Nokia Lumia 920 için 1314 Güncellemesi Navifirm'de !

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
E ali kemal abi bu ne sandınız ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
E ali kemal abi bu ne sandınız ?

Anlamadım kardeşim ama Clear local cache yapmadıysanız mevcut sürümleri indirebiliyorsunuz.

Ben birazdan ulaşamayanlar için bir çözümü burada paylaşacağım.

- - - Eklendi - - -

Mevcut sürümlere ulaşabilmek için lütfen clear local cache butonuna BASMAYIN!

Eğer bastıysanız da şu an ulaşılabilen son sürümleri görebilmek ve indirebilmek için,yedek alabilmek için(1308 ve öncesi)

(
Yasal Uyarı: Yukarıdaki dosya MaxiCep.com sunucularında barındırılmamakta olup dosyanın içeriğiyle ilgili tüm yasal sorumluluk dosyanın yüklü olduğu siteye aittir.)
adresindeki klasörü indirin,kendi navifirm programınızın olduğu yerdeki Cache klasörünün içine, şimdi indirdiğiniz klasörlerin içindeki dosyaların hepsini kopyalayıp yapıştırın.

(indirdiğiniz zip dosyasını çıkarın.Cache olarak çıkacak,onun içinde de bir cache klasörü var.Bu en içteki cachenin içinde temp gibi dosyalar var.Bunların hepsini kendi cache klasörünüzün içine kopyalayın.)

ayrıca bu sayede amerika cihazları için RM-820 romlar için çıkan 1314 sürümüne de ulaşabiliyorsunuz.
Ancak bizim NL920'ler RM-821 olduğu için uyumsuz gibi gözüküyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bazen ip ve dns ayarları yüzünden girmeyebiliyor

ademoz05

ademoz05

Üye
su radyonun da geldigi yazilim bir ciksa....

• Beğen
Tepkiler: yşm
dedereis123

dedereis123

Üye
820 deki l920 için uyar mı sorun çıkar mı yani hiç flaşlamadım önceden kendim :D anlamıyorum o yüzden

- - - Eklendi - - -

Pardon zaten yazmışsınız 820 ile 821 farkınıda biz yuklemiyceğiz şuan yani :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
AT&T'ye yönelik LTE bağlantısı düzenlemesinin yanı sıra başka iyileştirmeler de içerdiği için Globale gelme ihtimali var.
Ama nedense bana sanki gelmeyecek gibi geliyor. :hmmm

dedereis123

dedereis123

Üye
Renk profili fln gelicek miydi ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Görüntülü görüşme gelsin artık

katil_197

katil_197

Üye
güncellemeyi yükleyen yok mu hiç

IVI-Elia

Üye
Ben Bi daha asla yüklemem.Telefona gelmesini bekliyor olacağım... :(

• Beğen
Tepkiler: n000k
Lumiance

Lumiance

Üye
nokia amerikanın 1314 sürümü için yazdıklarıyla nokia türkiyenin 1308 için yazdıkları aynı getirdiği yenilikler konusunda bence gerek yok bize de gelmez zaten. fantezi olsun diye gece indirmiştim ama yüklemedim :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar bağlantı hatalarının giderilmesi için yayınlandı, sizlerde bir sorun var mı? Hayır dediğinizi duyar gibiyim, bu yüzden yüklemenize gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: n000k

kirmizilim

Üye
abi nevifir ne zaman sunulacak sabısızca beklıyorum çok zor olmuş ya

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi

strangemood

Üye
lumia 920 de sabah kalktım telefonunn ekranında şimşek amblemi yanındada bi tane çark var telefona hiç bişey yapamıyorum bana bi yardımcı olabilir misin

respection123

Üye
lumia 920 de sabah kalktım telefonunn ekranında şimşek amblemi yanındada bi tane çark var telefona hiç bişey yapamıyorum bana bi yardımcı olabilir misin
:D Telefon Güncelleme yapar otomotik. Karışma Açılır.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
NSU dan geliyormu

elitetr

Üye
Nasıl bir horttur bu :D

Üst Alt