Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada da Karşılaştırılmış Lumia 900 ve Iphone 4s
Yine Iphone 4s açık ara fark![]()
bin liralık telefonla ikibin küsur liralık telefonu karşılaştır ondan sonra dünya devi lumia900 le karşılaştırsınlarda görelim kim dünya devi bakalım 4s çıkabiliyor mu 50mbps hızlara
Burada da Karşılaştırılmış Lumia 900 ve Iphone 4s
Yine Iphone 4s açık ara fark![]()
kardeş boşver avutsunlar zaten tek tutundakları dal internet taratıcı diyorlardı oda fıs çıktı her alanda iphone çok daha iyi halen 4g diyor anlamıyorlarki dodanım değil yazılımda bitiyor bu yüzden nokia halen sayıyor
bu konuyu kim hortlattı bilmiyorum ama şunu söylüyeyim lumia900 lte olmadan da 42mbps hıza ulaşabilen tek telefon dc hspa sayesinde ve iphone 4s ios5.1 güncellemesiyle 4g şebekesine kavuştu yani 4g yoksa o hızlarda yok ama ne kadar anlatırsak anlatalım insan anlamak ve kabul etmek istemeyince bu sefer de türkiye de o hızları destekleyen operatör yok der onu da ispatlarsın turkcellin açıklamasıyla bu seferde turkcell yalan söylüyor denir o yüzden bu tartışmalarda fanatik savunuculukla hiçbir yere varmıyor.
Thus, because the iPhone 4S on AT&T’s 3G network can achieve what both Apple and the carrier describe as 4G-style speeds, the status bar now shows the 4G label whenever you’re connected to AT&T’s HSPA+ network. Again, though, your iPhone 4S isn’t any faster than it was last week; this label change falls somewhere between semantics and marketing.

abi sen önce turkcell'in her ay insanlara attığı kazığın hesabını yap, yabancı operatörlerle fiyat/hız karşılaştırması yap sonra millete laf at olur mu?
şebeken 7.2 mbitten fazla hız desteklemiyor. isterse 200mbit olsun yine de uçamazsın.
bak ne diyorum, türkiye içinde alalım '42' mbitlik 900'ü ve 14mbitlik 4s'i. 3g ile bağlanalım. açtığın sayfaların %90'ında iphone 4s hızlı çıkmazsa n8'i satar, gider lumia 900 alırım. ama çıkmayacağını bildiğim için bu kadar büyük konuşuyorum. sen o lte'yi iphone 4s'e koy, seni uzaya çıkarır safari. ayrıca yine bilemedin iphone 4s'te 4g şebekesi yok. at&t hspa+ şebekesini 4g olarak görmüş.
evet, çünkü ikna edici değilsin. bu yüzden ne kadar anlatırsan anlat bu anlaşmanın nokia'ya faydası olduğuna inandıramazsın beni ki göreceğiz ileride symbian cihazınızda yapabildiğiniz en basit işlemleri bu cihazlarla yapamayınca ben ozaman söyleyeceğim bu lafları sana. o yüzden bu tartışmalarda fanatik savunuculukla hiçbir yere varmıyor.![]()
operadan girdim görmüyor.. Benim koyduğumda da lumia eziyor.