Samsung’un Galaxy Grand On akıllısı TENAA’da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’un Galaxy Grand On akıllısı TENAA’da göründü
Oo bir çöp daha, alırım bir dal :sirit:

Samsung’un yeni giriş seviyesi modellerinden Gakaxy Grand On yakında resmileşebilir.


Samsung, bu sene özellikle üst seviyede amiral gemisi Galaxy S6 ve yeni phablet modeli Galaxy Note5 ile dikkatleri üzerine çekse de farklı bütçeler için değişik çözümler sunmayı da ihmal etmiyor. Yeni modeller geliştiren firmanın, bu yeni modellerinden bir tanesi de Galaxy Grand On olacak.



Samsung Galaxy Grand On akıllı telefon SM-G5500 model numarası ile Çin’de sertifikasyon sürecinde TENAA’da ortaya çıktı. Buradan hem teknik özelliklerine dair bilgiler gelirken, hem de ortaya çıkan görseller ile tasarımı da yakından görebiliyoruz.

Yeni akıllı telefon 5.1″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Yonga seti olarak ise 1.2Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden güç alacak. Henüz bu yonga setinin ne olduğuna dair bilgi ise bulunmuyor.

1GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon 8GB dahili veri kapasitesi ile gelirken, 128GB’a kadar microSD kart ile bu kapasite daha da arttırılabiliyor.



Henüz bu yeni giriş seviyesi akıllı telefonun ne zaman sunulacağı ya da fiyatının ne olacağına dair bilgi bulunmazken, bir süre önce Hindistan’da Zauba üzerinden 104$ fiyat etiketi ile test amacı ile giriş yaptığı görülmüştü.

8MP arka kamera ile geleceği kaydedilen Samsung Galaxy Grand On’un ön kamerası ise 5MP olarak geliyor. Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 2.400mAh batarya içerecek.

Samsung’un Galaxy Grand On akıllısı TENAA’da göründü - MaxiCep
 


Üst Alt