man20
Üye
BILGI IÇIN ÇOK TEŞEKKÜR EDIYORUM KARDEŞIM AMA KEŞKE ÖYLE BIR ÖZELLIĞI OLSAYDI ÇÜNKÜ ANA EKRANIN TEMIZ GÖRÜNMESI ÇOK DAHA IYI OLURDU HEMDE DAHA GÜZEL GÖRÜNÜRDU.BIDE BENCE BU ŞEKILDE ŞARJIDA DAHA KISA SÜRELI GIDER DIYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ EKRANDAKI UYGULAMALAR HABIRE YENILENIYOR.GELECEK YENI BIR GÜNCELLEME ILE BU ÖZELLIĞI AKTARIRLARMI ACABA TELEFON
arkadaşlar 820 de gorilla glass cam koruma yokmuş galiba öylemi bu çok büyük bir eksik bence c6-01 de bile varken bu telefona koymama mantığı nedir anlamadım yani
cevap alamayınca başka bir yerde yazma ihtiyacı duydum o yüzden
Selamun aleykum ya arkadaşlar valla daha demin nokia destek hattını aradım bu lumia 920ve 820ne zaman türkiyede olur diye adam eyüp isminde valla diyor 2013te gelir türkiyeye 2012de gelmeyecek diyor beni deli etti ya n8mide söz verdim birine 1ay sonra hediye edeceğim dedim 1ayda külüstür bir telefonum var 10senelik onuNLA IDARE EDERIM ADAMLAR 2013 DIYOR YA NE YAPACAĞIZ
Lumia 920 ve 820 olduğuna göre ;
920+820 = 1740.
Bu da ne demek yarın 17:40'ta
40 çıkardım sonuçta
muhteşem bir hesaplama yöntemi. neden bizim aklımıza gelmedi ki.bi gelsinler hele yaa alalım 1'er tane. muhteşem telefonlar 2 side yahu.
bence telefon işi nokianın işi. öle 4 çekirdekler gerek olsaydı bence zaten yapılırdı. öbür firmalar telefon üretmesin olnarın kulvarları farklı zaten. aman neyse konuyu sapıttırıcam galiba.
Tekrar ara baska bir cevap vericekler. Bu konuda nokia Turkiyeden alabileceginiz bir cevap yok. Bosuna arayip zaman kaybetmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?