Nokia Lumia 520 mi ? S3 Mini mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 mi ? S3 Mini mi ?
Arkadaşlar telefon alicam hangisini alayim Yarı Oyun Yarı Net Yarı Müzik dinliyeceğim hangisini alayim ?

tapatalk

tapatalk

Üye
S3mini

Artles

Artles

Üye
S3 mini. Net.

Akıncı

Akıncı

Üye
s3 mini daha baskın duruyor

Kerim.

Kerim.

Üye
Gm dis.

vefa_18

vefa_18

Üye
S3 mini ama bir yil sonra iş görmez donmalar ve kasmalar baslar

Örnek cihazlar:ace1-ace2 hatta s3

bu yüzden lumia 520

98costantine98

Üye
bir süre sonra donmalar başlıyor s3 mini de

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Hangi işletim sistemi hoşuna kaçıyorsa onu al :)

ensonkral06

ensonkral06

Üye
s3 mini :)

avcitalip

avcitalip

Üye
s3 mini çünkü o bir android ve android wp den her türlü daha üstün bir sistem şu anda kamera olarak ve ses kalitesi olarak belik l520 iş görür ama bunları zaten c6-01 bile çok rahat yapıyor yani :evet:

asdas6

Üye
s3 mini çünkü o bir android ve android wp den her türlü daha üstün bir sistem şu anda kamera olarak ve ses kalitesi olarak belik l520 iş görür ama bunları zaten c6-01 bile çok rahat yapıyor yani :evet:

android ile wp arasında büyük bir fark yok ve s3 mini hakkında çok fazla donma sorunu rapor ediliyor

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

Androidin WP' den üstün yanlarını söyler misin? Neye göre kıyasladın bir de ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Eğer s3 mini alacaksan sakın alma.

Gm discovery ye bak bir.

Peocawe

Peocawe

Üye
Eğer akıcı, kullanımı rahat, takılma,donma yapmayan, biraz daha uzun şarj süresi olsun ve kamerası daha iyi çeksin istiyorsan L520.

Daha fazla oyun ve uygulama desteği istiyorsan S3

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bu ikisi arasından kalkıp s3 mini demeyin Allah aşkına ya. Facebook uygulamasını kullanana kadar canım çıktı s3 mini'de. Oysa ki lumia 520 asphalt 7'yi bile kasmadan oynayabilen bir telefon. Bu karşılaştırma geçen sene sürekli tartışmalara yol açan galaxy ace ve Nokia 603 karşılaştırması gibi olmuş.
Kesinlikle 520.

Kerim.

Kerim.

Üye
Bu ikisi arasından kalkıp s3 mini demeyin Allah aşkına ya. Facebook uygulamasını kullanana kadar canım çıktı s3 mini'de. Oysa ki lumia 520 asphalt 7'yi bile kasmadan oynayabilen bir telefon. Bu karşılaştırma geçen sene sürekli tartışmalara yol açan galaxy ace ve Nokia 603 karşılaştırması gibi olmuş.
Kesinlikle 520.

Onun telefonla ilgisi yok.uygulama problemli.ayrica asphalt7 s3minide kasmiyor.benim wonderda bile yag gibi

Kerim.

Kerim.

Üye
Kastirmayi nasil becerdin ogrenebilirmiyim?
Benim s3mininin yarisi dahi olamicak telefonum o oyunu kasmiyorken

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Windows Phone 8 512 mb ram ile rahatlıkla çalışan bir işletim sistemi..
Lumia 520 Renk seçenekleri,Nokia’nın sağladığı kamera uygulamaları ve stabil yapısıyla senin için iyi olacaktır.
Yeniliklere açık ol :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt