Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Umarım öyle bir hata yapmamıştır nokia çünkü 620'de bile olan bir özelliği 1520'de olmaması çok saçma olur

Ankesörlü telefondan gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Umarım öyle bir hata yapmamıştır nokia çünkü 620'de bile olan bir özelliği 1520'de olmaması çok saçma olur

Ankesörlü telefondan gönderildi.

dediğim gibi mağazada arattım ama bulamıyor bile

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

turbocore

turbocore

Üye
arkadaşımız bir operatörde çalışıyor.
cihazları satın almıyor

operator bedavamı veriyor cşhazları papakudioflumu operatorde çalışıyoe ?

sanane ile gönderildi :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben 1520 de here city lens göremedim üstelik google da araştırdım ama hiç ses yok ya yabancı sitelerde biraz tranlate sayesinde baktım city lens yok harita gözünden bakın diyor

zaakaan

zaakaan

Üye
City Lens sanırım haritada konumumuzun yanında yer alan göz simgesine tıklayınca açılıyor. Eğer o City lens ise tabi :)

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Lumia 1520 sıfır telefonu 1900 liraya satabilir miyim sizce ?

PureFood

PureFood

Üye
Lumia 1520 sıfır telefonu 1900 liraya satabilir miyim sizce ?
Hocam bence satılır şu anda sıfırı 220 ise 1900 normal fiyat diye düşünüyorum. Bilmem diğer arkadaşlar ne der. Ama kıymetli alıcı varsa bence kaçırmaz gibime geliyor.

turbocore

turbocore

Üye
1800 Gibi Bir Fiyata Belki Diyorum Ben Çünkü Nedense Lumialar Satılmıyor :D

sanane ile gönderildi :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
City Lens sanırım haritada konumumuzun yanında yer alan göz simgesine tıklayınca açılıyor. Eğer o City lens ise tabi :)

o değil ayrı bir program daha olması lazım

zaakaan

zaakaan

Üye
Mağazadan kaldırılmış galiba bilgisayardan baktım ama yükle seçeneği yok. Here Maps ile birleştirmişler galiba.

Lumia 1520'den MaxiCep uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Mağazadan kaldırılmış galiba bilgisayardan baktım ama yükle seçeneği yok. Here Maps ile birleştirmişler galiba.

Lumia 1520'den MaxiCep uygulamasıyla gönderildi.

aynı zamanda 920 var ama onda mağaza da var 1520 de görünmüyor

hookword

hookword

Üye
Hocam 1520 bana biraz kibar bir telefon gibi geldi öyle düşmeye çarpmaya pek gelmiycek sanki sizce durum nedir ?

dakamon

dakamon

Üye
930 çıksa 1520 nin pabucu dama atılır gibi geliyor bana :)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve hookword
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hocam 1520 bana biraz kibar bir telefon gibi geldi öyle düşmeye çarpmaya pek gelmiycek sanki sizce durum nedir ?

Tüm amiral gemileri gibi bunuda düşürmemek gerekiyor. Sonuçta 6 inç dev gibi ekran, şakası olmaz. 1020 nin yarısı kadar ince batarya ile falan bu büyüklüğü iyice kullanmışlar güzel yani memnunum.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
930 çıksa 1520 nin pabucu dama atılır gibi geliyor bana :)

1520 ne derece 1020 yi geride bıraktıysa, belki o derece geride kalır ama bana göre büyük ekran sevenlere hitap ettiği için 1520'nin yeri farklı kalır diye düşünüyorum. 5 inç bir cihazı da büyük bir kitlenin beklediği de bir gerçek.

hookword

hookword

Üye
Tüm amiral gemileri gibi bunuda düşürmemek gerekiyor. Sonuçta 6 inç dev gibi ekran, şakası olmaz. 1020 nin yarısı kadar ince batarya ile falan bu büyüklüğü iyice kullanmışlar güzel yani memnunum.

hocam telefon müthiş o konuda hiç lafım yok ancak ben telefonu sık düşüren biri olduğum için mesela 1520 ile benzer tasarımda olan 720mde bir iki çatlak bir tane de eziklik oldu malum 1020 920 gibi köşeleri kalın ve keskin değil cihazın neyse ben yaza 1020yle girerim inşallah taş gibi telefon ekran çerçeveleri de kalın hiç olmadı bileklik takarım

Üst Alt