DarkredBlue61
Üye
Pureviewi Araştirirsan 4 Mp Kameranın 13 Mp Etmeyeceğini AnlarsınBana ne PureView'den? Senin yazdığınla benim yazdığım bir mi? HTC'ye yönelik yazdığına yazdım ben onu. Yorumları iyi oku.
EyvallahNe sensöründen bahsediyorsun la sen? Git bi M7'yi eline alda bak. Kamerada megapiksele takılıp kalmışsınız. Lensleri hiç saymışsınız. Ne halin varsa gör lan. Sizinle mi uğraşıcam.
ÖğretseneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Okuma yeteneğiniz varsa okuyun.
Cahillerle uğraşmıyorum. Uzaklaş.Öğretsene
Pureviewi Araştirirsan 4 Mp Kameranın 13 Mp Etmeyeceğini Anlarsın
Ne sensöründen bahsediyorsun la sen? Git bi M7'yi eline alda bak. Kamerada megapiksele takılıp kalmışsınız. Lensleri hiç saymışsınız. Ne halin varsa gör lan. Sizinle mi uğraşıcam.
Beyler lutfen sakin kimse burda dusman degil biri bi dusunce soyler yanlissa digeri belli bi cerceve icinde dogrusunu aciklar bu kadar basit. Lutfen birbirimizi kirmayalim.Doğru Zaten Belli Adam Küçücük Sensörü 13 Mpdiye Yedirecek Siz Önce Adam Akıllı Resimler Çıkartın A4de Ondan Sonra Konuşalım Amiral Gemi 4 Mp Kamera Ultrapixselmişde Bilmem Neymiş Peh
EyvallahCahillerle uğraşmıyorum. Uzaklaş.
Tamam kardesim sorun degil. Herkese iyi forumlarEyvallahBişey Demedim Sadece 4 Mp Değilde 13 Mp Diye İdda Ediyor Tamam Gidip S4 İle Kıyaslasın Ben Bu İşi Bugün Bırakırım Fazla Hayal Aleminde Yaşiyor Arkadaş İşi Nokianin N8ine Filan Getireceğimde Her Türlü Tokatlar HTC Filan Affetmez Neden Kabullenmek İstemiyor Anlamadım Neyse Benim Gibi Cahiller İle Uğraşmak İstemiyormuş Canı Sağolsun
ben öyle çok fazla kamera kullanmam ama kullandımmı iyi bişey isterim.Mağaza beni çok ilgilendirmiyo temel programlar (face,whatasapp,viber...)gibi programlar olsun yeter zaten şuan 520 kullanıyorum mağazasından memnunum.Bana akıcılık lazım öyle android takıntım yok hatta wp 8 takıntım olmaya başladı hem stabil hem de kullanışlı.Bide bana buyuk ekran lazım.Parmaklarım biraz buyuk olduğu içinBeklentiler neler?
Tamamiyle kamera beklentisi var ise evet 1520 olabilir.
Eğer M8 düşünüyorsa ve android kullanıcısıysa belki WP ile tam anlamıyla mutlu olmayabilir.
Rom atar, launcher yükler, akarım dersen Android,
Stabilite, hız, farklılık ve çok platformlu akarım dersen WP
Bence
bunun dışında bana çoklu işlem oyun ve hızlılık gerekiyor.Tanıdığım android alan kim varsa ister s4 olsun ister note 3 bi sure sonra donmalar takılmalar ve kararsızlıkların çoğaldığını hatta bazıları sıfırladıkları halde devam ettiğini soyluyorlar.Ama 520 de donanım bu kadar dusuk olmasına ve wp 8.1 guncelleştirmesine rağmen hiç böyle bir sorun olmadı.Windows phenun tek eksisi kişiselleştirme seçeneklerinin az olması.Onun dışında memnunumBeklentiler neler?
Tamamiyle kamera beklentisi var ise evet 1520 olabilir.
Eğer M8 düşünüyorsa ve android kullanıcısıysa belki WP ile tam anlamıyla mutlu olmayabilir.
Rom atar, launcher yükler, akarım dersen Android,
Stabilite, hız, farklılık ve çok platformlu akarım dersen WP
Bence
Hayirli olsunBeyler kararımı verdim 1520 alıcam.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?