Püf Noktası Nokia lumia 520 telefonuma lumia 1020 kapağı nasıl takabilirim?

Sizce bu kapağı takabilir miyim?

• Tabii, takabilirsin.

Kullanılan: 2 14.3%
  • Hayır, imkansız

Kullanılan: 12 85.7%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtknt11

Üye
    Konu Sahibi
Nokia lumia 520 telefonuma lumia 1020 kapağı nasıl takabilirim?
Merhaba arkadaşlar. Ben bir Nokia Lumia 520 kullanıcısıyım ve şimdi telefonumun arka kapağı çizildi. Ben de uygun kapak arıyorum ve üst modeli olan Nokia Lumia 1020'nin kapağını takmayı düşündüm. Koskocaman Nokia şirketi yapmıştır belki diye düşündüm ve şimdi buradayım. Sizlerden bu konuyu bilen biri var mı arkadaşlar? İyi forumlar.

Allah sonumuzu hayır etsin.

Eskiden kalma bir alışkanlık sanırım. 3310'a 3330 yada 35xx kapağı takanlar vardı öyle ki 8310 kapağı bile gördüm. Büyüktü ama tuşları falan şeffaftı

Bence takamazsın.

1020 nin kapağını aldığın zaman üzerindeki kamerayı da veriyorlar ama

Tepkiler: sahte_suhte

csH

Üye
ohaaa 520ye 1020 kapağı mı biri 4'' diğeri 4.5'' en başta zaten

4MaGuS

Üye
konu açamdan önce arakadaşlarında dediği gibi biri 4" diğeri 4.5" onun dışında resimlere bakarsanız kocaman kamera var onun dışında 1020 kasa yekpare yani imkansız bunu heryerde bulabilirsiniz sırf bunun için konu açmak saçmalaık bence kusura bakmayın birazda siz araştırma yapın bu kadarda herşeyi başkalarından beklemeyin bence

csH

Üye
o zaman

Konuları biraz düşüp açsanız daha güzel olucak.

mumu erit, telefonunu erittiğin mumun içine koy, sonra buz dolabına koy soğusun ve kalıp oluşsun. Nasıl ama? Bu arada

Dejavuex

Üye
Allah sonumuzu hayır etsin.

bence bir yolu var arkadaşlar; 520'yi gidip değiştirse 1020 ile kapak yeni telefona olcaktır ha bu arada

4MaGuS

Üye
ben o olabilir diyen bir kişiyi merak ediyorum acaba konuyu açan kişimi kullandı çünkü en başta yoktu

alical33

Üye
920 ye okadar şey yaptım ama bunu ben bile yapamam imkansız bu dediğin

Tepkiler: beats, OttomaN TigeR ve 4MaGuS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...