Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
HTC One'dan sonra Şubat 11'de L1520 Almış bulundum , cihaz gayet güzel ancak işletim sisteminin baya eksikliği var . İnşallah 8.1 ile giderilir mesela bir bluetooth veya wifi açmak için ayarlara girip duruyoruz , eski ios gibi yani . ancak Cihazın kamera ve genel performansı gerçekten takdire şayan , Snapdragon 600 lü HTC One'da Asphalt 8 ara ara donmalar yaşatıyorken , L1520'de bir gram donma yok almayı düşünen varsa performansı şahane

• Beğen
Tepkiler: m542tf

ArMaGeDdOn_87

Üye
HTC One'dan sonra Şubat 11'de L1520 Almış bulundum , cihaz gayet güzel ancak işletim sisteminin baya eksikliği var . İnşallah 8.1 ile giderilir mesela bir bluetooth veya wifi açmak için ayarlara girip duruyoruz , eski ios gibi yani . ancak Cihazın kamera ve genel performansı gerçekten takdire şayan , Snapdragon 600 lü HTC One'da Asphalt 8 ara ara donmalar yaşatıyorken , L1520'de bir gram donma yok almayı düşünen varsa performansı şahane

hocam bugün merak ettim şöyle bi inceledim ama 6 inç çok büyük :) bence çok gereksiz,isteyen zaten tablet alır

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
hocam bugün merak ettim şöyle bi inceledim ama 6 inç çok büyük :) bence çok gereksiz,isteyen zaten tablet alır
Ben de tam tersini düşündüm :) hem tableti hem telefonu beraber taşımak biz erkek milleti için biraz sıkıntı olacağı için tablet almak yerine gittim 1520 aldım.

• Beğen
Tepkiler: Anußis
Anußis

Anußis

Üye
Ben de tam tersini düşündüm :) hem tableti hem telefonu beraber taşımak biz erkek milleti için biraz sıkıntı olacağı için tablet almak yerine gittim 1520 aldım.

Evet bende böyle düşündüğüm için 1520 tercihim oldu , ancak şöyle bir durumda var büyük ekran kullanmaya başladıktan sonra daha büyük olsa diye fikir değişiyor bende kullanmadan önce 6 inç telefon mu olur diyordum ancak mont cebim hariç problem olmuyor alıştım diyebilirim :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Evet bende böyle düşündüğüm için 1520 tercihim oldu , ancak şöyle bir durumda var büyük ekran kullanmaya başladıktan sonra daha büyük olsa diye fikir değişiyor bende kullanmadan önce 6 inç telefon mu olur diyordum ancak mont cebim hariç problem olmuyor alıştım diyebilirim :)
hocam merak ettim 5s ile genel olarak karşılaştırma yaptınız mı ?

• Beğen
Tepkiler: Anußis
Anußis

Anußis

Üye
hocam merak ettim 5s ile genel olarak karşılaştırma yaptınız mı ?

Nasıl söyleyeyim , 5s her zaman ki iphone yani gerçek anlamda klasmanlarıda çok farklı ne ekranı ne de kamerayı karşılaştıramam. Ama mesela dersenki seste hangisi iyidir kesinlikle L1520 diyebilirim , sarj konusundada keza öyle 2 günde bir sarj ediyorum performans olarakta birbirinden farklı iki sistem olduğu için hiç yorum yapmayayım sonuçta oyunlarda bile birisi 1136x960 diğer 1080x1920 çözünürlük vaat ettiği için birşey diyemiyorum ancak sosyal medya ve mesajlaşma için kesinlikle iphone kullanıyorum

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nasıl söyleyeyim , 5s her zaman ki iphone yani gerçek anlamda klasmanlarıda çok farklı ne ekranı ne de kamerayı karşılaştıramam. Ama mesela dersenki seste hangisi iyidir kesinlikle L1520 diyebilirim , sarj konusundada keza öyle 2 günde bir sarj ediyorum performans olarakta birbirinden farklı iki sistem olduğu için hiç yorum yapmayayım sonuçta oyunlarda bile birisi 1136x960 diğer 1080x1920 çözünürlük vaat ettiği için birşey diyemiyorum ancak sosyal medya ve mesajlaşma için kesinlikle iphone kullanıyorum
anladım ama tabiiki oyun ve uygulama konusunda aradaki farkı eminim görmüşündür :)

Anußis

Anußis

Üye
anladım ama tabiiki oyun ve uygulama konusunda aradaki farkı eminim görmüşündür :)

Uygulama konusunda detaya girecek olursam sana şöyle izah edeyim , instagram , whatsapp ve facebook ios'ta çok çok iyi ancak Twitter bana göre WP 8de daha iyi neden diyecek olursan mesela ios'ta twitter ana sayfasında birinin hesabına girince beni takip ettiği halde seni takip ediyor yazmıyor ama wp'de bunlar çok iyi görünüyor detaylı olarak seni takip ediyor yazıyor ama şu dns değiştirememe işleride wp'de canımı sıkıyor . Birde bu wp'de messenger'da baloncuk olayı yok ya oda çok zayıf kalıyor :) ama uygulama mağazası olarak bence çok iyi wp yani lüzümsuz cok uygulama yok az ve öz uygulamalar var , ios'ta çok iyi uygulamaların yanında saçma sapan uygulamalar fazlalaştı android gibi.

dakamon

dakamon

Üye

SEÇ AL Bİ MİLYON!!!

dakamon

dakamon

Üye

Tost Makinası ile gönderildi.

braayn

braayn

Üye
merhabalar 820'den 1520'e zıplayarak aranıza geldim.Cihaz tam bir canavar:)

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz lumia 1520 fotoğraf çekerken 2 ve 3 seçeneğimiz 5 mp 19 mp ve dng vardı yanlış hatırlamıyorsam 5MP+19 da yapsak bu tek resim çekiyor öylemi peki biz bunu pc ye attığımız da hangi boyutu atıyoruz

Hava kompresörüyle gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz lumia 1520 fotoğraf çekerken 2 ve 3 seçeneğimiz 5 mp 19 mp ve dng vardı yanlış hatırlamıyorsam 5MP+19 da yapsak bu tek resim çekiyor öylemi peki biz bunu pc ye attığımız da hangi boyutu atıyoruz

hi-res yani yüksek çözünürlüklü olan resmi bilgisayardan görebilirsin. Fakat Lumia Cyan güncellemesinden sonra her iki resmi de fotoğraflarda görebilirsiniz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hi-res yani yüksek çözünürlüklü olan resmi bilgisayardan görebilirsin. Fakat Lumia Cyan güncellemesinden sonra her iki resmi de fotoğraflarda görebilirsiniz

Cyan güncellemesi gelmedi abi herhalde çünkü son zamanlarda güncelleme almadım şimdi kontrol ettim sen öyle deyince

alical33

alical33

Üye
Cyan daha temmuzda falan gelecekti heralde 8.1 in Nokia ile özelleşmiş final surumu cyan

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah oyle olur benim aklımda temmuz diye kalmışsa demek :)
Temmuzda büyük ihtimalle Windows Phone 8.1 GDR1 güncellemesi yayınlanacak. Hatta ön izlemesi daha da erken yayınlanabilir.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, alical33 ve ...decode...
braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar 1520 nin kamerası çok iyi ama bu cyan güncellemesinde kamerada iyileştirmeler varmıydı ?
birde ben 8.1 beta güncelledim ama 820de 8.1 yüklüyken cihaz açıldığında windows logosu farklı geliyordu 1520 de ise çok daha farklı

Üst Alt