Placebo-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mobilim. Kaç uygulama açmışlar
Mobilim. Kaç uygulama açmışlar
WP multitasking'i androiddekinden bile daha kötü.ne multitask menüsü var ne de uygulamaya geri döndüğünde tam kaldığı yeri hatırlıyor..
(Bkz:1:10-1:15)
aaah ali aahWP multitasking'i androiddekinden bile daha kötü.ne multitask menüsü var ne de uygulamaya geri döndüğünde tam kaldığı yeri hatırlıyor..
(Bkz:1:10-1:15)
Bir modaretöre göre fazla taraflısın.Adam doğru dürüst incelememe yapamamış. Elimizdeki tek video bu.
Taraf tutmuyorum.videoda ne gördüysem onu söyledim.(ki gerçekteki de böyle)
Multitask'ın kralı MeeGo'dur ardından Symbian gelir.diğerleri fasa fiso.her ne kadar androiddekini biraz da olsada adam ettiysem bile yinede bu 2 sistemin yanına yaklaşamıyor
WP'da da recent'e benzer sistem var.ama tek farkı multitask menüsü olmaması.ve uygulamayı TAM olarak kaldığı yerden başlatamaması.
Yeni bir video yayımlanana kadar sizin dediğiniz olsun. Fakat Wp'deki sistem android gibi işlemiyor sanırım. Başlat menüsüne basınca alta indirmek yerine kapatıyor mu uygulamayı?
yavaş yavaş o da hallolur kanımca
WP'da da recent'e benzer sistem var.ama tek farkı multitask menüsü olmaması.ve uygulamayı TAM olarak kaldığı yerden başlatamaması.
şimdilik bana sorunlu geldi bu multitask konusu.ileride güncellemeler ile düzeltirler sanırım.
Android bile bu konuda WP'dan daha ileride.WP'un neden bu kadar stabil olduğu belli oluyor
yavaş yavaş o da hallolur kanımca
Yaa çokta matah bişey değil aslında kim hem müzik dinleyip internete girerken akabinde oyun oynayabiliyor?
Android bile bu konuda WP'dan daha ileride.WP'un neden bu kadar stabil olduğu belli oluyor
hmm.ben?
Yaa çokta matah bişey değil aslında kim hem müzik dinleyip internete girerken akabinde oyun oynayabiliyor?
Benmi Fandroidim
Androidden stabil mi? Stabil. E o zaman?
Fandroidlerin, bu stabilliğe dil uzatmasına gerek yok. Multitask geçtim, menü geçişlerinin stabilliği, uygulama açılış hızları yetiyor.
Benmi Fandroidim
Stabiliteyi fazla abartmayın bence.ileride gerçek multitask gelirse üzülebilirsiniz
Şimdi bak ben symbianda 40 aplikasyon açtımda n'oldu? 10 dk seyrettim scroll yaptım sonra ramblowla çaat kapattım neydi o yani? 8 uygulamayı anda açabiliyordu wp7 ben geriden takip ediyorum şuan ama wp8 bu konuda daha yeteneklidir yani ben öyle zannediyorum beni aydınlat, ama havalara girme
hmm.ben?oyun haricinde tabi çoğu zaman müzik dinlerken internette sörf yaparım arka planda da tapatalk her zaman açık olur
hızlı cevap yazarım
Bu yorumu yapmanızdan hemen önce üstteki mesajı editledim bi bakmanızda yarar var.
Şimdi bak ben symbianda 40 aplikasyon açtımda n'oldu? 10 dk seyrettim scroll yaptım sonra ramblowla çaat kapattım neydi o yani? 8 uygulamayı anda açabiliyordu wp7 ben geriden takip ediyorum şuan ama wp8 bu konuda daha yeteneklidir yani ben öyle zannediyorum beni aydınlat, ama havalara girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?