Haber Nokia Lumia 1520 Şok Fiyata

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler bence bu paralel ithalat bir mal. Garanti ile bir işin olursa vay halinize.
Resmi Distribütör demek üretici ile anlaşmalı cihaz ithal etme yetkisi olan ve resmi Nokia garantisi altında satış yapabilen firmalara deniliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Nextman

dakamon

dakamon

Üye
Resmi Distribütör demek üretici ile anlaşmalı cihaz ithal etme yetkisi olan ve resmi Nokia garantisi altında satış yapabilen firmalara deniliyor.

Birilerine öneriyorum da bi hata olmasın sonra ben suçlu olrum :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Böyle bir kampanya 930 için de çıksa ikinci el aramaktan kurtulurum

Şimdi farkettim 930. Msjım mış:)

Son düzenleme:
Basteryus

Basteryus

Üye
gitti gidiyor da aynı fiyata var arakadasıma alacagızda hangi siteden sipariş versek acaba :)
GG'de %10 indirim tanımlanmış hesaba sizde bi kontrol edin isterseniz, 1196 TL'ye geliyo. Yapı kredi'ye 100 TL worldpuan 1096 TL.

vayy be McLaren'ı bekleyen biri olarak zor tutuyorum kendimi

Son düzenleme:
emz

emz

Üye
GG'de %10 indirim tanımlanmış hesaba sizde bi kontrol edin isterseniz, 1196 TL'ye geliyo. Yapı kredi'ye 100 TL worldpuan 1096 TL.

vayy be McLaren'ı bekleyen biri olarak zor tutuyorum kendimi

Ben olsam beklemem :ehe. Açık ve net şekilde beklemem. O cihaz bir 1520 olamaz. Bence kaçmaz o fiyata siz şu an alabileceğiniz cihazlara bakın sonra tekrar düşünün. Hiçbirisi bir 1520 olamayacak.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bunun şarjı da iyi dimi. Klavyeli kılıf varmı buna göre. Ama bu yatakta mesaj filan yazarken yüzüne duşurursen insanın burnunu filan kırarya :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve ON9
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bunun şarjı da iyi dimi. Klavyeli kılıf varmı buna göre. Ama bu yatakta mesaj filan yazarken yüzüne duşurursen insanın burnunu filan kırarya :)
Kiriyo zaten hacı test ettim (ama 1320 ile bu daha fenadir)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Nokia yazıyor Ya alınmaz bence daha iyileri gelecektir bir kaç aya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birilerine öneriyorum da bi hata olmasın sonra ben suçlu olrum :)
Alacak olanlar gittigidiyor üzerinden alırsa daha sağlıklı olur sonuçta iade hakkı var. Diğer siteyi bilmiyorum

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Alacaklar kaçırmayın. Ben Türkiye de 6 aydan önce muadili yada daha iyi bir Lumia telefonun satılacağını düşünmüyorum. Tamam belki bir kaç ay içinde yeni telefonlar tanıtılır ama yüksek özelliklerde bir amiral gemi olup olmayacağı bile kesin değil. Hadi olsa bile Türkiye de satışının tanıtımdan ne kadar sonra başladığını biliyoruz. Elimde L920 olmasa hiç düşünmezdim.

• Beğen
Tepkiler: ON9

kartal-78

Üye
Çakma olası ihtimali varmı bu cihazların

Krnl386

Krnl386

Üye
Nokia'nın phablet formlu üst seviye akıllı telefonu Lumia 1520 inanılmaz fiyata mobiltron'da.

Windows Phone platformunun en güçlü ve donanımlı cihazlarından biri olan Lumia 1520 kampanya kapsamında 1329 liraya resmi distribütör garantili olarak satılıyor.

İşte bu arkadaş, ama bir yerde ben 1490,00 TL olarak görmüştüm.

Emre

Üye
Qualcomm MSM8974 S800,
Dört Çekirdek 2.2 GHz Krait 400,
Grafik Birimi Adreno 330,
3400 mAh batarya,
1.2 MP, 720p@30fps Çekebilen Ön kamera,
20 MP Arka Kamera 1080p@30fps Video Çekebilir,
16 GB (RM-940 İçin)/32 GB, 2 GB RAM
microSD, up to 64 GB.
Bu Özellikler Çöpe Atılmaz.
Nerdeyse Sony Xperia Z1 Aynı Özellikleri Sahip Yalnız L1520 OTG USB Takınca Tepki Vermiyor çıkarınca usb çıkarıldı diyor ilginç.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben olsam beklemem :ehe. Açık ve net şekilde beklemem. O cihaz bir 1520 olamaz. Bence kaçmaz o fiyata siz şu an alabileceğiniz cihazlara bakın sonra tekrar düşünün. Hiçbirisi bir 1520 olamayacak.
o mclaren denilen cihazda 925 tasarımlı 5 inç ve daha ileri bir işlemci kamera grafik işlemci vs olarak yani ileri bir cihaz tanıtılması bekleniyo,yani 1520 den daha iyi olacağı kesin :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Qualcomm MSM8974 S800,
Dört Çekirdek 2.2 GHz Krait 400,
Grafik Birimi Adreno 330,
3400 mAh batarya,
1.2 MP, 720p@30fps Çekebilen Ön kamera,
20 MP Arka Kamera 1080p@30fps Video Çekebilir,
16 GB (RM-940 İçin)/32 GB, 2 GB RAM
microSD, up to 64 GB.
Bu Özellikler Çöpe Atılmaz.
Nerdeyse Sony Xperia Z1 Aynı Özellikleri Sahip Yalnız L1520 OTG USB Takınca Tepki Vermiyor çıkarınca usb çıkarıldı diyor ilginç.
Sadece 1 düzeltme: 8.1 ile 128 GB a kadar yükseltme :)
Arkadaşlar alın cihazı. Hala Güç olarak Windows platformunda One M8 for Windows dışında cihaz çıkmadı bu cihazın üzerine. Bataryası düşükler ölsün 1520den selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Krnl386 ve RetaXter

Emre

Üye
Bataryada ve malzeme kalitesinde l1520 Xperia Z1 Tokatlar.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
o mclaren denilen cihazda 925 tasarımlı 5 inç ve daha ileri bir işlemci kamera grafik işlemci vs olarak yani ileri bir cihaz tanıtılması bekleniyo,yani 1520 den daha iyi olacağı kesin :)
Peki ne zaman Türkiye raflarında yerini alabilir ve ayrıca fiyat / performans farkına bakılırsa 1520 den ne kadar üstün olabilir? :D Bence aşırı derecede geri kalır. Gerisini siz düşünün.

Üst Alt