Tavsiye nokia lumia 625 kullananlar bakabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Teknik olarak gmd herşeyi ile üstün donanım,internet hızı,uygulama vs. Android 4.4 de geldi gmd ye.Uygulama bol, benim şahsen o kadar param olsa gmd alırdım.200 daha koyabilirsen üzerine 2.el bi nexus 4 al. Kıyasla.la diye bi site var oradan rahatlıkla kıyaslayabilirsin.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
ikiside farklı işletim sistemli olduğu için kiyasla ya bakmadım işlemci gücüne rağmen kaç tane kasan android telefon gördüm ama bir tane bile kasma yapan wp telefon görmedim

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve muhammettvurucu
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Haklısın ama gmd seri çalışıyor onuda kullandım.625 de 512 ram var şu an bendede lumia 520 var bundada 512 ram var ama bazı oyunları desteklemiyor benim sana önerim gmd alman yok android istemiyorum diyor isen 1 gb lı bi lumia al.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Kardeşim 720 al bence. 4.3" ekran var. Kamerası çok kaliteli fiyatına gör. 6.7mpx Carl Zeiss F/1.9 tek sorun 512 mb ram. Ona da takılmazsan en iyi seçim Lumia 720. 625 i boşver.

Nokia by Microsoft Lumia 920 ile roketlendi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
1GBlı lumia al

Kullanıcı İmzası : :ehe

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
Yav tam 625i alacam dedim 199 ppi çözünürlük koymuşlar 4.7 ekrana.520 yada 620 alacağım bu gidişle
Haklısın ama gmd seri çalışıyor onuda kullandım.625 de 512 ram var şu an bendede lumia 520 var bundada 512 ram var ama bazı oyunları desteklemiyor benim sana önerim gmd alman yok android istemiyorum diyor isen 1 gb lı bi lumia al.

oyunla fazla aram olmadığı için 512 mb ram işimi görür de para sıkıntım olmasa 1gb lı telefonlara bakacaktım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
2. el 820 yada 720 al. Aksi halde bence ekran çözünürlüğüne fazla takılma. Minik ekranda ahım şahım bir fark olmaz. Canlı olarak ekranlarını eline alıp karşılaştır derim.

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
2. el 820 yada 720 al. Aksi halde bence ekran çözünürlüğüne fazla takılma. Minik ekranda ahım şahım bir fark olmaz. Canlı olarak ekranlarını eline alıp karşılaştır derim.
kardeş küçük ekran dediğin 4.7 inç ucuz 2.el bulursam 720 alırım yoksa 620

technocu1

Üye
720 de glance screen de var.Bence de 720 al.

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
720 de glance screen de var.Bence de 720 al.
valla şuan elimdeki 603ten kurtulmak için 520 bile alırım ayarlara giriyorum takılıyor telefon galerisi zaten fp2 den sonra kafası estikçe açılıyor

mtoyanik

mtoyanik

Üye
kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bence 630 al tasarımı çok iyi tek sıkıntı 512 mb o'da sadece belli başlı oyunlarda sıkıntı oluyor.

dhshhs

Üye
Bence guzel cunku hic kasma yok

dhshhs

Üye
Ucuz olsun lumia iyi samsungdan mesela benimki wonder full kasma abiminki S5 kasma yok

dhshhs

Üye
Bence alma git iphone yada lumia karar senin kardesim

Üst Alt