Sensation
Emekli Yönetici
OTA'dan yaptığınız güncellemeyle çalışır:Ben OTA'dan GDR2 güncellemesini yaptım,amber güncellemesi henüz gelmedi ama mağazada arattığımda Nokia Pro Cam diye bi uygulama çıkıyo bu sizin bahsettiğiniz uygulamamı ?
40 yıldır maxicep te takılıyorum senin sadece bir tane açığını yakaladılar bence takmaAmber olmadan yayınlanan paket güncellemeleri yeni lens uygulamalarını çalıştırıyor muydu! Bilmiyordum.
Çalıştırıyo herhralde çünkü Smart Cam uygulamasıda yüklenebiliyor şu an
takılmadım ama40 yıldır maxicep te takılıyorum senin sadece bir tane açığını yakaladılar bence takma
tmm tşk ederim .. fakat yorumlarda 1 kişi uygulamayı yükledikten sonra reset atma sorunu falan ortaya çıktı demiş sizde var mı böyle bir sorun ?
sen söyleyene kadar bende görmedimnormal çekimde klima görünmüyor bile
Bunun pro cam ile mi ilgisi var bilmiyorum ama benim gdr2 güncellemesini yaptıgımdan beri bazı programlarda reset atıyor.
Bir de ISO yu 3200 e çekip koysaydın. Noktalar uçuşuyor ama "Ben Lumia yım, bu kadar ışık alırım" diyor resmen telefon
Bende denedim gerçekten fark çok açık,normal kamera ile oda zifiri karanlık çıkarken pro ile baya iyi gözüküyor.
Arkadaşlar Normal kamera modunda gece çekerken gece moduna almayı unutuyor musunuz? Normal kamera da gece modunda çekilen resimlerde bayağı bir iyiydi yani. Ancak yine de ProCam ayarları yapıldığında müthiş.
ProCam süper bir program. Tek eksiği Işık ayarlarında Bulutlu, Güneş, Florasan, Lamba filan var ama gece modu yok. Elle ayar yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?