venusutarit
Üye
Hayırlı olsun Emrahaldım en sonunda 1520micepte taşımada sıkıntı yok test ettim
son şarjdan sonra geçen süre 13 gün 5 saat yazıyor
![]()
Hayırlı olsun Emrahaldım en sonunda 1520micepte taşımada sıkıntı yok test ettim
son şarjdan sonra geçen süre 13 gün 5 saat yazıyor
![]()
ürün yazılımı düzeltme numarası : 1028.3562.1402.0001 yazılım güncel diyordaha fazla da olabilir onu baz almayın fakat batarya ciddi derecede iyi gidiyor. Bu arada guncellemelerinizi ayarlardan kontrol edin.![]()
oda olur abio zamana kadar Lumia 1820'yi incelemeye gelirsin![]()
1028.3562.1402.1000 olarak yeni bir güncelleme gelecek.ürün yazılımı düzeltme numarası : 1028.3562.1402.0001 yazılım güncel diyor
bende 1028.3534.1343.10212 yaziyor guncelleme kontrolunde yeni gunceleme yok diyor ?1028.3562.1402.1000 olarak yeni bir güncelleme gelecek.
bence küçük bir güncellemedir zaten cihaz GDR3 + Black ile geliyor ilk çıktığında 1020 içinde güncelleme verilmişti. Ben güncellemeyi alamamıştım o güncellemeyi Gdr3 +Black ile verdiler. Seninki de Windows phone 8.1 güncellemesi ile gelirbende 1028.3534.1343.10212 yaziyor guncelleme kontrolunde yeni gunceleme yok diyor ?
indirmesi lazım video yu bilmem ama fotolar kolay iniyorTarayıcı üzerinden dosya indirilemiyor sanırım ve skydrive üzerindeki videolarımı da telefona indiremedim bu normal mi?
he Samsung WP çıkarsa almam, ama Sony çıkarırsa alabilirim de
android he ne kadar özgür bir sistem olsa da kendimi güvende hissedemediğim için ve bi süre sonra şişmeler olduğu için soğuğum artık o sisteme. hele ki WPdan sonra
o yüzden WPu tattıktan sonra diğer sistemlere döneceğimi pek sanmıyorum WPa devam hele ki 8.1i gördükten sonra 
Bende sana katılıyorum Son 10 yılımı Nokia kullanan biri olarak senin de dediğin gibi oldukça sağlam Wp çıktıktan sonra ise oldukça akıcı oldu Synbian gibi değil işletim değil de donanımı rakiplerinden önde tutmalı bence diğer firmalar özellik ileben dayanıklılığı için Nokia, farklı olmak ve değişik bir şeyler denemek için de WP seçtimhe Samsung WP çıkarsa almam, ama Sony çıkarırsa alabilirim de
android he ne kadar özgür bir sistem olsa da kendimi güvende hissedemediğim için ve bi süre sonra şişmeler olduğu için soğuğum artık o sisteme. hele ki WPdan sonra
o yüzden WPu tattıktan sonra diğer sistemlere döneceğimi pek sanmıyorum WPa devam hele ki 8.1i gördükten sonra
![]()
İndirmiyor malesef videoları ama fotoğraflarda sorun yokindirmesi lazım video yu bilmem ama fotolar kolay iniyor
uncellemeyi eve gidince yapıcam kamerada Bi sıkıntı var sanırım güncellemeyle düzelir mi acabadaha fazla da olabilir onu baz almayın fakat batarya ciddi derecede iyi gidiyor. Bu arada guncellemelerinizi ayarlardan kontrol edin.![]()
teşekkürler sağ olunHayırlı olsun Emrah