Karşılaştırma Nokia Lumia 1320 Vs Samsung Galaxy Grand 2

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1320 Vs Samsung Galaxy Grand 2

Model
Samsung Galaxy Grand 2Nokia Lumia 1320
Şebeke
HSPA?LTE
İşlemci
Quad Core 1.2GHzQualcomm Snapdragon S4 Dual-core 1.7 GHz
Ekran
5.25” HD (1280×720) TFT6” HD (1280 x 720) ClearBlack LCD, Corning Gorilla Glass 3
Bellek
1.5GB (RAM) ? 8GB (Internal Memory) ? microSD (up to 64GB)1GB (RAM) ? 8GB (Internal Memory) ? microSD (up to 64GB)
Kamera
8MP AF ? LED Flash / 1.9MP (HD)5 MP AF+LED Flash/640 x 480 pixels
İşl.Sis.
Android 4.3 (Jelly Bean)Windows Phone 8 GDR3
Bağlantı
WiFi a/b/g/n, BT4.0, GPS ? Glonass, USB 2.0WiFi a/b/g/n, BT4.0, AGPS ? AGlonass, USB 2.0
Sensörler
Proximity, Accelerometer, Compass, Light, Hall SensorAmbient light sensor, Accelerometer, Proximity sensor, Magnetometer
Ek Özellikler

ChatON, Samsung Hub, S Health, Group Play, S Travel, S Translator, Samsung Link, Story AlbumHERE Drive, HERE Maps, Nokia Camera, Nokia Story Teller, Microsoft Office, Nokia Music, Nokia Beamer
Boyutlar
146.8 x 75.3 x 8.9 mm, 163g164.2 x 85.9 x 9.8 mm, 220g
Batarya
2,600mAh3,400 mAh
Renkler
Siyah, Beyaz, PembeSiyah, Beyaz, Sarı, Kırmızı
Fiyat
350 Dolar339 Dolar
[TBODY] [/TBODY]

• Beğen
Tepkiler: m542tf, PureFood ve OttomaN TigeR

serecans

serecans

Üye
özellik olarak ve fiyat olarak daha güzel

haber için teşekkürler

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Grand 2'nin fiyatı daha belli değil ki?

Bir de Grand 2'de kullanılan işlemcinin modelini bilen var mı?

PureFood

PureFood

Üye
Grand 2 ile 1320yi teste tabi tutmak 1320ye hakarettir

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
alical33

alical33

Üye
1320 performans olarak her şekilde ezer geçer ama okadar büyük telefonu neden kalın yapmışki nokia :hmmm

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İnce uzun olunca da ele gelmiyor hacı :D Kalın olması iyi bence. Neyse Grand 2'de de pek yabana atılcak donanım yok yani :) Ama benim gönlüm yine de 1320'den yana.

alical33

alical33

Üye
920 nin kalınlığı problem değil bence ama hem büyük hem kalın olması sıkıntı olur bana göre kabalığı çok belli eder note 2 bile note 3le yan yana koyunca çok kaba duruyor :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Başkasının gözüne nasıl gözüktüğü benim için önemli değil hocu telefonun elime tam oturması lazım :D bir de tek elle kullanabilmem lazım.

Invoke

Invoke

Üye
Oha, 1320 hem daha ucuz hem daha iyi. =P
Grand 1 neydi ki 2 ne olsun =P Dandik cihazlar...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Grand 2'de de sağlam donanım var. :) Ama tabi ki 1320 daha iyi. bence..

sağlam donanım olması o telefonun iyi performans vereceği anlamına gelmez... Androidde performans isteyen Nexus'tan başkasına bakmamalı. Çöplerle doldurdukları için diğer markalar telefonları.

Invoke

Invoke

Üye
sağlam donanım olması o telefonun iyi performans vereceği anlamına gelmez... Androidde performans isteyen Nexus'tan başkasına bakmamalı. Çöplerle doldurdukları için diğer markalar telefonları.

Sonynin arayüzü gayet stabil =))
Ayrıca diğer cihazlarda da samsung mesela, touchwiz kullanmak zorunda değiliz, madem android kullanıyor aosp diye bir şey var =P

Grand 2'de de sağlam donanım var. :) Ama tabi ki 1320 daha iyi. bence..
4 çekirdek yazıyor sadece ama hangi 4 çekirdek? Dandik işlemci olması muhtemel.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Oha, 1320 hem daha ucuz hem daha iyi. =P
Grand 1 neydi ki 2 ne olsun =P Dandik cihazlar...

1320 daha ucuz değil dostum ordaki Grand 2'nin fiyatı daha onaylanmadı belli değil yani :D Ama o fiyatta bekleniyormuş. Keşke şu 1320 5 inç olaydı.

Invoke

Invoke

Üye
1320 daha ucuz değil dostum ordaki Grand 2'nin fiyatı daha onaylanmadı belli değil yani :D Ama o fiyatta bekleniyormuş. Keşke şu 1320 5 inç olaydı.

Hee, olsun. Farketmez. Grand isterse 100dolar olsun ben almam :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sonynin arayüzü gayet stabil =))
Ayrıca diğer cihazlarda da samsung mesela, touchwiz kullanmak zorunda değiliz, madem android kullanıyor aosp diye bir şey var =P

4 çekirdek yazıyor sadece ama hangi 4 çekirdek? Dandik işlemci olması muhtemel.

Evet ondan şüphelendim acaba MediaTek falan mı :d
Hee, olsun. Farketmez. Grand isterse 100dolar olsun ben almam :D

Abi niye ya o kadar mı kötü :D

İlla kendi arayüzünü kullanmak zorunda değiliz ki stock kullanırız olay kapanır. Hem ben zaten bu ikili arasından kesinlikle Lumia 1320'yi seçerim. Dediklerinin bir kısmına katılıyorum.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
O zaman başka markalara bakalım.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Üst Alt