Esendağlı
Üye
Prime hocam, o müzik çalarken internete girme olayını benim x3 yapıyo... Telefonu ezmeyin yaaişimi görüyo... Ilk mesajda yazmak istediğimi tam anlatamadım... Hala mobilim... Symbian gibi mi yapmıyo anlaşılan dediğinize göre. Bence multitask, hava atmak için bir yöntem... Günlük kullanımda işe yarıyorsa gerisi hava atmak
işte diyoruz o tip basit işlemleri her telefon yapar bunda anormal bir durum yok. önemli olan her uygulamayı kapamadan çalıştırabilmek.
madem multitask hava atmak için bir yöntem 701'ini her seferinde 1 uygulama açarak kullanmayı dene. bakalım ne kadar dayanabileceksin multitasksiz kullanıma?
işte diyoruz o tip basit işlemleri her telefon yapar bunda anormal bir durum yok. önemli olan her uygulamayı kapamadan çalıştırabilmek.
madem multitask hava atmak için bir yöntem 701'ini her seferinde 1 uygulama açarak kullanmayı dene. bakalım ne kadar dayanabileceksin multitasksiz kullanıma?
multitasking ne işe yarıyo diyen arkadaşlar,siz ne diyosunuz multitasking yapamayacaksam 1600 tl lik 920 nin 5130 dan ne farkı kalır allah aşkına ,mobilim videoyu izleyemedim ama yorumlar bu yönde
Ben sözümün arkasındayım. Multitask bir anlam ifade etmiyor.
Video olmamış. Ama multitask benim için önemli değil. Önemli görenler için daha iyi bir video lazım.
- - - Eklendi - - -
Menü geçişlerini ve uygulama açış hızını gördün değil mi? Ee, ibret almaya devam. Ağzın açık bakarsın artık.
dimi 20-30 uygulama açıp ta n'apıyoruz öööyle seyret durkisisel yorumum : multitasking'i onemsemiyorum.bir seyi yapiyorsam sadece ona odaklanirim.bu sebeple coklu-gorev yapip yapamadigi hic de sorun degil.
40 a anca çıkabildim sonra makine hararet yaptı kapatıp açtım#54 yani tabibim en son zevkine 45 tane acmistim kasiyordu.35 tanede sikinti olmuyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?