okankayci
Üye
sağol kardesım cevremdekılerde android dıyor sanırım o olcaklumia 1520 akıllı telefonu oyun için kullananların hiç
beğenmediği telefon.
Note 3 seni tatmin edecektir.
biz kimseye zorla cihaz önermiyoruz.

sağol kardesım cevremdekılerde android dıyor sanırım o olcaklumia 1520 akıllı telefonu oyun için kullananların hiç
beğenmediği telefon.
Note 3 seni tatmin edecektir.
biz kimseye zorla cihaz önermiyoruz.

Başkası olma kendin olsağol kardesım cevremdekılerde android dıyor sanırım o olcak![]()
herkes gibi olacağına bence farklı ol..terlemeye gerek yok wp kapalı kaynak home ekranı ölüm arkadaş uğraşmak istiyor.Başkası olma kendin olherkes gibi olacağına bence farklı ol..
birşey daha sorcam iphone nasıl sizce mağazası genelde paralı sanırım![]()
gerçekten lumiayı sevıyorum fakat mağazası yetersız sanırım note 3-4 olacakJailbreak yontemleri ile magaza harici yukleme yapma yollari var. Ama tamamen kapali iosu pek begenmiyorum ben. Herseye itunes istiyor.. Muzik video indirmek sorunlu bluetoth ile dosya almak vermek sikinti (sadece ios cihazlarla paylasim yapabiliyorsun).
Konuya donersek. Kesinlikle 1520 derim. Buyuk ekran hafiza karti destegi (128 gb) glaence ekran uzun pil omru ve gelecek olan wp 10 ile kazanacagi ekstra ozellikler ile kesinlikle alinabilirligi var.
büyüklük sıkıntı degıl930 Al derim 1520 cok buyuk

iphoneye zaten karsıyım ben valla note 4 alıcam sanırım gözume kestırdım onuOkan Lumia 830 a bakmanı öneririm ben almayı düşünüyorum bence 930 dan daha karizma duruyor telefon ayrıca Micro SD Kart desteği, ekran boyutu 5.0" ve bunun gibi özellikler tabii donanım olarak 930 daha iyi ama Androidde değilsen 2GB RAM in olmak zorunda değil. Zaten araştırırsan görürsün ne 512MB RAM li Lumia cihazlar var WP10 u bile kusursuz çalıştırabiliyor. Uygulama mağazası bir anda gelişemez zaten bunu hiçbir sistemden bekleyemeyiz IOS ve Android senelerin sistemi yani oturmuş bir sistemleri var adamların ama WP de de zaten en başta en önemli uygulamalar mağazaya giriyor daha sonrasında küçük uygulamalar yavaş yavaş alınmaya devam ediyor. Kapalı sistem diyenlere aldırma be sanki kendileri IPhone kullanmamışlar hiç.![]()

yalnız bu buyuk bı hakaret Microsoft dünyanın en buyuk şirketlerınden bırı bu yorumunda haksızlık yapıyosn adamlar olmasa suan sn bu kadar rahat pc kullanamazdın ve bnce cok harıka gıdıyolar windows 10u denedınmı bılmıyorum ama baya iyiMicrosoft gibi hödük bi şirketin başarılı olma şansı sıfır. note 4 al kafan rahat olsun![]()

w10 diye tanıtıp başlat tuşunu ve menüsünü geri getirip en büyük yenilik yaptıklarını sanıyorlaryalnız bu buyuk bı hakaret Microsoft dünyanın en buyuk şirketlerınden bırı bu yorumunda haksızlık yapıyosn adamlar olmasa suan sn bu kadar rahat pc kullanamazdın ve bnce cok harıka gıdıyolar windows 10u denedınmı bılmıyorum ama baya iyi![]()

hayır uglulama magazası olarak baya gelısıck telefondakı her uygulamayı kullanabılıcksn yenı tarayıcı gelıyo bnce cok guzel yenılıklerw10 diye tanıtıp başlat tuşunu ve menüsünü geri getirip en büyük yenilik yaptıklarını sanıyorlar![]()

Note 4 bizde var ama benim Androide karşı bir antipatim de var nedense bir türlü sevemedim yalan da yok şimdi cidden iyi telefon Note 4, ekranı ve kamerası kısaca donanımı çok iyi ama sevemedim işte sıkılıyosun bir zamandan sonra hem Android uygulama mağazasında binlerce uygulama olsa ne olur hepsine bakacak da değilsin ya bakacağın en fazla 800 uygulamadır belki de dediğim gibi WP de de önemli uygulamaların birçoğu zaten mevcut oyunlar da öyle. Ama insanlar burada öyle konuşuyorlar ki sanırsın Play Store da bütün uygulamaları indirmiş, kullanıyorlar.iphoneye zaten karsıyım ben valla note 4 alıcam sanırım gözume kestırdım onu![]()
nasıl olcak o 1800lerde zaten baktıgım en ucuzAlmak istediğin telefona karar verdiysen yardimci olabilirim daha ucuza almani saglayabilirim en azından ugrasirim![]()

orası oyle zaten hepsını kımse deneyemez sadece laf ıste oNote 4 bizde var ama benim Androide karşı bir antipatim de var nedense bir türlü sevemedim yalan da yok şimdi cidden iyi telefon Note 4, ekranı ve kamerası kısaca donanımı çok iyi ama sevemedim işte sıkılıyosun bir zamandan sonra hem Android uygulama mağazasında binlerce uygulama olsa ne olur hepsine bakacak da değilsin ya bakacağın en fazla 800 uygulamadır belki de dediğim gibi WP de de önemli uygulamaların birçoğu zaten mevcut oyunlar da öyle. Ama insanlar burada öyle konuşuyorlar ki sanırsın Play Store da bütün uygulamaları indirmiş, kullanıyorlar.