Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
şu dakika itibari ile iki günü geçkin gösteriyor tel eşimde olduğu için sabah bilmiyordum şimdi evde gördüm düzelmiş bakalım gerçekte kaç gün olacak pazartesi sabah itibari le sayacam

anladım konuyu takip ediyorum oradaki süreden ziyade gerçekte 2 gün gidiyomu o önemli,bilgilendirme için teşekkürler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
anladım konuyu takip ediyorum oradaki süreden ziyade gerçekte 2 gün gidiyomu o önemli,bilgilendirme için teşekkürler

tabi önemli olan o o yüzden şarj bitim süresini söyleyecem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabi önemli olan o o yüzden şarj bitim süresini söyleyecem
şöyle açıklayayım: eğer eşiniz telefonu, Facebook,twitter gibi sosyal ağlar,konuşma ve mesajlaşma gibi rutin işlemlerde, 3G, konum ve Bluetooth açık olarak kullanırsa iki günden az gideceğini zannetmiyorum. Hatta biraz iddialı olacak belki ama kullandığım için biliyorum üç günü rahat görecektir.

PureFood

PureFood

Üye
Müthiş ya.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesela dün sabah Lumia 1320'de özel olarak denedim ki lumia 1520 şarj konusunda daha iyi;

üç saate yakın wi-fi 3G karışık internet, bir saat kadar Navigasyon ve iki saate yakın Modern Combat 4 oynadık şarj toplamda bir gün 5 saat gitti.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
şöyle açıklayayım: eğer eşiniz telefonu, Facebook,twitter gibi sosyal ağlar,konuşma ve mesajlaşma gibi rutin işlemlerde, 3G, konum ve Bluetooth açık olarak kullanırsa iki günden az gideceğini zannetmiyorum. Hatta biraz iddialı olacak belki ama kullandığım için biliyorum üç günü rahat görecektir.
Evet Twitter face yok 3G açık çok faal kullanmıyor N8 bile 3,4 gün gidiyordu ilk zamanlar şimdi arızalı tek günde gidiyordu

Abi bana katılırmısın Bilmiyorum Bilirsin N8 de Hdmi vardı Tv ye bağlardık görüntü alırdık
Abi buda kablolu kablosuz bağlansaydı iyi olurdu yeni tvler akıllı gerek kalmaz belki ama genel düşündüm
youtube dan film izlersin klip izlersin büyük ekran olur DVD almaya gerek kalmaz 4 çekirdekli olunca bağlantıda iyi olunca takılmadan film izleriz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Televizyon Smart tv ise Play to ile bağlanırsın. Ya da yakında wp8.1'den sonra wifi Direct ile sorunsuz bağlanıp izlersin.

Televizyon Smart tv değil ise bir tane wifi dongle alıp tv'nin hdmi çıkışına tak yine wifi Direct ile bağlanırsın.

bu arada eğer anlattığın gibi kullanıyorsa sen acilen bir tane yedek şarj aleti al. Çünkü mevcut olanı kaybedebilirsiniz:kop:

• Beğen
Tepkiler: m542tf
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar hatırlarsanız 1520 yi pazartesi sabah şarj etmiştik bugün çarşamba 3. Gün doldu %47 an itibariyle

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte, PureFood, papakudioflu ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Hay maşallah

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar ben de bir kaç saattir 1520 kullanıcısıyım. Telefon 10 numara olmuş. Klavye büyük olunca kullanımı çok rahatlatmış. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
Arkadaşlar ben de bir kaç saattir 1520 kullanıcısıyım. Telefon 10 numara olmuş. Klavye büyük olunca kullanımı çok rahatlatmış. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

hayırlı olsun güzel günler de kullanın

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar hatırlarsanız 1520 yi pazartesi sabah şarj etmiştik bugün çarşamba 3. Gün doldu %47 an itibariyle

3 gün mü :) gerçekten çok iyi olmuş o zaman,telefonda pil tasarruf modu kapalı ve paralaklık yüksek konumda mı ? ayrıca kullanım nasıl aktif mi ?

naku0632

Üye
2 haftadır kullanmaktayım.kesinlikle tavsiye ederim her yonden super bir cihaz,neredeyse tek dostunuz olacak..sabırsızlara hemen ,sabredenlere fiyatı düşünce tavsiye ederim. win.magazası birde dogruduzgun file manager yayınlarsa tadından yenmez ...

Son düzenleme:
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sormak istediğim bir şey var, ilk şarjı kaç saat yaptınız?

zaakaan

zaakaan

Üye
Beyler bu cihaz bir harika :)

zaakaan

zaakaan

Üye
Abi mükemmel bir telefon olmuş :)

Yanlışlıkla gitmedi sanıp iki kez yazdım :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
3 gün mü :) gerçekten çok iyi olmuş o zaman,telefonda pil tasarruf modu kapalı ve paralaklık yüksek konumda mı ? ayrıca kullanım nasıl aktif mi ?

güç tasarrufu kapalı parlaklık normal otom.kullanım orta düzeyde akşamları nette geziniyoruz face twit yok bence 4,5 günü çıkartabilir

dakamon

dakamon

Üye
güç tasarrufu kapalı parlaklık normal otom.kullanım orta düzeyde akşamları nette geziniyoruz face twit yok bence 4,5 günü çıkartabilir

3g den internete bağlanma durumları varmı?

ArMaGeDdOn_87

Üye

yinede çok iyi :) birde paralaklığı yüksek yapıp denesek rica etsem ve ayrıca aktif kullanımda şarj ne kadar gitçek onu da merak ediyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
3g den internete bağlanma durumları varmı?
Yok evde wifi var oradan paso bağlanıyoruz akşamları cihaz da net paketi yok veri alımını kapadık saat akşam 5 den sonra wifi başlıyorha bu arada bu sabah baktım % 35

• Beğen

Üst Alt