Nokia Lumia 900 Wp7 Olayi Ve iPHONE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IPhone'Un Nesi Iyi Lumia 900'Den .? Bir IPhone Fani Bana Aciklasinn ..
-cpu iyi cortex9 çift çekirdek

-gpu su da çift çekirdek en güçlü gpu lardan sgx543m2 saniyede 1000mpixel veri işleyebiliyor

-gl bencmark 3d testleri

-kamerası

-video kayıt çözünürlüğü 1080p

-ses kartının desteklediği ses formatları ses yüksekliği bakınız cirrus logic 120 db

-çift anten

-daha çok uygulama daha kaliteli uygulama

-daha fazla uygulama marketi

-daha fazla oyun destek

-daha fazla gps yazılımı ve yeni apple gps i

-jailbreak imkanı ile tüm programları ücretsiz edinebilme

-daha yüksek ekran çözünürlüğü daha fazla ppi ekran oranı

-system fat değil ntfs bu sayede 4 gb üstü tüm verileri tek seferde atıp açıyor mesela ne örneğin 10gb lık fullhd mkv film.

-kişisel asistan siri

-sürekli yükseltilebilir yazılım ios6 çıktı mesela 3 senelik devam edilecek güncel yazılımlar her cihaza belki 4 sene bile.

-bluetooth 4.0 özellikle tüm bluetooth aksesuarları destekliyor ve multi oyunlarda çok kişi bağlansa bile sıfır kopma kasma.

-daha ince,daha hafif

-ikinci eli daha para ediyor

-vs vs vs

iphone fanı ne alaka bunu başka biriside söyleyebilir.

WebStyle

Üye
Tabi ki İphone 4S tercih edin. Benim gözümde her açıdan daha üstün. Ancak Galaxy S3 cihazı da bi inceleyin derim. Ona göre karar verin.

Şimdi alacaksan İPhone. ama sabredebilirsen yeni Nokialar çikacak Pureviewli WP8 telefonlar. onlardan alirsin.

MasteLaa

Üye
iPhone 4s senin için uygundur her yönden.iOS 1 numara şu an

Kesinlikle IOS 1 Numara Android 1 Numara Diye Kimse Diyemez .!

Kimse .!

Bana Gore WP 1 Numara .. Ama Ben Bunu Sanki Bir Olquymus Gibi Soylemiyorum ..

Bu Bir Gorustur ..

Türe

Üye

Kimse .!

Bu Bir Gorustur ..
genel anlamdaki kriterlere gore degerlendirmek gerekirse ios 1 numara abi , yoksa ihtiyaclar yonunden bakarsak tabiki degisir

genel anlamdaki kriterlere gore degerlendirmek gerekirse ios 1 numara abi , yoksa ihtiyaclar yonunden bakarsak tabiki degisir

IOS'U Bir Numara Yapan Nedir Diye Sorarsam Sana ..

Bana Sadece Hizindan Mi Bahsedeceksin Peki Kardesim .? Kolayliqindan Mi .?

doctorrr

Üye

şimdi biri sana kalkıp ''haaayır hiçte değil'' diyecek eminim ...

Tepkiler: Mazlum Somer
Şuan bir telefon alacaksan 4s iyi bir fikir olabilir.ama yılbaşını bekleme şansın varsa birde wp8 li cihazları araştır derim.

Kimse .!

Bu Bir Gorustur ..
kimse diyemezmi ? al ben diyorum ios birinci buyur çürüt tezimi . ben sana ios u 1.yapan bir sürü neden sıralarım . isteyen ios kullanmaz ama ios şuan en stabil en yetenekli sistem bunun aksini idda eden kişi zaten teknolojiden anlamıyor demektir gün gelir ios u bende bırakırım ama ios stabilliğini 1.liğinide kabul ederim. sonuçda günümüze göre konuşuyoruz yarın bir sistem çıkar iosuda öldürür ama bu hemen olmaz seneler alır nedenide ios android yapacağını yaptı piyasa ellerinde bu oluşum yeppyeni bir sistem çıksa bile 3,4 seneden önce öldürelemez hatta 5 sene

Tepkiler: Mazlum Somer

oyun ve uygulamadan dem vuracaklar abi ...

Biliyorum Kardesim .. Ama Oyun Ve Uyqulama Diyen Arkadaslar Telefonu Sadece Oyundan Ve Uyqulamadan Saniyor ..

Destek Diyince Sadece Market Geliyor Akla .. Her Nedense Artikkk ..

- - - Eklendi - - -

kimse diyememi ? al ben diyorum ios birinci buyur çürüt tezimi .

Sen Buyur Kardesim .. IOS'U Bir Numara Yapan Nedir .?

Neye Dayanarak Bunu Soyluyorsun .? Baska Isletim Sistemi Mi Yok .? Varda Neden IOS Diyorsun .?

Istediqin Sorudan Baslayabilirsin ..

- - - Eklendi - - -

Sen Turkiye'De Yasiyorsun Ve Boyle Konusuyorsun .. Gel Buyur Benim Yasadiqim Ulkeye Bak Birr ..

Burda Herkesin Aklinda IPhone Falan Yokk .. Android Yokk ..

Burdaki MediaMarkt Ve Saturn .. 1 Ay Icinde Toplam 25 Bin Lumia Serisi Cihaz Satmislarr .?

Ben Hic Bu Iki Marketten Android Yada IOS Patlamasi Gormedim .. IPhone Turkiye'De Pahali Diye Boyle Diyemezsin ..

IPhone Burda Siradan 'Cok Deqill' Normal Bir Telefon .. Gel, Gor, Bil, Oqren, Ondan Sonra Yorumlarini Yapp ..

Tepkiler: doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...