Nokia Lumia 900 Wp7 Olayi Ve iPHONE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye

Evet oyun az ama muhendislikte cizim yaoacak olursam mac cok isime yarayacak
ben hukuk istiyorum 9 eylül üniversitesi falan ankara hukukta gözüm yok alırım o zaman bi iphone caanım

Tepkiler: MasteLaa

doctorrr

Üye
ozaman malaysiabay yazın ben moskovadan pirateye erişebiliyorum

- - - Eklendi - - -

boot yaparsın ilk başta sorar mac os mi windows mu veya ubuntumu al seç aç , ama windowslu bir bilgisayarda mac os kullanabilirmisin
isohunt var kickass torrents var

m542tf

Üye
hızlı cevap atıyoruz enazından q w kullanmıyoruz sizde konuya yorum yaparsanız benim üstümden prim yapmamış olursunuz

ya sabır Türkçe'yi güzel kullan diyorum hem ünlümü olacam ki prim yapayım gece gece

ya sabır Türkçe'yi güzel kullan diyorum hem ünlümü olacam ki prim yapayım gece gece
zaten elimizden geldiğince düzgün yazıyoruz bir büyük harf yazmadık diye benim boşluğumu bulmak için tüm konuları okumuşsunuz gece gece , hayır emo falan dedik ucumu dokundu diye düşünmüyor değilim size. çünkü konuyla alakalı değil halen bana yazıyorsunuz

m542tf

Üye

ben Türkçe ve Türkiye kelimelerinin küçük harfle başlamasına karşıyım. İçtiğin her neyse sende kafa yapmış belli ucu dokundu falan.

ben Türkçe ve Türkiye kelimelerinin küçük harfle başlamamasına karşıyım. İçtiğin her neyse sende kafa yapmış belli ucu dokundu falan.
ozaman okumayın yazılarımı, git şikayet et bir yazıda küçük harfle başladım diye sen desene nokiacıyım çekemedim seni içimde kalmasın diye birşey yazdım diye yanılıyormuyum çünkü kimse böyle şeylere takılmaz forumda yazarken hızlıca yazarız , sen bir cümle kurmayı öğren ozaman ne yazmışsın bak ' Türkçe ve Türkiye kelimelerinin küçük harfle başlamamasına karşıyım' başlamamasına karşısında madem ne konusuyorsun

- - - Eklendi - - -

demekki neymiş hatalı yazılabiliyormuş geçmiş olsun

MasteLaa

Üye
Hakan abim lütfen yahu tartışmayın artık Birbirinizi kırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

Hakan abim lütfen yahu tartışmayın artık Birbirinizi kırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
hayır amma takıldılar ya bir harf küçük yazdık diye onuda yanlışlıkla yazdık diğerleri q w sapır saçma çeşitlerde yazar ama adam bizi görüyor art niyet gördüm yazıyorum bende ..

Arkadaşlar konu amacından çok uzaklaştı,sizler bilgili insanlarsınız, lütfen arkadaşın konusunu heder etmeyelim.

Arkadaşlar konu amacından çok uzaklaştı,sizler bilgili insanlarsınız, lütfen arkadaşın konusunu heder etmeyelim.
konuya dönelim ozaman konuyu bence wp7 yerine wp8 ve iphone olayi diye değiştirseler daha iyi olur wp8 daha başarılı gelecek güzel pay alabilir market desteğinide alırsa çünkü wp nin genel arayüzü bence güzel .

Tepkiler: Esendağlı

m542tf

Üye
d

Türkçe büyük harfle başla dedik nokiacı olduk. Rusya'ya gidip okul okumak neyse ne demişler "oku da adam ol baban gibi, eşşek olma"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...