StunnerDead
Üye
wp nin arayüzü bana göre daha kullanışlı
seni gaza getirip didişesim var
olum sen niye habire bana muhalefet oluyonzopa geliyo bak
seni gaza getirip didişesim var
-cpu iyi cortex9 çift çekirdekIPhone'Un Nesi Iyi Lumia 900'Den .? Bir IPhone Fani Bana Aciklasinn ..
banadamı sert çıkarsın süleyman?! şahsen dızında girerim
zaten yeni çıktım bandan
iphone dünyanın en iyi telefonu olsada apple'ın sürdürdüğü polika (satış yasaklatma vs.) nedeniyle kesinlikle tercih etmeyeceğim.
android benim sağa kaydırmalı slide unlock umu çaldıAdamlar çirkef oynuyor.
android benim sağa kaydırmalı slide unlock umu çaldı
genel anlamdaki kriterlere gore degerlendirmek gerekirse ios 1 numara abi , yoksa ihtiyaclar yonunden bakarsak tabiki degisirKesinlikle IOS 1 Numara Android 1 Numara Diye Kimse Diyemez .!
Kimse .!
Bana Gore WP 1 Numara .. Ama Ben Bunu Sanki Bir Olquymus Gibi Soylemiyorum ..
Bu Bir Gorustur ..
genel anlamdaki kriterlere gore degerlendirmek gerekirse ios 1 numara abi , yoksa ihtiyaclar yonunden bakarsak tabiki degisir
şimdi biri sana kalkıp ''haaayır hiçte değil'' diyecek eminim ...
genel anlamdaki kriterlere gore degerlendirmek gerekirse ios 1 numara abi , yoksa ihtiyaclar yonunden bakarsak tabiki degisir
oyun ve uygulamadan dem vuracaklar abi ...
IOS'U Bir Numara Yapan Nedir Diye Sorarsam Sana ..
Bana Sadece Hizindan Mi Bahsedeceksin Peki Kardesim .? Kolayliqindan Mi .?
kimse diyemezmi ? al ben diyorum ios birinci buyur çürüt tezimi . ben sana ios u 1.yapan bir sürü neden sıralarım . isteyen ios kullanmaz ama ios şuan en stabil en yetenekli sistem bunun aksini idda eden kişi zaten teknolojiden anlamıyor demektir gün gelir ios u bende bırakırım ama ios stabilliğini 1.liğinide kabul ederim. sonuçda günümüze göre konuşuyoruz yarın bir sistem çıkar iosuda öldürür ama bu hemen olmaz seneler alır nedenide ios android yapacağını yaptı piyasa ellerinde bu oluşum yeppyeni bir sistem çıksa bile 3,4 seneden önce öldürelemez hatta 5 seneKesinlikle IOS 1 Numara Android 1 Numara Diye Kimse Diyemez .!
Kimse .!
Bana Gore WP 1 Numara .. Ama Ben Bunu Sanki Bir Olquymus Gibi Soylemiyorum ..
Bu Bir Gorustur ..
oyun ve uygulamadan dem vuracaklar abi ...
kimse diyememi ? al ben diyorum ios birinci buyur çürüt tezimi .
kimse diyemezmi ? al ben diyorum ios birinci buyur çürüt tezimi . ben sana ios u 1.yapan bir sürü neden sıralarım . isteyen ios kullanmaz ama ios şuan en stabil en yetenekli sistem bunun aksini idda eden kişi zaten teknolojiden anlamıyor demektir gün gelir ios u bende bırakırım ama ios stabilliğini 1.liğinide kabul ederim. sonuçda günümüze göre konuşuyoruz yarın bir sistem çıkar iosuda öldürür ama bu hemen olmaz seneler alır nedenide ios android yapacağını yaptı piyasa ellerinde bu oluşum yeppyeni bir sistem çıksa bile 3,4 seneden önce öldürelemez hatta 5 sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?