Nokia Lumia 620 sarjı az gidiyor sanki

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620 sarjı az gidiyor sanki
Telefonu dün gece 1 de cıkardım.Sabah 7.30da aldıgımda sarj %85teydi.Veri dolaşımı acıktı.Okula gittim 200e yakın fotograf cektim biraz whatapp yaklasık yarım saat konusma biraz mesajlaşma cok az oyun sarj %10a indi.O %10da yaklaşık 45 dk gitti.Sizce normalmi?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
veri bağlantın açık olsun ama veri dolaşımın kapalı olsun. 2g yeter dersen en yüksek bağlantı hızını 2g'ye çek bi de şebeke seçimini otomatik yapma kendi operatörünü elle seç. farkı hissedeceksin :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Öncelikle hayırlı olsun :)

İlk şarjlarda performans düşüklüğü olması normal.

Batarya kalibrasyonu yaptınız mı?

İlk 5-10 şarjınızı yaparken piliniz %5 ile %10 arasındayken prizden şarja takın ve %100 olana kadar hiç kullanmayın.Mümkünse şarj %100 olduktan sonra 30-45 dk daha şarjda dursun.

Bunlar pil performansınızı arttıracaktır.

Küçük bir hatırlatma, sorularınız için http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu-763296.html'nü kullanmayı tercih edin :good:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun :)

İlk şarjlarda performans düşüklüğü olması normal.

Batarya kalibrasyonu yaptınız mı?

İlk 5-10 şarjınızı yaparken piliniz %5 ile %10 arasındayken prizden şarja takın ve %100 olana kadar hiç kullanmayın.Mümkünse şarj %100 olduktan sonra 30-45 dk daha şarjda dursun.

Bunlar pil performansınızı arttıracaktır.

Küçük bir hatırlatma, sorularınız için http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu-763296.html'nü kullanmayı tercih edin :good:

kalibrasyonu yaptım ilk aldıgımda 18 saat sarjda durdu.Fakat dedigim gibi sarj tam olarak ne zaman yerleşir?Bence az gidiyor

- - - Eklendi - - -

veri bağlantın açık olsun ama veri dolaşımın kapalı olsun. 2g yeter dersen en yüksek bağlantı hızını 2g'ye çek bi de şebeke seçimini otomatik yapma kendi operatörünü elle seç. farkı hissedeceksin :oke:

dediginizi yaptım bakalım sonuc ne olacak :)

kursat99

kursat99

Üye
18 saat biraz fazla gibi. 12-14 saat yeter sanki.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
evarietyw

evarietyw

Üye
1300 mah bataryadan çok fazla bişe beklememek lazım bence :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
şarjdan yana sıkıntım var arka planda whatsapp facebook falan acık zaten geri kalanı sizin telefonunuz gibi skype kullanmıyorum telefon standby'dayken 1 saatte %9 sarj gitti.Wifiden baglıyım internete veri dolaşımı kapalı.şebeke secimi manuel.2g de kullanıyorum napmalıyım?

- - - Eklendi - - -

şarjdan yana sıkıntım var arka planda whatsapp facebook falan acık zaten geri kalanı sizin telefonunuz gibi skype kullanmıyorum telefon standby'dayken 1 saatte %9 sarj gitti.Wifiden baglıyım internete veri dolaşımı kapalı.şebeke secimi manuel.2g de kullanıyorum napmalıyım?

- - - Eklendi - - -

@papakudioflu
@bulutsuz gece

konuya bekleniyor

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
920 de öyle

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1300 mah batarya bu telefona yetersiz kalıyor. Bu bir gerçek. Yüksek amperli batarya ve kapakları bekliyorum şahsen :)