Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 1520 mi ? Nokia Lumia 930 mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1520 mi ? Nokia Lumia 930 mu ?
Nokia Lumia 1520 mi ?
Nokia Lumia 930 mu ? Neden ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Büyük istiyorsan 1520 küçük istersen 930. Özellikler aynı sayılır.

Bana sorarsan büyük tavsiye ederim 1520 çok hoşş :)

Emre

Üye
lumia 930 glance screen ve microsd kart girişi bulunmuyor.
lumia 1520 glance screen ve 64GB microsd girişi var.

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
lumia 930 glance screen ve microsd kart girişi bulunmuyor.
lumia 1520 glance screen ve 64GB microsd girişi var.
Büyük istiyorsan 1520 küçük istersen 930. Özellikler aynı sayılır.

Bana sorarsan büyük tavsiye ederim 1520 çok hoşş :)
güncelleme durumu nasıl acaba wp10 güncellemesını alıcakmı 1520 benımde buyuk hosuma gıdıyor ama 930un tasarımı daha iyi bence ama sd destegı olmaması kötü :)

Emre

Üye
32 GB alırsan sdcart sıkıntısı yaşamazsın,
930 fiyat olarak fazla 1520 alamak daha mantıklı :cool

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
32 GB alırsan sdcart sıkıntısı yaşamazsın
fiyat olarak fazla 1520 alabilirsiniz.
ya şöyle bi durum var e6da 8 gb kendi hafızası var fakat bos sd kullanıyorum format durumunda sılınmesın bırsey dıye şarkılar resımler felan dıye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
930 çünkü 1520 çok büyük.

Luck Star

Luck Star

Üye
gercı lumiamı note 3mu ondada kararsızım sizce lumia alınırmı :)

lumia alcaksan oyun müzik film internette dolaşma ve sosyal (facebook twitter vs. ) için alcaksın android özgürdür her tür şeyi yaparsın. pc de yaptıgın hemen hemen her şeyi belki daha fazlasını :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 alırsan bizim kulübe uğra sanada lollipopu tattirirız :D
ahaha siz neler yapıyosunuz orda öyle :lol:seytan:
lumia alcaksan oyun müzik film internette dolaşma ve sosyal (facebook twitter vs. ) için alcaksın android özgürdür her tür şeyi yaparsın. pc de yaptıgın hemen hemen her şeyi belki daha fazlasını :)
genelde oyun oynarım ya bıde uygulamalarla uğrasmayı sevıyorum :)
930 çünkü 1520 çok büyük.
büyük olması daha iyi oyun oynamayı sevıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Uygulamayla uğraşmayı seviyorsan işte bu cümle ile Windows phone çok ters düşer tabikide android'e yönelmelisin.

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
mrzstyl

mrzstyl

Üye
büyük ekran istiyosan lumia 1520 al zaten özellikleri neredeyse aynı zaten. Android düşünüyosan NOTE 3ü al kesinlikle :oke::oke::oke:

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi

ersncak42

Üye
Dostum bende symbiandan wp ye geçtim ama keşke android alsaydım diyorum symbianda uygulama az diye yakınıyordum wp de de durum farklı değil yani 1.500 tl verip bazı oyun ve uygulamalardan mahrum kalmak insana koyar not 3 al

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Konuyu açan arkadaş çok basit bir soru sormuş Lumia 1520 ve Lumia 930.hangisini alayım demiş,sizler neden başka cihaz öneriyorsunuz ki?
Arkadaşım ben 1520 aldım çok menunum eğer 6'ekran büyük demez isen almanı tavsiye ederim.

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bende symbiandan wp ye geçtim ama keşke android alsaydım diyorum symbianda uygulama az diye yakınıyordum wp de de durum farklı değil yani 1.500 tl verip bazı oyun ve uygulamalardan mahrum kalmak insana koyar not 3 al
note 4 fıyatı duser insallah duserse onu alırım olmasada note 3 çok sağolun yardımlarınız için
Konuyu açan arkadaş çok basit bir soru sormuş Lumia 1520 ve Lumia 930.hangisini alayım demiş,sizler neden başka cihaz öneriyorsunuz ki?
Arkadaşım ben 1520 aldım çok menunum eğer 6'ekran büyük demez isen almanı tavsiye ederim.
sorun yok farklı cıhazlarda olabılır aklımda kesın bısey yok zaten :)

Emre

Üye
lumia 1520 akıllı telefonu oyun için kullananların hiç
beğenmediği telefon.
Note 3 seni tatmin edecektir.
gercı lumiamı note 3mu ondada kararsızım sizce lumia alınırmı :)
biz kimseye zorla cihaz önermiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: okankayci

Üst Alt