Nokia Lumia 900 Wp7 Olayi Ve iPHONE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
microsoft alt segmente hitab ediyor apple sa kaymak tabakaya ...

Türe

Üye
Tepkiler: Mazlum Somer

Kusura bakma abi ios 1 numara diyemiyosak senin bu dedigini de diyemeyiz cunku yine ihtiyaclar soz konusu oluuo

- - - Eklendi - - -

Lumia 900 alt segment mi ?

Burda Haklisin Bak ..

Ama Siz Hic Bir Devlet Dairesinde IOS Kullanildiqini Gordunuz Mu .?

uzun uzun alıntı yapamayacağım için kısaca özet geçim genel cevap olur
neden apple az donanım kullanır aynı ios gibidir sistem şişmez hız üzerinedir
bu bildiğimiz filmler 3d grfikler genelde mac üzerinde oluşturulur
üst tabakaya hitap ettiği doğrudur ama amerikada mac kullanıcısı oldukça fazladır amerikada ucuzdur
neden dell,asus,acer hp vs vs vs bu markalar windows u kullanmaktadır çünkü kendi işletim sistemi yoktur diyemeyiz tekelleşmiştir windows örneğin ubuntu linux sürümleri kullanan milyonlar vardır ve işi bilen kişilerdir
windowsda güzel bir sistemdir mac de güzel bir sistemdir bir sistem normal kullanım içindir mac grafik işlemleri içindir hız içindir donanıma kanılmamalıdır mac lerde
ben neden kızıyorum ios u bilmeden eleştirmeyin bilgisiz şekilde yazmayın iosunda bir dünya eksik yönünü sayarım ama biz 1 numara diyeceksek bir noktada ios 1 numara şuan elinden bu ünvanı almaya çalışan en yakın rakibide google android mobil sektörde bu iş böyledir
bilgisayar sektöründe windows kral gibi gözüksede mac başka bir alemdir bilgisayar odaklı işlerde daha yüksek performans sunar ama oyun anlamında cevap vermez

Tepkiler: Mazlum Somer

Türe

Üye
dediklerine katiliyirum da abi mac de oyun konusunda performans alamaz miyiz yani gercekten ? Cunku ben unv. giderken almayi dusunuyorum da

Sende Gidip 2-3 Milyar Para Ver Bir Windows Sistemli Bir Makinaya Orn ; Asus Lamborqhini ..

Oda MAC'In En Iyi Sekilde Ustesinden Gelmezse Bende Birsey Bilmiyorum ..

Bende Daha Fazla Uzatmiyorum .. Ne Kadar Tartissak Bostur Cunku .. Sayende Birkac Bilqi Edindim ..

Tartisma Burda Guzelce Bitsin .. Tesekkurler .. Fikirlerine/Fikirlerinize Her Zaman Sayqim Var .. (Sizinde Olunca Tabee) ..

Hayirli Forumlar ..

dediklerine katiliyirum da abi mac de oyun konusunda performans alamaz miyiz yani gercekten ? Cunku ben unv. giderken almayi dusunuyorum da
maclere windows kuruluyoru ve windows puanlaması 8 üzerinden 7.9 macbookprolar için, istediğin oyunu oynayabilirsin testleri mevcut ,bunun dışında ben mac de oynamak istiyorum dersen direk mac e destek veren satıcılarda var örneğin steam mac e tam destek veriyor ben mesela coounter needforspeed fifa12 takılıyorum eğer mac e oyun arıyorsan thepiratebay gibi sitelerden mac seçeneği altında oyunları indirip kuruyorum basit mac iyi seçim bende windowsu uzun seneler kullandım mac e geçtim ohh be ne takılma ne kasılma ne bir sorun .

doctorrr

Üye
piratebay kapatıldı

- - - Eklendi - - -

Emre tam dayaliksin sen olum var tabi

Türe

Üye
Hakkini yemeyeyim abi win8 preview i kurdum ve cok hizli muhendisligi kazanirsam mac cok lazim olacak ya abi o yuzden istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...