Nokia Lumia 800 vs iPhone 4S browser

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
kimseyi hedef alarak laf atmadım ortaya fiyat karşılaştırmasını yabancı ülkelerle yapıcaksak önce apple ürünlerinin ülkemize girişindeki fiyat katlanmasını belirtmemiz lazım yurt içindeki satış şartlarında turkcellin fiyatları rakiplerine göre fiyat performans açısından makul dedigim gibi turkcellin açıklaması tatmin etmez 7.2nin üstüne çıkamaz diye iddia edebilirsin zaten burada kimse bir digerinin dedigine inanmak zorunda degil hele ki kendisini taraf hissettigi bir konuda

beni hedef aldın çünkü onların hepsini ben söyledim ve arkasındayım dediklerimin.
ve eğer benim taraflı düşündüğümü iddia ediyorsan kendi mesajlarını da bir kontrol etmeni öneriyorum abi. birçok kez bahsettin ne kadar tarafsız olduğundan ancak mesajlarından hiç öyle bir çıkarım yapılamıyor.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

abi sen önce turkcell'in her ay insanlara attığı kazığın hesabını yap, yabancı operatörlerle fiyat/hız karşılaştırması yap sonra millete laf at olur mu?
şebeken 7.2 mbitten fazla hız desteklemiyor. isterse 200mbit olsun yine de uçamazsın.
bak ne diyorum, türkiye içinde alalım '42' mbitlik 900'ü ve 14mbitlik 4s'i. 3g ile bağlanalım. açtığın sayfaların %90'ında iphone 4s hızlı çıkmazsa n8'i satar, gider lumia 900 alırım. ama çıkmayacağını bildiğim için bu kadar büyük konuşuyorum. sen o lte'yi iphone 4s'e koy, seni uzaya çıkarır safari. ayrıca yine bilemedin iphone 4s'te 4g şebekesi yok. at&t hspa+ şebekesini 4g olarak görmüş.

evet, çünkü ikna edici değilsin. bu yüzden ne kadar anlatırsan anlat bu anlaşmanın nokia'ya faydası olduğuna inandıramazsın beni ki göreceğiz ileride symbian cihazınızda yapabildiğiniz en basit işlemleri bu cihazlarla yapamayınca ben ozaman söyleyeceğim bu lafları sana. o yüzden bu tartışmalarda fanatik savunuculukla hiçbir yere varmıyor. :oke:

+1 .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

beni hedef aldın çünkü onların hepsini ben söyledim ve arkasındayım dediklerimin.
ve eğer benim taraflı düşündüğümü iddia ediyorsan kendi mesajlarını da bir kontrol etmeni öneriyorum abi. birçok kez bahsettin ne kadar tarafsız olduğundan ancak mesajlarından hiç öyle bir çıkarım yapılamıyor.

serdar kardeşim seni hedef alsam zaten direk sana ithafen söylerim ayrıca senin tarafsız yorum yaptıgını da defalarca her konuda söyledim senin üstüne alınmana gerek yok ben o sözleri forumda genel olarak sadece iohone tartışmaları içinde olanlar için söyledim anlayan anlar fanatik degilim ama fanatiklige de karşıyım ve hiç bir zaman da karşımdakini kırıcak bir üslup kullanmam

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

serdar kardeşim seni hedef alsam zaten direk sana ithafen söylerim ayrıca senin tarafsız yorum yaptıgını da defalarca her konuda söyledim senin üstüne alınmana gerek yok ben o sözleri forumda genel olarak sadece iohone tartışmaları içinde olanlar için söyledim anlayan anlar fanatik degilim ama fanatiklige de karşıyım ve hiç bir zaman da karşımdakini kırıcak bir üslup kullanmam

Abi bu laf bna gelmiyor degil mi ?

BanlanmakGuzel

Üye
hala iPhone'u nokia ile kıyaslayanlar var yazık :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öpme canımın dışı kalsın istemez. Küstah ve laubali insanlardan bişeyler öğrenmeyi tercih etmiyorum bildiğin sana kalsın.

aleranol

aleranol

Üye
yav allah aşkına bu konuyu da bi kavgaya çevirmesek. Lumia 900 tek çekirdek yani şöyle özetleyeyim lumia 900 1.4 ghz inin 0.5ini ramiyle birlikte sisteme ayırsa nete kalan ram+0.9 ghz hız kalır ama iphone 2 çekirdekli sisteme 0.8 bile ayırsa yine tek çekirdeğinin 1 ghz hızı kalır yani daha fazla işlem gücü demek siz sanıyonuzmu ki sadece ram kullanıyo bu sistem hayır işlemciyide kyllanması gerekli. Burda da çift çekirdekli cihazların işlem gücü daha yüksek çıkıyor. S2 falan işletim sistemi yüzünden kaybediyorlar. Ona bi wp yüklesen piyasayı havaya uçurur. İos da aynı. Şimdi saçma sapan bir şekilde şunun fiyatı bu şu şuna güveniyo falan bırakın ben symbian ve wp ciyim. Ama saçma bir karşılaştırma. Lumia900 gerçekten çok güzel bir telefon ama s4 işlemcili olan gelince ip5 ve s3 ile kıyaslsyın bakam nolcak? One s s4 işlemciyle hem en ince hemde en hızlı o işletim sistemine göre. Siz eşit koşullar oluşunca devam edin. Tek çekirdekli bir pc ile çift çekirdekli kıyaslanamaz bile.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
yav allah aşkına bu konuyu da bi kavgaya çevirmesek. Lumia 900 tek çekirdek yani şöyle özetleyeyim lumia 900 1.4 ghz inin 0.5ini ramiyle birlikte sisteme ayırsa nete kalan ram+0.9 ghz hız kalır ama iphone 2 çekirdekli sisteme 0.8 bile ayırsa yine tek çekirdeğinin 1 ghz hızı kalır yani daha fazla işlem gücü demek siz sanıyonuzmu ki sadece ram kullanıyo bu sistem hayır işlemciyide kyllanması gerekli. Burda da çift çekirdekli cihazların işlem gücü daha yüksek çıkıyor. S2 falan işletim sistemi yüzünden kaybediyorlar. Ona bi wp yüklesen piyasayı havaya uçurur. İos da aynı. Şimdi saçma sapan bir şekilde şunun fiyatı bu şu şuna güveniyo falan bırakın ben symbian ve wp ciyim. Ama saçma bir karşılaştırma. Lumia900 gerçekten çok güzel bir telefon ama s4 işlemcili olan gelince ip5 ve s3 ile kıyaslsyın bakam nolcak? One s s4 işlemciyle hem en ince hemde en hızlı o işletim sistemine göre. Siz eşit koşullar oluşunca devam edin. Tek çekirdekli bir pc ile çift çekirdekli kıyaslanamaz bile.

Donanım o kadar etkilemez . Videolara bakarsın S2 ile One S tarayıcı hızlanırının karşılaştırılmasına ve görürsün ki S2 one s i geçivermiş.

aleranol

aleranol

Üye
ozaman one x ile galaxy ace i gsm de kullan bakalım noluyo. S4 çipseti androidde yeni kullanılıyor tıpkı tegra 3 gibi. Üstelik s2 farklı bir sebepten dolayı(anlayamadığım) çok iyi bir internet tarayıcısına sahip. Acaba onu çalıştırınca işlemcinin çoğunu hat mat dahil int veya ne çalışıyorsa ona mı yönlendiriyorki? Çünkü hiç kasmıyor nerdeyse manyak bir cihaz. Bence kesinlikle s4 işlemciyi lumialara koysak 4s den katkat iyi bir sonuç çıkarırlar.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Koymadan kesinlik bildiremeyiz.

Astrosman

Astrosman

Üye
Lumia....

klongs

klongs

Üye
bugun konu hortlatma gunu mu herkes konu hortlatiyor

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Silinmesine gerek yok bence iki cihaz da guncelligini koruyor sonucta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...