Nokia Lumia 920 Kılıf..

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
moshi den başkası yalan :oke:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu cc-1043 ün beyazını bulamadım nette bulan var mı?

sauozgur

sauozgur

Üye
valla ben nokia shoptan silikon kılıflardan aldım 920 için iki tane sarı ve mavi çok memnunum onlardan..gri siyah kırmızı renkleride vardı..920 nin mavi rengi olmadığı ve ben o rengi çok sevdiğimden benim için mükemmel oldu :naughty:

ÖEY

ÖEY

Üye
valla ben nokia shoptan silikon kılıflardan aldım 920 için iki tane sarı ve mavi çok memnunum onlardan..gri siyah kırmızı renkleride vardı..920 nin mavi rengi olmadığı ve ben o rengi çok sevdiğimden benim için mükemmel oldu :naughty:
Adaş kaça aldın sorması ayıp? Bir de Lozan meydanındakinden mi aldın? Gerçi İzmir'de bir tane var sanırım.

Dtn

Üye
Bugün nokia shoptan şu kılıfı aldım, bordo-kırmızı arası bi renk. çok kalınlaştırmadı telefonu hoşuma gitti ama tek sorun alt ve üstü, tuşların ve kameranın çevresini tam sarmıyo, beyazlığı görünüyor biraz telefonun, resimlere bakarsanız görünüyor zaten. ama malzemesi ve rengi çok güzel, tavsiye edebilirim :oke: 20 tl`ydi nokiada.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
telefondaki ısıyı emen bir kılıf yapsınlar hep birlikte alalım demi ama. (fikrin patentini aldım bilesiniz) : PPP

• Beğen
Tepkiler: Dtn
achambo

achambo

Üye
fanlı kılıf:ehe

Üst Alt