi hoş bir görüntü de olmuyor. Telefonundaki sorun nedeniyle servisle iletişime gecmeden burada aldıgı telefonu ve markasını eleştirenler bile oldu.
Şikayetleriniz ve sorunlarınız konusunda daha sogukkanlı, anlayışlı ve bilincli bir tuketici olarak servisle iletişime gecip servis surecinin sonuclanmasini bekleyin.
Lumia920 ile ilgili ariza soru ve sorunlarinizla ilgili BURADAKİ konuya devam ediniz. :locked:

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt