1 Hazirandan beri Lumia 520 kullanıyorum. Çok memnunum. Arkadaşlarında dediği gibiKamera Flaşı, NFC, Ön kamera, Pusula gibi özelliklere çok ihtiyacın varsa 620 al. Ablam da 620 var Ekran olarak 3.8 inç elle tutunca 520'ye göre baya küçük geliyor. Klavyede yazı yazmak 520'de daha da kolay ekran 4 inç olduğu için. Bunları göz önüne alarak seçim yapın..
520 ben de almak istiyorum.vodafone shop sayesinde biraz inceledim.bilen göz yok diyorlar bunda dedim hepsinde var dedi.ben de anlamadim.ama kullananlar daha iyi bilir
yok haritalar değil, Here Maps ve Here Drive uygulamaları mevcut. Bilen göz uygulaması hani kamerayı kullanarak etrafında neler var neler yok ekran üzerinde görüp keşfetmeni sağlayan nokia'ya özel bir uygulama. havası var işte
Fazla bisey degil aslinda.mesela oyun oynamiyorum.sosyal paylasim,güzel foto cekmesi,haritalar,takilmadan netten video izleyebilme bunlar önemli benim icin
Eveet alip geldim.haftasoni gel pusula ve bilen gözü yükleyelim dediler.Herkes yok diyor ama onlar var gel yükliycez diyorlar.gidicem bakalim.electroworlddan aldim
Eveet alip geldim.haftasoni gel pusula ve bilen gözü yükleyelim dediler.Herkes yok diyor ama onlar var gel yükliycez diyorlar.gidicem bakalim.electroworlddan aldim
Sagolun.alirsiniZ insallah.520 gayet iyi.magazasi da guzel.mesaj yazmak cok kolay.su an tek sorunum evdeki modemi gördüğü ve bağlı olduğu halde wifi ağına bağlı değilsiniz diyor.umarım çözebilirim.