Nokia Lumia 900 Wp7 Olayi Ve iPHONE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye

IOS'U Bir Numara Yapan Nedir Diye Sorarsam Sana ..

Bana Sadece Hizindan Mi Bahsedeceksin Peki Kardesim .? Kolayliqindan Mi .?
Hizi , kolayligi , uygulamalari , aldigi destek ve tabiki kamera performansi ama tabi bunlar benim degerlendirmem

- - - Eklendi - - -

destek olarak da kastettigim aldigii ios surumleridir (3gs ornek verilebilir)

Tepkiler: Mazlum Somer
ios un öne çıkan özelliklerinden bahsedelim
-apple firmasının ürünüdür
-çekirdeği zamanında unix olarak var olup sonradan hakları appleca satın alınarak kapalı kod haline gelmiştir
-kullanımı basitdir
-linux alt yapısını kullandığı için çok stabil ve hızlıdır
-appleın yapısında olduğu için donanım-yazılım birleşiminin hızı odaklıdır bundan dolayı iç chip setleri değiştirilir çoğu zaman
-jailbreak sonrası kişinin istekleri doğrultusunda arayüz değiştirilebilir tamamen farklı bir cihaza dönüşebilir hızından kaybetmez
-az ramle çok iş başarır linux yapısı.
-ios un donanım kullanma yeteneği %94 oranında başarıya sahiptir bu ne demektir cpu yu ve gpu yu yani donanımını tam randımanla kullanabilmektedir
-ios güvenlikli bir sistemdir yazılım anlamında az spam (neredeyse yok) alır.
-çok çekirdekli cpu ve gpu kullanımına izin verir
-bir program açarken rami optime eder ve en iyi şekilde oyun veya programlarda stabilite sağlar
-açılış ve kapanış süreleri uzun sürer ama sonrasındaki kullanım oldukça stabildir
-tramplen ana ekranda çalışır
vs vs vs vs daha bir dolu bilgi var hangisini aktarim

Hizi , kolayligi , uygulamalari , aldigi destek ve tabiki kamera performansi ama tabi bunlar benim degerlendirmem

- - - Eklendi - - -

destek olarak da kastettigim aldigii ios surumleridir (3gs ornek verilebilir)

Iste Bu .. Bunlar Senin Deqerlendirmen ..

Bana Gore WP .. Vede Ben Sana WP8'I Gormeden IOS 1 Numaradir Deme Kardesim ..

- - - Eklendi - - -

E Bunlar Sencede Gunumuzde Pekte Normal Ozellikler Deqil Mi Deqerli Kardesim .?

Türe

Üye

Daha cikmadi ki goreyim abi ciksin bir kullanayim fikrim elbette degisebilir sonucta ios u da olduren bir sistem cikacaktir gun gelince

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

E Bunlar Sencede Gunumuzde Pekte Normal Ozellikler Deqil Mi Deqerli Kardesim .?

Jailbreak olmus iphone kadar kisisellestiremezsin abi elindeki telefonu mesela o isi sadece android ve ios ta yapabilirsiniz su an

Daha cikmadi ki goreyim abi ciksin bir kullanayim fikrim elbette degisebilir sonucta ios u da olduren bir sistem cikacaktir gun gelince

Iste Bende Sana Wp8'I Gormeden Bu Deqerlendirmeyi Yapma Diyorum Ya ..

IOS'Un Arkasinda Apple Var ..

WP'Nun Arkadasinda Microsoft Var ..

Simdi Bana Apple Microsoft'Tan Iyidir Demezsin Herhaldee .?

sen benim nerde yaşadığımı bilmeden niçin yorum yaptın ?
- nerde yaşadığımı biliyormusun sen benim?
-moskovada öğrenciyim yüksek lisans öğrencisiyim genelde teknolojinin göbeğindeyiz bu ön yargından kurtulursan beni daha iyi anlayabilirsin.
-moskovadada nokia kullanan yok kusura bakmada herkez apple android kullanıyor mesleğim gereği avrupaya sık sık gittiğimde oluyor ben değişen bir tablo göremiyorum nokia zor durumda ve satmıyor .
-birde q yerine türkçe şekilde yazarsan daha iyi olur bu tarz emo (emolation - ergenliğini atamamış genç oğlan kız tarzı yazılara karşıyım) mis gibi türkçe varken

Türe

Üye

iyiligini degerlendiremem ama dunyanin en degerli sirketi apple o yuzden su an biseh diyemem hele w8 ciksin goruruz ama cikmadigi icin ios hala 1 numara

microsoft arkasında iyiki var ios sildi süpürdü piyasayı androidle beraber microsoftda arkada beklesin biz arkasında olmasına karşı değiliz böyle çok güzel nokiayı batırdı daha ne isterki diğer rakipler

doctorrr

Üye
q kullanmasının bence bir mahsuru yok zaten ergen tavırlarıyla yazanların üslubu cıvık olur

Türe

Üye
Ama su bir gercek wp piyasa payi olarak hala cok geride

microsoft halka apple işi bilene satar bunu öğrenmekten başlarsan renaultun lamborghiniden daha fazla sattığı ilede ilşkilendirip daha rahat anlayabilirsin umarım bu microsoftu en iyi yapmaz zarfın içinden macbookair çıktığında ağzından salyalar düşenler oldu.

Sen Avrupa'Da Oqrencisin .. Benim Ise Gitmediqim Avrupa Ulkesi Kalmamistir Herhalde ..

Senin Gibi Android Ve IOS Fani Arkadaslarla Ne Kadar Tartisirsam Bosadir .. Deqisen Hicbirsey Olmuyor Cunku ..

On Yarqidan Bahsederken Once Kendine Bir Bak Bence .. Emin Olll .. Turkce'Yi Sendenn Daha Iyi Biliyor Vede Konusuyorum ..

Emin Ol .. 21 Yasinda Olan Biri Olarak Emo Kelimesini Ne Kendime .. Nede Fotoqrafta Adam Gibi Gorunen Sana Yakistiramadimm ..

- - - Eklendi - - -

Sen Avrupa'Da Oqrencisin .. Benim Ise Gitmediqim Avrupa Ulkesi Kalmamistir Herhalde ..

Senin Gibi Android Ve IOS Fani Arkadaslarla Ne Kadar Tartisirsam Bosadir .. Deqisen Hicbirsey Olmuyor Cunku ..

On Yarqidan Bahsederken Once Kendine Bir Bak Bence .. Emin Olll .. Turkce'Yi Sendenn Daha Iyi Biliyor Vede Konusuyorum ..

Emin Ol .. 21 Yasinda Olan Biri Olarak Emo Kelimesini Ne Kendime .. Nede Fotoqrafta Adam Gibi Gorunen Sana Yakistiramadimm ..

İyi de tasarımdan bu kadar etkilenilmesi normal, Apple tasarım üzerine kurulu bir şirket.

moskova asya bölgesindedir kardeşim bunu öğrenerek başlarsan avrupada gezerken zorlanmazsın, bu ben senden şunu daha iyi bilirim şunu daha iyi yaparım diyenler grubuyla tartışmıyorum kusura bakma üzdüysem, yapabiliyorsan yapsaydın ozaman türkçeyi adam gibi kullansaydın ,

Arkadaşlar sakin olalım,her iki işletim sisteminin de avantajları olduğu gibi dezavantajları da var.en iyi olanı ise bizim işimize ençok yarayanıdır vede benim satınalma gücümü aşmamasıdır.iyi forumlar

Renault Ile Lamborqhini'Yi Ornek Vereceqine .. Bana Dunyanin En Iyi Bilqisayar Markalarinin Neden Hep Windows Isletim Sistemini

Kullandiqini Bir Aciklasan .? Bu Devirde Yazilim Gelistirmek Cok Mu Zor .? Deqill .!

Neden ; Asus,Dell, Hp, Vede Diqer Bilqisayar Devi Markalar Windows Kullaniyorr .?

Kendileri Yazilim Gelistiremiyorlar Mi .? Sana Ilk Bilqisayarin Neden Windows Isletim Sistemine Sahip Olduqunu Sormaktada Fayda Gormuyorum ..

Macbook Alan Vede Aqzindan Salya Akan Insanlar Ise Teknolojiden Payini Almamis Insanlar Olabilirler ..

Türe

Üye
Abi muhalefet olmak gibi olmasin da cizim yapmak icin cok guclu pcler gerekir ve muhendislerin bir cogu bunun icin mac kullaniyoar

Abi muhalefet olmak gibi olmasin da cizim yapmak icin cok guclu pcler gerekir ve muhendislerin bir cogu bunun icin mac kullaniyoar

Ben Macbook'U Kotulemiyorumki Kardesim .. Benim Kardesiminde Macbook'U Var ..

Sadece Kiyaslama Yapiyorum .. Microsoft, Apple'Dan Iyidirr .!

doctorrr

Üye
onlar da çok pahalı ya ebay da hem bu öyle ahım şahım bişey değil özellikleri baaya düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...