Nokia Lumia 800 vs iPhone 4S browser

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
tango geldi bu arada wp7.5 oldu cihazlar yani bayadır var bu güncelleme

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Haberim yık tango gelmedi diye biliyordum.. :tşk:

Uruloki

Uruloki

Üye
tango değil mango(aslında ikiside fakat mango ilk gelen tango sonra gelen) geldi bu arada wp7.5 oldu cihazlar yani bayadır var bu güncelleme

ve senin tango dediğin de nokia 610 dan beri var
en.m.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone_version_history

düşük donanımlı cihazlar için yapılmış bir sonraki seviye apollo

---------- Eklendi @ 01:34:09 ---------- Yazıldı @ 01:33:03 ----------

tango değil mango(aslında ikiside fakat mango ilk gelen tango sonra gelen) geldi bu arada wp7.5 oldu cihazlar yani bayadır var bu güncelleme

ve senin tango dediğin de nokia 610 dan beri var
en.m.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone_version_history

düşük donanımlı cihazlar için yapılmış bir sonraki seviye apollo

---------- Eklendi @ 01:35:00 ---------- Yazıldı @ 01:34:09 ----------

bu arada mobil sitenin gazabına uğramış durumdayım

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide nokia 610 ne kullanıyor ki verdiğim wikipedia linkinde de bundan bahsediyor birde zte nin tango lu cihazı var esasında tango düşük donanıma sahip telefonlar için yapılmış bir sistem

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
orda alacağı güncelleme anlamında diyordur tango çıksa zaten ilk nokia cihazlar alır microsoftla özel anlaşması var.

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide alacağı güncelleme olamaz wp7 min yanimango nun minimum ihtiyacı 512 mb ram 610 da ise 256 mb ram var ki microsoft çok kayı bu noktalarda yani cihaz çıktığında tango ile çalışıyordu wiki linkine bakman lazım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ama microsoft piyasadaki tüm lumiaların tango güncellemesini alacağını açıkladı.. Lumia610 da da bir kırpılma yok hatta şuan 610 ve 800 de test ediliyor..

kmesne

kmesne

Üye

Burada da Karşılaştırılmış Lumia 900 ve Iphone 4s

Yine Iphone 4s açık ara fark :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

hani nerede karşılaştırılmış?

kmesne

kmesne

Üye
Videoyu göremiyormusun ?

Tarayıcında bir problem olabilir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
operadan girdim görmüyor.. Benim koyduğumda da lumia eziyor.

pRime.

pRime.

Üye
bin liralık telefonla ikibin küsur liralık telefonu karşılaştır ondan sonra dünya devi lumia900 le karşılaştırsınlarda görelim kim dünya devi bakalım 4s çıkabiliyor mu 50mbps hızlara

Fiyatla alakası yok olayın. N9 3'te 1'i donanımla iphone 4s kadar hızlı bir tarayıcıya sahip ona bakılırsa. Hem 4s'te lte olsaydı lumia 900'e toz yuttururdu her şekilde.
Ayrıca senin bu dediğine göre wp tarayıcısı lte, 4g olmadan hızlı falan değil.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu konuyu kim hortlattı bilmiyorum ama şunu söylüyeyim lumia900 lte olmadan da 42mbps hıza ulaşabilen tek telefon dc hspa sayesinde ve iphone 4s ios5.1 güncellemesiyle 4g şebekesine kavuştu yani 4g yoksa o hızlarda yok ama ne kadar anlatırsak anlatalım insan anlamak ve kabul etmek istemeyince bu sefer de türkiye de o hızları destekleyen operatör yok der onu da ispatlarsın turkcellin açıklamasıyla bu seferde turkcell yalan söylüyor denir o yüzden bu tartışmalarda fanatik savunuculukla hiçbir yere varmıyor.

franzliszt

franzliszt

Üye

kardeş boşver avutsunlar zaten tek tutundakları dal internet taratıcı diyorlardı oda fıs çıktı her alanda iphone çok daha iyi halen 4g diyor anlamıyorlarki dodanım değil yazılımda bitiyor bu yüzden nokia halen sayıyor

• Beğen
Tepkiler: HakaN-06 ve pRime.
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeş boşver avutsunlar zaten tek tutundakları dal internet taratıcı diyorlardı oda fıs çıktı her alanda iphone çok daha iyi halen 4g diyor anlamıyorlarki dodanım değil yazılımda bitiyor bu yüzden nokia halen sayıyor

aferin sana

pRime.

pRime.

Üye
bu konuyu kim hortlattı bilmiyorum ama şunu söylüyeyim lumia900 lte olmadan da 42mbps hıza ulaşabilen tek telefon dc hspa sayesinde ve iphone 4s ios5.1 güncellemesiyle 4g şebekesine kavuştu yani 4g yoksa o hızlarda yok ama ne kadar anlatırsak anlatalım insan anlamak ve kabul etmek istemeyince bu sefer de türkiye de o hızları destekleyen operatör yok der onu da ispatlarsın turkcellin açıklamasıyla bu seferde turkcell yalan söylüyor denir o yüzden bu tartışmalarda fanatik savunuculukla hiçbir yere varmıyor.

abi sen önce turkcell'in her ay insanlara attığı kazığın hesabını yap, yabancı operatörlerle fiyat/hız karşılaştırması yap sonra millete laf at olur mu?
şebeken 7.2 mbitten fazla hız desteklemiyor. isterse 200mbit olsun yine de uçamazsın.
bak ne diyorum, türkiye içinde alalım '42' mbitlik 900'ü ve 14mbitlik 4s'i. 3g ile bağlanalım. açtığın sayfaların %90'ında iphone 4s hızlı çıkmazsa n8'i satar, gider lumia 900 alırım. ama çıkmayacağını bildiğim için bu kadar büyük konuşuyorum. sen o lte'yi iphone 4s'e koy, seni uzaya çıkarır safari. ayrıca yine bilemedin iphone 4s'te 4g şebekesi yok. at&t hspa+ şebekesini 4g olarak görmüş.

Thus, because the iPhone 4S on AT&T’s 3G network can achieve what both Apple and the carrier describe as 4G-style speeds, the status bar now shows the 4G label whenever you’re connected to AT&T’s HSPA+ network. Again, though, your iPhone 4S isn’t any faster than it was last week; this label change falls somewhere between semantics and marketing.

evet, çünkü ikna edici değilsin. bu yüzden ne kadar anlatırsan anlat bu anlaşmanın nokia'ya faydası olduğuna inandıramazsın beni ki göreceğiz ileride symbian cihazınızda yapabildiğiniz en basit işlemleri bu cihazlarla yapamayınca ben ozaman söyleyeceğim bu lafları sana. o yüzden bu tartışmalarda fanatik savunuculukla hiçbir yere varmıyor. :oke:

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
papakudioflu

papakudioflu

Admin
kimseyi hedef alarak laf atmadım ortaya fiyat karşılaştırmasını yabancı ülkelerle yapıcaksak önce apple ürünlerinin ülkemize girişindeki fiyat katlanmasını belirtmemiz lazım yurt içindeki satış şartlarında turkcellin fiyatları rakiplerine göre fiyat performans açısından makul dedigim gibi turkcellin açıklaması tatmin etmez 7.2nin üstüne çıkamaz diye iddia edebilirsin zaten burada kimse bir digerinin dedigine inanmak zorunda degil hele ki kendisini taraf hissettigi bir konuda

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye

abi sen önce turkcell'in her ay insanlara attığı kazığın hesabını yap, yabancı operatörlerle fiyat/hız karşılaştırması yap sonra millete laf at olur mu?
şebeken 7.2 mbitten fazla hız desteklemiyor. isterse 200mbit olsun yine de uçamazsın.
bak ne diyorum, türkiye içinde alalım '42' mbitlik 900'ü ve 14mbitlik 4s'i. 3g ile bağlanalım. açtığın sayfaların %90'ında iphone 4s hızlı çıkmazsa n8'i satar, gider lumia 900 alırım. ama çıkmayacağını bildiğim için bu kadar büyük konuşuyorum. sen o lte'yi iphone 4s'e koy, seni uzaya çıkarır safari. ayrıca yine bilemedin iphone 4s'te 4g şebekesi yok. at&t hspa+ şebekesini 4g olarak görmüş.

evet, çünkü ikna edici değilsin. bu yüzden ne kadar anlatırsan anlat bu anlaşmanın nokia'ya faydası olduğuna inandıramazsın beni ki göreceğiz ileride symbian cihazınızda yapabildiğiniz en basit işlemleri bu cihazlarla yapamayınca ben ozaman söyleyeceğim bu lafları sana. o yüzden bu tartışmalarda fanatik savunuculukla hiçbir yere varmıyor. :oke:

+1.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...