n000k
Üye
arkadaşın demek istediği bazı kişiler sorunlarını bir konu açarak değilde bir sürü konu açarak dile getirip forumu kirletmesi. ayrıca her konunun altına şikayetlerini yazmaları.. tamam anlıyoruz bir sorun yaşamışlar ama aynı şahsın gidip 7-8 aynı konu açması sence çokmu mantıklı?? @ bulutsuzgece arkadaşımızın demek istediği bu..
Hakkında şikayet olmayan ürün gösteremem.Ama hakkında çok şikayet olan veya hakkında çok az şikayet olan ürün gösterebilirim.Buda onu üreten firmanın kalitesine bağlıdır.Benim Galaxy S3'ümde aldığımdan 2 gün sonra arıza verdi bende burada konu açıp sitemimi dile getirdim.Teknik servisde sorun yapıldı ama galaxy s3 alacak kullanıcılar bu konuları okuyup o cihazı tekrar düşünürler ne var ki bunda?
- - - Eklendi - - -
1 haftaya kadar kim hataszı demiş?? ben alalı 1 ay oldu ve ben almadan daha srunları olanlar yazmaya başladı.. yani kimse burda hiç hatası yok demedi.. evet sen alalı 1 hafta oldu.. belki sen hatasız düşünmüşsündür..dogru 1 haftaya kadar lumia 920 tek hatasiz telefon olarak gosteriliyordu ama artik bazi hatalari oldugu ortaya cikmis durumda