Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
daha fazla da olabilir onu baz almayın fakat batarya ciddi derecede iyi gidiyor. Bu arada guncellemelerinizi ayarlardan kontrol edin. :ehe
ürün yazılımı düzeltme numarası : 1028.3562.1402.0001 yazılım güncel diyor

sekajmer

sekajmer

Üye
o zamana kadar Lumia 1820'yi incelemeye gelirsin:kop:
oda olur abi ;)bende 4k video kaydında fikrimi belirteyim; evet çok yüksek çözünürlüklü olabilir
1. Hafıza dayanmaz bana 1080p de dayanmıyor
2. Tamam sen 4k kayıt özelliği koymuşsun ama optik görüntü sabitleme olmadan bir işe yaramaz ki ( Bildiğim kadarıyla note3 te optik görüntü sabitleme yok.)
mesela kısa film çekmek istiyorsunuz Note 3 ile çekeceksiniz ama aşırı derecede sallanacak görüntü . Ama bir 920 ile sallanmadan çekebilirsiniz ;)
büyük kameralar hala 1080p kayıt yapıyor ama mükemmel renk çok aşırı derecede detay kaydediyorlar ;) optik görüntü sabitleme yok ise 4k video bir işe yaramaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: m542tf
sekajmer

sekajmer

Üye
bende 1028.3534.1343.10212 yaziyor guncelleme kontrolunde yeni gunceleme yok diyor ?
bence küçük bir güncellemedir zaten cihaz GDR3 + Black ile geliyor ilk çıktığında 1020 içinde güncelleme verilmişti. Ben güncellemeyi alamamıştım o güncellemeyi Gdr3 +Black ile verdiler. Seninki de Windows phone 8.1 güncellemesi ile gelir ;)

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yakında gelir güncellemeler

venusutarit

venusutarit

Üye
Tarayıcı üzerinden dosya indirilemiyor sanırım ve skydrive üzerindeki videolarımı da telefona indiremedim bu normal mi?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tr ye 5 inç ve cd kart nr zaman gelir lumia

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bu bölümde yazmak istedim konu da açmamak için
Sony duyduğuma göre Wp lu telefon çıkartacakmış
Benim aklıma bir soru takılıyor acaba 1520 için konuşalım
sony modelinde Wp olsa yada Note 3 de Wp olsa yine de nokia alan arkadaşlar onu seçer miydik yani biz nokia yı Wp için mi alıyoruz Nokia olduğu için mi Wp diğer telefonlarda olsa yine de Nokia alırmıydık Wp mu önde nokia mı önde
Şimdi baktığımızda bazen Nokia özellikle Samsung'un gerisinde samsung işletim sistemine WP eklerse bu Nokia için bir dezavantaj olmaz mı siz ne dersiniz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben dayanıklılığı için Nokia, farklı olmak ve değişik bir şeyler denemek için de WP seçtim :) he Samsung WP çıkarsa almam, ama Sony çıkarırsa alabilirim de :)android he ne kadar özgür bir sistem olsa da kendimi güvende hissedemediğim için ve bi süre sonra şişmeler olduğu için soğuğum artık o sisteme. hele ki WPdan sonra :) o yüzden WPu tattıktan sonra diğer sistemlere döneceğimi pek sanmıyorum WPa devam hele ki 8.1i gördükten sonra :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben dayanıklılığı için Nokia, farklı olmak ve değişik bir şeyler denemek için de WP seçtim :) he Samsung WP çıkarsa almam, ama Sony çıkarırsa alabilirim de :)android he ne kadar özgür bir sistem olsa da kendimi güvende hissedemediğim için ve bi süre sonra şişmeler olduğu için soğuğum artık o sisteme. hele ki WPdan sonra :) o yüzden WPu tattıktan sonra diğer sistemlere döneceğimi pek sanmıyorum WPa devam hele ki 8.1i gördükten sonra :)
Bende sana katılıyorum Son 10 yılımı Nokia kullanan biri olarak senin de dediğin gibi oldukça sağlam Wp çıktıktan sonra ise oldukça akıcı oldu Synbian gibi değil işletim değil de donanımı rakiplerinden önde tutmalı bence diğer firmalar özellik ile
şuan pazar lideri samsung da wp üretirse biliyorsunuz nokia pazar payı geride wp sistemiyle atak yapacak MS da satın aldıktan sonra yürür düşüncesindeyiz ama dediğim gibi Wp kullanırsa rakipler müşteri tekrar nokia dan ayrılırsa bu onlar için kötü olur

dakamon

dakamon

Üye
Az önce Türkcell de sordum 2150 Tl

cank551977

cank551977

Üye
Valla samsung wp cikarsa almam.. hatta bir daha samsung almayacagim...:)

• Beğen
Tepkiler: venusutarit
mtoyanik

mtoyanik

Üye
bugün telefonu inceleme fırsatım oldu. Gerçekten çok kibar bir telefon boyutuna göre. Kasası ve tasarımı harika görünüyor ve elde çok hoş duruyor donanımına hiç girmiyorum bile :spr

benim bütçemi çok aşan bir telefon ama yaklaşık 1.5 yıl sonra almayı düşünüyorum umarım makul seviyelere düşer fiyatı.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
az önce bimeks de inceledim çok güzel note3 ten ağır olmasına rağmen daha hafif ve kibar görünüyor

sekajmer

sekajmer

Üye
samsung'un wp lu teli var ki :D

Üst Alt