Hani lumialarda ram sorun olmuyordumoto g türkiyede satılmıyor, abd den getirteceksen iphone 4s yada yakın zamanda duyurulacak 5 inch lik lumiadan al.
Yorumun için teşekkürler...
limua 920 820 720 620
lg 4xhd
gmdiscovery
iphone 4s
s3
sony sp
pek emin değilim ama 1200e 2.el g2 vardı sahibinden.comda onu bir düşün
s3mini var ama tavsiye etmem
note2
htc desire500
htc desire x
galaxy win
xperia m
xperia l
galaxy grand
lg optimus l7
s4 mini
nexus 4
htc one
htc one x
htc one x +2.el 0 farketmeksızın alabileceğin tellerNote 2 veya one tavsiyemdirha unutmadan optimus g de bulursun
2. el düşünmüyorum. Listedeki üst düzey cihazlara bütçem yetmez. Diğerleri zaten bana yetmiyor
Yorumun için teşekkürler...
Moto G.
1GB Ram yeter.
1Günü çıkarır.
-sd kart yoksa sıkıntı bence ama 16sana yetiyorsa sen bilirsin, tabi 16dan 16değil de 11civarı bir şey kaldığını biliyorsun sayıyorum.moto g Türkiye de var mı ki?
Benim bildiğim ise Moto X sadece ABD'ye özel, Moto G ise Asya ve Avrupa'da da sunulacakmış. Ne diyorsun kardeşim sence almaya değer mi?

Gelsin de bakarız, diyorum. Fiyatını filan görelim bir...![]()
İnşallah istediğim fiyattan gelir.Başka önerisi olan yok mu?Başka önerisi olan yok mu? Nexus 4 fiyatı daha da düşer mi?Yukarıııg gelmeszze uygun fiyata l920 fln bulabilirsin
Listem bellinexus 4 te ses ve ekran kalitesini beğenmiyorlardı 1320 alınası bence
Yorumun için teşekkürler...Beyler xda'da Moto G bölümünde gezerken alttaki resmi gördüm. Resim Moto G'nin içi ve telefon dahili hafıza olarak eMMC kart kullanıyormuş. Şimdi telefondan soğudum işte.Ocak'ta Lumia 1320 ve Moto G geliyor sanırım. Üçünü yanyana koyup incelerim artık. Şu an karar veremiyorum.Yorumun için teşekkürler...Beyler xda'da Moto G bölümünde gezerken alttaki resmi gördüm. Resim Moto G'nin içi ve telefon dahili hafıza olarak eMMC kart kullanıyormuş. Şimdi telefondan soğudum işte.
gerçi onun önlemini de almışlardır ama tereddütteyim. Hem bu kartların belirli bi ömrü de var. Ne bileyim ya neden dahili hafıza olarak kartı kullanmışlar ki? Sence bu bir avantaj mı, dezavantaj mı? Xda'da biri "oh ne güzel onu çıkartıp 32 gb kart takarız 32 gb dahili bellek olur" diyordu. Tabi ki İngilizce olarak 
Sinir bozucu bir durum. Telefonu düşürdün kart yerinden oynadı mı iş bittigerçi onun önlemini de almışlardır ama tereddütteyim. Hem bu kartların belirli bi ömrü de var. Ne bileyim ya neden dahili hafıza olarak kartı kullanmışlar ki?

Ucuz oluyordur belki ? =P Bence sorun değil.Hee, telefon düştü, hafıza gitti (!)![]()

Dostum ne bileyim plastik ya hani, ya tam korumalı değilse :d o sarı uçlar 1mm oynasa ne olur![]()