Evet 3,5 gün sonra bitti şarj bakalım daha sonra neler olacak yoğun kullanımda 2-2,5 günden aşağı kaymaz
3g interneti kullanmamanında etkileri o zaman o batarya performansıYok evde wifi var oradan paso bağlanıyoruz akşamları cihaz da net paketi yok veri alımını kapadık saat akşam 5 den sonra wifi başlıyorha bu arada bu sabah baktım % 35

abi ilk şarjını kaç saat yaptın?
ben tam boşaltıp sabaha kadar şarjda bıraktım sonrasında normal şarj ettim yarım saat dolup çıkarttığım zamanlar oldutam boşalan kadar kullandım sonra şarj ettinden sonra % 85 , 90 kalana kadar kullan saha sonra sabaha kadar şarj yap kullan hatta sonraki şarjlarda tam bitmesini beklersen daha iyi olır
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
tam boşalan kadar kullandım sonra şarj ettinden sonra % 85 , 90 kalana kadar kullan saha sonra sabaha kadar şarj yap kullan hatta sonraki şarjlarda tam bitmesini beklersen daha iyi olır
Umarım aynı pil performansı ve hızı 5 Yada 5,5 İnç ekranlar içinde görürüzşarj baya iyi ya ama 6 inç cebe sığmazinşallah yeni modellerede bu kapasitede batarya koyarlar
Bende böyle bişiy bekliyorum,sanırsam 930 buna benziyor.Umarım aynı pil performansı ve hızı 5 Yada 5,5 İnç ekranlar içinde görürüz
Ama kamera falan üst düzey olacak 1520V gibi çakma olmayacak en az dört çekirdek kamera 20 MP falan en az o da üst düzey olmalıBende böyle bişiy bekliyorum,sanırsam 930 buna benziyor.
Valla Nokia bu sağı solu belli olmaz![]()
arkadaşımız bir operatörde çalışıyor.Abi bu telefonlar sana hayrına mı gönderiliyor kalıcı mı geçici mi bir açıklasan![]()
Bilmiyordum Yakup abi. Ali Kemal abi de açıklamadı hiç bunuarkadaşımız bir operatörde çalışıyor.
cihazları satın almıyor
: