Türe
Üye
çeşit çok değil ustam
ben hukuk istiyorum 9 eylül üniversitesi falan ankara hukukta gözüm yok alırım o zaman bi iphone caanım
Evet oyun azama muhendislikte cizim yaoacak olursam mac cok isime yarayacak
ozaman malaysiabay yazın ben moskovadan pirateye erişebiliyorum
piratebay kapatıldı
- - - Eklendi - - -
boot yaparsın ilk başta sorar mac os mi windows mu veya ubuntumu al seç aç , ama windowslu bir bilgisayarda mac os kullanabilirmisin
Evet oyun azama muhendislikte cizim yaoacak olursam mac cok isime yarayacak
isohunt varozaman malaysiabay yazın ben moskovadan pirateye erişebiliyorum
- - - Eklendi - - -
boot yaparsın ilk başta sorar mac os mi windows mu veya ubuntumu al seç aç , ama windowslu bir bilgisayarda mac os kullanabilirmisin
Hele bir mesleğe atıl ben alacam sana
ben hukuk istiyorum 9 eylül üniversitesi falan ankara hukukta gözüm yok alırım o zaman bi iphone caanım
Hele bir mesleğe atıl ben alacam sana
sağolasın hiç gerek yok
ozaman bir macbookretina ile süper gider
isohunt varkickass torrents var
isohunttaki torrentler çok hızlı 6 gb lık bully scholarship i 45 dk da indirmiştimozaman bir macbookretina ile süper gider
Gerek yok mu tamam o zaman
-birde q yerine türkçe şekilde yazarsan mis gibi türkçe varken
hızlı cevap atıyoruz enazından q w kullanmıyoruz sizde konuya yorum yaparsanız benim üstümden prim yapmamış olursunuz
Türkçe büyük harfle yazmak çokmu zor?
hızlı cevap atıyoruz enazından q w kullanmıyoruz sizde konuya yorum yaparsanız benim üstümden prim yapmamış olursunuz
zaten elimizden geldiğince düzgün yazıyoruz bir büyük harf yazmadık diye benim boşluğumu bulmak için tüm konuları okumuşsunuz gece gece , hayır emo falan dedik ucumu dokundu diye düşünmüyor değilim size. çünkü konuyla alakalı değil halen bana yazıyorsunuz
ya sabır Türkçe'yi güzel kullan diyorum hem ünlümü olacam ki prim yapayım gece gece
zaten elimizden geldiğince düzgün yazıyoruz bir büyük harf yazmadık diye benim boşluğumu bulmak için tüm konuları okumuşsunuz gece gece , hayır emo falan dedik ucumu dokundu diye düşünmüyor değilim size. çünkü konuyla alakalı değil halen bana yazıyorsunuz
ozaman okumayın yazılarımı, git şikayet et bir yazıda küçük harfle başladım diye
ben Türkçe ve Türkiye kelimelerinin küçük harfle başlamamasına karşıyım. İçtiğin her neyse sende kafa yapmış belli ucu dokundu falan.
Hakan abim lütfen yahu tartışmayın artıkozaman okumayın yazılarımı, git şikayet et bir yazıda küçük harfle başladım diyesen desene nokiacıyım çekemedim seni içimde kalmasın diye birşey yazdım diye yanılıyormuyum çünkü kimse böyle şeylere takılmaz forumda yazarken hızlıca yazarız , sen bir cümle kurmayı öğren ozaman ne yazmışsın bak ' Türkçe ve Türkiye kelimelerinin küçük harfle başlamamasına karşıyım' başlamamasına karşısında madem ne konusuyorsun
- - - Eklendi - - -
demekki neymiş hatalı yazılabiliyormuş geçmiş olsun
hayır amma takıldılar ya bir harf küçük yazdık diye onuda yanlışlıkla yazdık diğerleri q w sapır saçma çeşitlerde yazar ama adam bizi görüyor art niyet gördüm yazıyorum bende ..
Hakan abim lütfen yahu tartışmayın artıkBirbirinizi kırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
konuya dönelim ozaman konuyu bence wp7 yerine wp8 ve iphone olayi diye değiştirseler daha iyi olur wp8 daha başarılı gelecek güzel pay alabilir market desteğinide alırsa çünkü wp nin genel arayüzü bence güzel .Arkadaşlar konu amacından çok uzaklaştı,sizler bilgili insanlarsınız, lütfen arkadaşın konusunu heder etmeyelim.
dozaman okumayın yazılarımı, git şikayet et bir yazıda küçük harfle başladım diyesen desene nokiacıyım çekemedim seni içimde kalmasın diye birşey yazdım diye yanılıyormuyum çünkü kimse böyle şeylere takılmaz forumda yazarken hızlıca yazarız , sen bir cümle kurmayı öğren ozaman ne yazmışsın bak ' Türkçe ve Türkiye kelimelerinin küçük harfle başlamamasına karşıyım' başlamamasına karşısında madem ne konusuyorsun
- - - Eklendi - - -
demekki neymiş hatalı yazılabiliyormuş geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?