İlk zamanlar meraktan yada hevesten hepimiz fazla kurcalarız pil olduğundan çabuk biter ama daha sonra dediğin gibi 3,4 günü bulurŞu an 2 gün net gidiyor ama ben 3-4 günü hatta 5 günü görür diyorum gereksiz kurcalamayı bırakırsam![]()
Ona bakamıyorsun varsa otomatik sana geliyo bildirimi ama çok sık internetin açık olması bağlı olman lazım. Yada sysapp pusher uygulamasını indir. Bide güncelleme konusunu takip et güncellemes gelen uygulamaları orada paylaşıyoruz.Arkadaşlar uygulama güncellemelerine nereden bakabilirim
TşkQR kodu nasıl tarayacağız yardımcı olurmusunuzOna bakamıyorsun varsa otomatik sana geliyo bildirimi ama çok sık internetin açık olması bağlı olman lazım. Yada sysapp pusher uygulamasını indir. Bide güncelleme konusunu takip et güncellemes gelen uygulamaları orada paylaşıyoruz.
ben bunu kullanıyorum:TşkQR kodu nasıl tarayacağız yardımcı olurmusunuz
Cihazın içinde olması gerektiğini sanıyordumben bunu kullanıyorum:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama ben ücretsiz indirmiştim şimdi ücretli olmuş. mağazada qr code diye aratın çeşitli uygulamalar çıkacaktır karşınıza, birini yüklersiniz
Cihazın içinde olması gerektiğini sanıyordum

Cihazın içinde olması gerektiğini sanıyordum
var zaten. Arama tuşuna bing'i atayınca gelir.tabi bölge ve dil ABD isevar zaten. Arama tuşuna bing'i atayınca gelir.
maalesef bölge TR iken tek yaptığı ie'den bing sayfasını açmak.hayır bölge ile alakası yok. Sadece tarayıcı dilini ingilizce yapmak yetiyor.tabi bölge ve dil ABD isemaalesef bölge TR iken tek yaptığı ie'den bing sayfasını açmak.
"tarayıcı dili" derken??tamam gördümhayır bölge ile alakası yok. Sadece tarayıcı dilini ingilizce yapmak yetiyor.

Ayarlar > Dil+BölgeTarayıcı dili nerede ben bulamadım
Tşk iyiymiş sevdim bu özelliği metin taratınca çeviri yapıyorArkadaşlar asphalt 8 oynarken ekrana dokunmazsam bir süre sonra ekran kapanıyor nereden ayarlanıyor bilen varmıAyarlar > Dil+Bölge
en altta "Tarayıcı ve arama dili"
Bence şarjı etkilemez şarj süresi şarj cihazının amperine bağlıdırAklıma gelmişken bir sorayım dedim önemli bir şey değil ama bilgim olsun bunda micro usb 2,0 varmış note 3 de 3,0 varmış 2,0 dan ise 3,0 daha çabuk veri sağlıyormuş dolayısıylada çabuk şarj oluyormuş doğrumu
acaba micro usb 3,0 1520 de çalışırmı merak ettim
maalesef etkliler çünkü; "Standart bir usb 2.0 veriyolu 5.00 volt, 500ma çıkış verirken usb 3.0 veriyolu 900ma çıkış değerine sahiptir."1520deki giriş usb2 olduğundan usb3 de taksan usb2 standardı ile veri alır, dolayısıyla şarjına etkisi olmaz. hem kablonun hem de alıcının usb3 olması şart. @dilmenibrahimBence şarjı etkilemez şarj süresi şarj cihazının amperine bağlıdır