Tavsiye Nokia lumia 820 - İzlenimlerim ve Şikayetlerim

Sponsorlu Bağlantılar

06wigi06

06wigi06

Üye
    Konu Sahibi
Nokia lumia 820 - İzlenimlerim ve Şikayetlerim
---

Son düzenleme:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yazık olmuş. Başına gelenlere üzüldüm. Yıllardır 920 kullanıyorum, ön kameranın orası çatladı. Belki onlarca kez betona çakıldı. Ön kamera hala hatasız çalışıyor. Eşimin keza 820 si. Benim 2 yaşındaki kızımın aralıksız saldırıları sonrası hala canavar gibi çalışıyorlar. O kadar ağır darbeler sonrası kameralarda milim oynama yok. Üstüne benim telefon bir kez de su dolu kovaya düştü. Eşimin telefonu Şarja takılıyken kızımın yere vurması sonucu şarj adaptörü soketin içinde yamuldu. Tamir ettirdik yine çalışmadı. Ama Lumia da çareler tükenmiyor :) kablosuz şarj ile sorun çözüldü. Uygulamalar kişisel görüşümdür bana yetiyor. Eşimede yetiyor. 6tag varken instagram zaten gereksiz. Servis olayında herkes hemfikirdir. Lanet ediyor ve kınıyoruz. Bunlarda benim kişisel görüşlerim. Ciddi oranda dayanıklı telefonlar. Hem fiyat olarak makul hem güçlü hem rahat ve stabil. :)

• Beğen
Tepkiler: 06wigi06, kahraman333333 ve Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Açıkcası benim 820 de hala canavar gibi çalışıyor 2 senesini dolduracak. Sana biraz sıkıntılı bir ürün denk gelmiş onda da teknik servisin şerefsizliğine denk gelmişsin. Burada bence hakkını arama yoluna gidecektin. Hiçbir şekilde teknik servise %100 hata bulamazsın yüzde 1 de olsa tüketici hakem heyetine başvurmalıydın.

• Beğen
Tepkiler: 06wigi06 ve suyunsesi
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bende 820 kullanıyorum. 25 gün sonra 2 yıl olacak. Çok şukur bugüne kadar servislik bir durum olmadı. Burda çokça şikayetlerim oldu. Çoğu sistemin kendisi ile ilgiliydi. Ama mekanik olarak bir arıza yada kırılma yaşamadım. Son birkaç aydır şarj ve kulaklık soketlerinde bollaşma oldu. Bunun için servise gönderip bir ay telefonsuz kalmak istemediğim için göndermiyorum. Telefonun alt sağ köşesinde kapakta çatlak oluştu. O da düşmelerden kaynaklanıyor. Şimdilik bir zararı yok. İlerde çatlak büyür ve kapağın çıkmasına neden olursa kapağı değiştirecem. Ekranda sürekli film kullandığım için ekrana da bir zarar gelmedi. Senin yaşadıkların biraz şanssızlık ne diyelim. Üzücü tabi ama biraz dikkatli kullanınca Lumialar gayet sağlam telefonlar. Bence uzun yıllar kullanılabilecek nadir telefonlardan.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Öncelikle yaşadığınız sorunlar için geçmiş olsun diyelim. Maalesef o teknik servis konusunda bizler de çok şikayetçiyiz.
@suyunsesi arkadaşımın o tatlı belasından bir tane de bende var. Evde kızımdan telefonu kurtaramıyorum. Telefondaki oyunları benden daha çok oynuyor. (Tablet aldım gözü sürekli telefonumda) .
Bir de üvey evlat dediğimiz 620 modelini kullanıyorum.
1 kere servise yolladım ses tuşları yüzünden. Yaklaşık 40 güne ancak elime ulaştı!!!
Telefonu düşürdüm dokunmatik panel kırıldı. Garantiyi yaktım dışarda yaptırdım. Üzerine
O kadar oyun uygulama yükledim, hor kullandım yarı yolda bıraktığını görmedim.
Mağaza konusunda bazı yerlerde haklı olsanız da çöp demeniz biraz tuhafıma gitti.
İş gören uygulamalar ve oyunlar mağazada mevcut.
Yeni cihazınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefon işi biraz da şans işidir.
Yaşadıklarınız sonucu öfkelenmeniz doğal, ancak -her ne kadar giriş kısmında kendi görüşüm deseniz de- durumu genellemek yanlış bence.

Yazılıma gelince;
Windows Phone emekleme döneminden yeni yeni çıkıyor.
WP8.1 ve sonrasında biraz kıpırdanma oldu.
Ancak gelişim hızının hala yeterli düzeye ulaşmadığını kabul etmemiz gerek.
Bu konuda da gözlerimizi Windows Phone (Mobile) 10'a çevirdik.

Açıkçası ben sistemden memnunum.
Aslında memnuniyeti belirleyen şey biraz da beklenti.
Ben sistemin yeni oluşuna ve giderek gelişmesine göre ayarlıyorum beklentilerimi.
O yüzden şu an için şikayetim yok.
Eksikliğini çektiğim uygulamalar/özellikler var mı, elbette var.
Ama dünyanın sonu değil elbet, bir şekilde işimizi görüyoruz.

Yeni telefonunuz hayırlı olsun diyeyim.
Ben yine Windows Phone (Mobile ) ile devam edeceğim.
Ancak bir sonraki telefonum Microsoft mu yoksa HTC mi olacak ona karar veremedim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: 06wigi06, Aybin.Kilic ve suyunsesi
braayn

braayn

Üye
garanti konusu şahsen nokia carelara götürüp teslim edin teleservise yollamayında ..

• Beğen
Tepkiler: 06wigi06
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
valla dostum 820 ilk çıktığında ocak ayında ben aldım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım telefon yere duştu çizildi ama kırılmadı uygulama konusunda bende sıkıntı çektim ama kafaya takmadım sadce kullandım eksiklerini bilerek telefon çok eziyet ettin örneğin yorganın üzerinden fırladı yere yine bir şey yok çok sağlam telefonmuş sağolsun Nokia..bugüne kadar hiç bir arıza çıkarmadı hatta içini kendim açtım temizledim :) çok kahrımı çekti ve sonra 1520 aldım rahatım :) senin için baya sorun olmuş geçmiş olsun diyelim yeni telefonun hayırlı olsun ,,:)

• Beğen
Tepkiler: 06wigi06 ve Aybin.Kilic
braayn

braayn

Üye
benimde ilk telefonun L820 2013 Aralık ayında almıştım sattım ve 1520 aldım onunda ekran titreme sorunu ile 30.12.2014 tarihinde garantiye verdim şuan da cihaz takipte şunu yazıyor . RT ne demek bilgisi olan var mı ?
Cihazın Durumu : RT ONARIM İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Emre

Üye
WP'de Salfish OS Gibi Android Uygulamalarını Çalıştırmalıydı Mağazası Gelişince Android Açığını Kapatacaktı Salfish OS Şuan Çift Sistem Yüklü Yakında Android Kaldıracaklar Salfish Osda Savaşa Katılacak...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Valla 6tag ios ve androidteki instagram uygulamasından bin kat daha iyi bence. İnstagram ios androidteki gibi olsun wp de ben yine 6 tag ı kullanırım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Konu başlığını değiştirip "Windows Phone Hatıralarımız" falan gibi bir şey yapsak bu konu tutar.

Herkes başından geçen bir olayı anlatmış :)

• Beğen
Tepkiler: 06wigi06 ve ceza87

Üst Alt