4MaGuS
Üye
bende 3841 çıktı sende baya yüksekmiş tel L920Buyrun.
bende 3841 çıktı sende baya yüksekmiş tel L920Buyrun.
bende 3841 çıktı sende baya yüksekmiş tel L920
ama telefon ful dolu 1 gb yer var 160 yakın uygulama var etkisi olurmu bilmiyorum ancak telefon yavaş sayılmaz demin hatta bir hızlıydı görmeniz lazım sanarsınız uçuyor920 ile 1520 kıyaslamamak lazım demek ki :S
bu yüzden testi tekrar yaptım farklı çıktı bu seferde 4137 bu duruma göre değişiyormu hayırdır bir anlam veremedimhayırlı olsunBugün ben de 1520 ile aranıza katıldım.Önceki 925 ile ekran boyutu dışında pek bir fark görmedim, pilinin daha iyi olduğu için aldım, bakalım ne kadar gidecek, 1520 nin büyük ekran olması kullanım zorluğu v cebe sığma konusunda tereddütüm vardı ama yanılmışım, bu konuda tereddütü olanlar için söylüyorum cebe rahat sığıyor ve kullanımda da bir sorun yaratmıyor, telefon çok havalı, benim gönlüm sarı renkteydi ama iş ve meslek gereği siyah aldım. Fiyatı 2.050 yanında cüzdan kılıf hediye. Almayı düşünenler fiyatın düşmesini bekleyebilirler, Bluetooth sorunu bu cihazda da devam ediyor, win 8.1 ile inş.düzelir
ama telefon ful dolu 1 gb yer var 160 yakın uygulama var etkisi olurmu bilmiyorum ancak telefon yavaş sayılmaz demin hatta bir hızlıydı görmeniz lazım sanarsınız uçuyorbu yüzden testi tekrar yaptım farklı çıktı bu seferde 4137 bu duruma göre değişiyormu hayırdır bir anlam veremedim
Arkadaşlar 1520'mle aranıza katıldım bende. Bir saate kadar şarjı bitmiş olacak. Kutudan çıktığı şarjı yani. Düzgün bit batarya için nasıl şarj etmem gerekli ? Şimdiden herkese teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. O konuyu uzun süredir takip etmiyordum. Ama gerekli bilgi orada varmış. Yine de çok teşekkür ederim.şarj tamamen bittikten sonra en az 6 saat şarjda bırakın daha sonraki şarjlarda da mümkün oldukça şarjı fulleyip öyle çıkarın lumia kullanıcı kulübünde ayrıntısını bulabilirsiniz
İlk şarj olunca biraz özen göstereyim istedim. Eğer telefona zararı dokunmayacaksa 6 saat dursun, sorun değil. Yine de teşekkür ederim cevabınız için.Arkadaşlar yine benhocam şarj bitince çıkar öyle saatlerce şarjda kalmasına gerek yok![]()
Şarj bitti taktım şarja 1 saat falan oldu. Bildiğim kadarıyla Lumia'lar şarj olurken kapalı kalmıyor. Kullanım kılavuzunda okudum, boş bataryayı şarj ederken 20 dk. kadar sadece başlat tuşu yanıp söner diyor. Bende de öyle ama 20 dk geçeli baya olmasına rağmen açılmadı telefon hala. Kapalı şarj oluyor. Işığı yanıp yanıp sönüyor. Normal mi acaba bu yoksa bir şeyler yapmam gerekir mi ?Arkadaşlar telefon tamı tamına 6 saattir şarjda kaldı. Şarj süresince sadece başlat tuşu yanıp yanıp söndü, ekrana hiçbir pil simgesi veya başka bir şey gelmedi. Ama şimdi telefonu açmaya çalıştığımda açılmıyor. Bataryası boş gibi davranıyor. Lütfen bir cevap verebilir misiniz ?Ses kısma ve güç tuşuna titreşim alana kadar basılı tutun. Yaklaşık 10-15 saniye.Çok teşekkür ederim. O konuyu uzun süredir takip etmiyordum. Ama gerekli bilgi orada varmış. Yine de çok teşekkür ederim.
İlk şarj olunca biraz özen göstereyim istedim. Eğer telefona zararı dokunmayacaksa 6 saat dursun, sorun değil. Yine de teşekkür ederim cevabınız için.Arkadaşlar yine benŞarj bitti taktım şarja 1 saat falan oldu. Bildiğim kadarıyla Lumia'lar şarj olurken kapalı kalmıyor. Kullanım kılavuzunda okudum, boş bataryayı şarj ederken 20 dk. kadar sadece başlat tuşu yanıp söner diyor. Bende de öyle ama 20 dk geçeli baya olmasına rağmen açılmadı telefon hala. Kapalı şarj oluyor. Işığı yanıp yanıp sönüyor. Normal mi acaba bu yoksa bir şeyler yapmam gerekir mi ?Arkadaşlar telefon tamı tamına 6 saattir şarjda kaldı. Şarj süresince sadece başlat tuşu yanıp yanıp söndü, ekrana hiçbir pil simgesi veya başka bir şey gelmedi. Ama şimdi telefonu açmaya çalıştığımda açılmıyor. Bataryası boş gibi davranıyor. Lütfen bir cevap verebilir misiniz ?
Dediğinizi dün akşam yatmadan önce denemiştim zaten ama herhangi bir değişiklik olmadı. Sabah 7 gibi uyandığımda telefon açlmıştı, ama 6 saati aşkın şarjda kalmasına rağmen bataryayı boş gösteriyordu. Bende başka bir Nokia telefonun usb kablosunu şarj adaptörüne bağlayıp şarja taktım ve şarj olmaya başladı. Ondan sonra tekrar uyumuşum. Şimdi baktım, 5 buçuk saat geçmesine rağmen %22 şarj olmuş sadece. Usb kablosunda mı sorun var anlamıyorum. Neden böyle bir sorun yaşıyorum sizce ?Ses kısma ve güç tuşuna titreşim alana kadar basılı tutun. Yaklaşık 10-15 saniye.
Evet bende aradım biraz önce. Kutusuyla beraber getirin dediler. Komple cihazı değiştirirler öyle değil mi?USB kablo ya da şarj cihazında sorun var aldığınız yere götürüp değişimini isteyin.
Ellerinde şarj aleti olamayacağına göreEvet bende aradım biraz önce. Kutusuyla beraber getirin dediler. Komple cihazı değiştirirler öyle değil mi?

Evet çok mantıklıEllerinde şarj aleti olamayacağına göre![]()
Neyse teşekkürler yardımınız için. Bu akşam götüreceğim, sonucu yazarım sonra.Bimeks'e gittim, şarja takıp denediler. Yine açılmadı telefon. Cihazın iadesini istedim, servise göndereceklermiş. İade edip başka bir şubeden yeniden alacağım. Sonuç bu.Ellerinde şarj aleti olamayacağına göre![]()