Nokia Lumia 800 vs iPhone 4S browser

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 800 vs iPhone 4S browser
[video=youtube;ajE-KoQC2vw]http://www.youtube.com/watch?v=ajE-KoQC2vw&feature=g-vrec&context=G26ef8f2RVAAAAAAAABg[/video]

Fazla söze gerek yok 4s ezmiş.

Edit:Lumia900 vs. iPhone 4s

<strong style="color: rgb(72, 61, 139); font-family: 'Comic Sans MS'; font-size: medium; ">[video=youtube;Bd7o5VALAHk]http://www.youtube.com/watch?&amp;gl=US&amp;hl=en&amp;client=mv-google&amp;v=Bd7o5VALAHk&amp;mobileflash=1&amp;nomobile=1[/video]

newguard

newguard

Üye
tabi olum ne sandın

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
dayıoğluuu :D

MrExpert

MrExpert

Üye
IPHONE 4S bence tartışmasız en iyisi .... Her türlü lumia serisini ezer...

newguard

newguard

Üye
ne zaman alıyoz sana 4s

ZaZuM

ZaZuM

Üye
adamlar boşuna dünya devi olmadı nokia oyuncak üretmeye dewam etsin

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bin liralık telefonla ikibin küsur liralık telefonu karşılaştır ondan sonra dünya devi lumia900 le karşılaştırsınlarda görelim kim dünya devi bakalım 4s çıkabiliyor mu 50mbps hızlara

• Beğen
Tepkiler: Prootsar
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
bin liralık telefonla ikibin küsur liralık telefonu karşılaştır ondan sonra dünya devi lumia900 le karşılaştırsınlarda görelim kim dünya devi bakalım 4s çıkabiliyor mu 50mbps hızlara

Gordum paylasmak istedim sinirlenecek bisey yok abi sakin lumia 800 un tarayici hiz kotu degil

franzliszt

franzliszt

Üye
ozaman nokiada çıkarsın 2000tl lik cihazda geçsin apple bir apple kadar satsında görelim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
adamlar boşuna dünya devi olmadı nokia oyuncak üretmeye dewam etsin

daha bi kaç sene önce herkes oyuncakla mı oynuyodu? Lumia800 ü aç iphone 3gs ile karşılaştır.. Birde lumia900 le 4gs i kim eziyor bakalım.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

daha bi kaç sene önce herkes oyuncakla mı oynuyodu? Lumia800 ü aç iphone 3gs ile karşılaştır.. Birde lumia900 le 4gs i kim eziyor bakalım.

Alakasiz iki cihaz oldu bu |-) ben bu videoyu paylastigimda nokianin en iyi telefonu lumia 800 du ve bu nedenle paylastim . Tartisma cikmadin mumkunse

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ne olursa olsun yinede nokiadan vazgeçmem ben

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Valla Süleyman ben tartışma sevmem biliyosun ama üslubuna dikkat etmeden yorum yapanlar var.

---------- Eklendi @ 00:56:32 ---------- Yazıldı @ 00:55:05 ----------

al buyur

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Valla Süleyman ben tartışma sevmem biliyosun ama üslubuna dikkat etmeden yorum yapanlar var.

---------- Eklendi @ 00:56:32 ---------- Yazıldı @ 00:55:05 ----------

al buyur

Bi an bana laf atiyon sandim haci korktum :ehe lumia 900 kotu degil ama benim tercihlerime gore iphone alternatifi olabilir ancak . Pc ye gecince ilk mesaja ekleyeyim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben de onu diyorum işte herkesin tercihi ama iki arkadaş kimsenin tercihine saygı duymuyor sen bana iphone iyi diyorsun ben eyvallah diyorum ben lumia bence diyorum sen eyvallah diyosun bu iş böle olur yok oyuncakmış yok bilmem neymiş.. Şuan telefon piyasasında oyuncak olan telefonlar htc ile samsung htc de bir tek one s i beğeniyorum yemin ederim onun dışında evlat olsa sevmem.. Adama diyorum androidin symbiandan fazlası ne oyunu çok diyipte nokia telefona hadi symbian çöp kabul neyse de adam bunu wp li cihaza söylüyor oyuncak diyor bunun bi tanımı var ama haddimi aşmama gerek yok.. Sen bu konuyu kapattır en iyisi.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Cok objektif bi inceleme olmus bir de phonearena nin incelemesi var o da cok guzel bir izle

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bir konusayim mustafa abiyle . Wp bu hizla giderse gelismesi sadece 1,5-2 senesini alir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mobilim Süleyman youtube link vercem diye kotayı zorladım Allah tan atom bebe var :kop2: ..
Wp bu yıl sonu patladı gitti olur dediydi dersin ben de sana dedim dedim inanmadın bak noldu şimdi derim :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Uruloki

Uruloki

Üye
bir tarafata kapalı ios diğer tarafta ondanda kapalı wp7 ne diyeyim ki alın başından şu kapalı yazılımları ben linux cuyum gardaş

wp7 gelişir ama bir an önce wp8 gelir ve eksiklerini düzeltirse market olarak korkum yok hızla büyüyor zaten belli noktalarda eksikler var onlar giderilmeli

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Wp8 en geç bu yılsonu gelir diye tahmin ediliyor.. Ve wp 7.5 in tango güncellemesi ile 500 küsür iyileştirme yapılacağı söyleniyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...